pardon ama neden sert olsun tartışadım kötü bişey yaşamadım.zaten bir paylaşımımız yoktu face de 1 kere görüştüğümüzü bişey paylaştığımızı hatırlamıyorum.benim tercihim bunu sorgulamak ve burada dile getirmek neden.arkadaşlar hepinize iyi kg vermeler 8 takım sayfası benim için kapanmıştır,hoşçakalın...bakıyorumda pek sessizsiniz bugün herkes susmayı tercih etti heralde. ayşeciğim iyi hoşta gerginlikten hoşlanmıyon alminayı neden faceden çıkardın burdan deseydin diyeceğini biraz sert olmuş bana göre. neyse senin tercihin canım ben kuralları kabul ediyorum.
menü
sabah
yoğurtlu makarna(akşamdan kaldı
öğle
3 tane minicik tulumba tatlısı
2 kaşık tavuk sote
3 kaşık dirgit(kaynamış buğday)
akşam
4 köfte salata
yoğurt
pardon ama neden sert olsun tartışadım kötü bişey yaşamadım.zaten bir paylaşımımız yoktu face de 1 kere görüştüğümüzü bişey paylaştığımızı hatırlamıyorum.benim tercihim bunu sorgulamak ve burada dile getirmek neden.arkadaşlar hepinize iyi kg vermeler 8 takım sayfası benim için kapanmıştır,hoşçakalın...
aysecim nolur morelini bozma ya valla sykildim he bi bizim takimda yoktu tartisma oda oldu sonunda
nolur birakma takimi canim benim
canım benim hepinizi çok seviyorum,ama çok soğuttu olanlar beni, biz burada birbirimiz idare etmek için destek olmak vardık hatalarımız varsa tolere etmek motive etmek için vardık günah keçisi seçmek için değilher zaman idare ettik birbirimizi ama bu sefer olmadı çok basit bir problem nelere sebep oldu hatta problem bile yok bana göre ortada ama problem yapıldı takımca utanılacak duruma düşüldüğü bile söylendi.çok kırgınım çok soğudum inan içimden gelmiyor artık,çok üzgünüm...
pardon ama neden sert olsun tartışadım kötü bişey yaşamadım.zaten bir paylaşımımız yoktu face de 1 kere görüştüğümüzü bişey paylaştığımızı hatırlamıyorum.benim tercihim bunu sorgulamak ve burada dile getirmek neden.arkadaşlar hepinize iyi kg vermeler 8 takım sayfası benim için kapanmıştır,hoşçakalın...
offffffffffffff valla bende sykilmaya basladim bence tatil ilan edelim bir süre yoksa dahada dagilacak takim
hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin :))))
yok ara verme falan valla ben daha gelmem!
fiderya teşekkür ederim canım objektif bakabildiğin ve anlayışın için...
tarihimiz kesinleşti gibi ayın 25 de çıkıyoruz izne.takımdan bu şekilde ayrılmak içime dokunuyor gerçekten,sadece anlayış bekliyoruz ve herkes taşın altına elini koysun istiyorum.o tarihe kadar hesaplama işini ben yaparım.bu arada herkes öğrenmeye çalışsın birbirinize yardımcı olarak hesaplama işini ayın 25 inde sonra ben gelene kadar halledin kızlar. bugünden itibaren herkes menülerini paylaşmaya devam etsin ve menülerimiz, yorumlayalım.
benim iştahım hiç yok çok az yiyebiliyorum aşırı sıcak burası çünkü.
sah
ramazan bittikten ve tatilden sonra montiye yeniden devam edeceğim,çok faydasını gördüm çünkü 1 ay hiç dikkat etmediğim halde verdiğim kg larıda geri almadım.
Kadis seni ruyamda gormustum demistim ya! Canim cok yogundum sonra da unutmusum yazmayi. Ruyamda iki oglun vardi, arabaya binmissiniz ve beraber seninle konusuyorduk, isminiz nedir dedim, sen de ben kadis dedin:) hayir olur insallahneler olmuş ya
neyse yorum yapmıyorum
ama 2 yorum bile yazılmazken 2 sayfa dolmuş bu karmaşa :)
kızlar ben bugün test yaptım ve 2. çizgi tam koyu kırmızı çıkmadı ama çok silikde değildi
dün sürekli yattım 2 gündür her türlü koku ağır geliyodu iştah gitti mide bulantısı çabası
normalde bugün adet olmamlazımdı
kesin bir şey yok ilaç kullandığım için onlarında etkisi olabilirmi diyorum acaba
ve hamile değilsem burdayım takıma devam edeceğim
eğer hamileysem yine burdayım çünkü ilk 3 ay kilo almak istemiyorum
bilakis vermem lazım
spor yapamam belki ama olsun en azından yediklerimi konrtol etmek istiyorum
iyi hafta sonlarııı
Ohhh be! Sukur canim cok sevindim! Hadi simdi bol ve guzel tatil senin olsun.fiderya teşekkür ederim canım objektif bakabildiğin ve anlayışın için...
tarihimiz kesinleşti gibi ayın 25 de çıkıyoruz izne.takımdan bu şekilde ayrılmak içime dokunuyor gerçekten,sadece anlayış bekliyoruz ve herkes taşın altına elini koysun istiyorum.o tarihe kadar hesaplama işini ben yaparım.bu arada herkes öğrenmeye çalışsın birbirinize yardımcı olarak hesaplama işini ayın 25 inde sonra ben gelene kadar halledin kızlar. bugünden itibaren herkes menülerini paylaşmaya devam etsin ve menülerimiz, yorumlayalım.
sahurda
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
domates
peynir
çay
iftarda da
kuru fasulye
ayran 2 bardak
2 kaşık pilav ve salata yerim.bir kaç dilimde kavun.
ramazan bittikten ve tatilden sonra montiye yeniden devam edeceğim,çok faydasını gördüm çünkü 1 ay hiç
dikkat etmediğim halde verdiğim kg larıda geri almadım.
Kadis seni ruyamda gormustum demistim ya! Canim cok yogundum sonra da unutmusum yazmayi. Ruyamda iki oglun vardi, arabaya binmissiniz ve beraber seninle konusuyorduk, isminiz nedir dedim, sen de ben kadis dedin:) hayir olur insallah
neler olmuş ya
neyse yorum yapmıyorum
kızlar ben bugün test yaptım ve 2. çizgi tam koyu kırmızı çıkmadı ama çok silikde değildi
dün sürekli yattım 2 gündür her türlü koku ağır geliyodu iştah gitti mide bulantısı çabası
kesin bir şey yok ilaç kullandığım için onlarında etkisi olabilirmi diyorum acaba
bilakis vermem lazım
iyi hafta sonlarııı
Ohhh be! Sukur canim cok sevindim! Hadi simdi bol ve guzel tatil senin olsun.
Sicakta Allah yardimciniz olsun. Kizin nasil?
Bence ufuk yapsin hesaplamayi ne dersin?
fiderya teşekkür ederim canım objektif bakabildiğin ve anlayışın için...
sahurda
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
domates
peynir
çay
iftarda da
kuru fasulye
ayran 2 bardak
2 kaşık pilav ve salata yerim.bir kaç dilimde kavun.
ramazan bittikten ve tatilden sonra montiye yeniden devam edeceğim,çok faydasını gördüm çünkü 1 ay hiç dikkat etmediğim halde verdiğim kg larıda geri almadım.
neler olmuş ya
neyse yorum yapmıyorum
bilakis vermem lazım
iyi hafta sonlarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?