Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

pardon ama neden sert olsun tartışadım kötü bişey yaşamadım.zaten bir paylaşımımız yoktu face de 1 kere görüştüğümüzü bişey paylaştığımızı hatırlamıyorum.benim tercihim bunu sorgulamak ve burada dile getirmek neden.arkadaşlar hepinize iyi kg vermeler 8 takım sayfası benim için kapanmıştır,hoşçakalın...

aysecim nolur morelini bozma ya valla sykildim he bi bizim takimda yoktu tartisma oda oldu sonunda
nolur birakma takimi canim benim

aysecim nolur morelini bozma ya valla sykildim he bi bizim takimda yoktu tartisma oda oldu sonunda
nolur birakma takimi canim benim

canım benim hepinizi çok seviyorum,ama çok soğuttu olanlar beni, biz burada birbirimiz idare etmek için destek olmak vardık hatalarımız varsa tolere etmek motive etmek için vardık günah keçisi seçmek için değil her zaman idare ettik birbirimizi ama bu sefer olmadı çok basit bir problem nelere sebep oldu hatta problem bile yok bana göre ortada ama problem yapıldı takımca utanılacak duruma düşüldüğü bile söylendi.çok kırgınım çok soğudum inan içimden gelmiyor artık,çok üzgünüm...

ozaman tatiline cik gel canim seni cok iyi anliyabiliyorum ama yeni gelenlerde iste irade icin geliyor motive olmak icin takimida bos görünce
biraz kizdilar sen o tatli canini sykma seni tatilden sonra kesinlikle bekliyorum canim haberin ola
bende su hesaplama isini bir ögrenebilsem yapacam ama cakmadim nasil yapildigini ya

nerde dile getirecektim başka görüştüğümüz bi yer yok. hem ben senin sözüne istinaden yazdım sen gerginlik olmasın demişsinde ondan. tamam bırakıp gidivermek çözümse bende gidiyorum. bulurum bi takım kendime.

öffffff bayanlar harbi komiksiniz şimdi bakıyorum tarafsızca ortada bişey yok ama tatlı canlarınızı sıkmayın artık hadi öpüşün koklaşın barışın aaaa mübarek aydayız birbirimize dua etmeliyiz kim müslaman kardeşi için dua ederse Allah ona daha iyilerini nasip eder lütfen :)))))
yoksa sizi protesto eder buraya sürekli lezzetli yemek fotoğrafları koyarım o zaman mahvolursunuz

hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin :))))
yok ara verme falan valla ben daha gelmem!

canim benim iyi gecti iste döndüm zaten biryere gitmemistim :))))
ama geldim birazcik canim sykildi aysecim elifcim gitti
almina gitti ((( ufukta birakiyorum dedi offffff offfffffffff
sen hesaplamayi biliyorsan sen üstlensen takimi canim ????

Bu tartisma uzadikca uzuyor ama olan bize oluyor malesef!!! Bitirelim artik bu darilmalari, rica ediyorum.
Bu gruba uye olmak icin iki haftadan fazla bekledim , boyle en ufak bir seyde birakilip gidilecegini bilseydim beklemezdim.
Ayse cim darilmani anliyorum ama hepimiz elestiriye acik olmaliyiz, birakip gitmek acziyetin gostergesi olur. Arkadaslarin uslubu sert olabilir fakat bir kaptan olarak cozum yine sana dusuyor. Yaniliyor muyum arkadaslar??nasil eski uyelerle bir samimiyet olusturduysan ( ki bazan bunu bariz olarak ben de hissettim ) yeni uyelerin nabzini tutmakta yine sana dusuyor canim.
Oyle birakirim giderim lerle olmaz bu is. Bir gemi batarsa kaptan en son gemiyi terkeder. En ufak bir meselede birakilmaz. Lutfen canim gec dumenin basina, uzun ve rahatlatici bir mesaj yaz ve tatiline oyle cik.
Arkadaslar acik sozluler, emin ol acik sozden zarar gelmez!!
Evet mesajini bekliyoruz ve seni ozluyoruz, aslinda herkesi ozluyoruz.:) hadi kirmayalim birbirimizi.Getirtmeyin beni Avustralya dan...:)

fiderya teşekkür ederim canım objektif bakabildiğin ve anlayışın için...
tarihimiz kesinleşti gibi ayın 25 de çıkıyoruz izne.takımdan bu şekilde ayrılmak içime dokunuyor gerçekten,sadece anlayış bekliyoruz ve herkes taşın altına elini koysun istiyorum.o tarihe kadar hesaplama işini ben yaparım.bu arada herkes öğrenmeye çalışsın birbirinize yardımcı olarak hesaplama işini ayın 25 inde sonra ben gelene kadar halledin kızlar. bugünden itibaren herkes menülerini paylaşmaya devam etsin ve menülerimiz, yorumlayalım.
benim iştahım hiç yok çok az yiyebiliyorum aşırı sıcak burası çünkü.
sahurda
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
domates
peynir
çay

iftarda da
kuru fasulye
ayran 2 bardak
2 kaşık pilav ve salata yerim.bir kaç dilimde kavun.

ramazan bittikten ve tatilden sonra montiye yeniden devam edeceğim,çok faydasını gördüm çünkü 1 ay hiç dikkat etmediğim halde verdiğim kg larıda geri almadım.

Son düzenleme:
neler olmuş ya
neyse yorum yapmıyorum
ama 2 yorum bile yazılmazken 2 sayfa dolmuş bu karmaşa :)

kızlar ben bugün test yaptım ve 2. çizgi tam koyu kırmızı çıkmadı ama çok silikde değildi
dün sürekli yattım 2 gündür her türlü koku ağır geliyodu iştah gitti mide bulantısı çabası
normalde bugün adet olmamlazımdı
kesin bir şey yok ilaç kullandığım için onlarında etkisi olabilirmi diyorum acaba

ve hamile değilsem burdayım takıma devam edeceğim
eğer hamileysem yine burdayım çünkü ilk 3 ay kilo almak istemiyorum
bilakis vermem lazım
spor yapamam belki ama olsun en azından yediklerimi konrtol etmek istiyorum

iyi hafta sonlarııı

ayşecim sen takımı uruza emanet ettin sonuçta tatildeydin
ara verdin
uruz rahatsızlandı gelemedi
ya o görevi devredecekti
yada sen birimize devredecektin anlatacaktın nasıl olduğunu
ben şahsen bilmiyorum
eee bizdede sorun var tabiki
listeyi hayrına başka takımdan gelip yapıyo kızlar
bunu hesaplamayı bilen yokmuydu neden merak edilmedi bu
hepimiz suçluyuz yani
ve yardımcın olmalı diye düşünüyorum

ve kızlar kırmayalım birbirimizi özellikle bu ayda

herkeze hayırlı iftarlar

Kadis seni ruyamda gormustum demistim ya! Canim cok yogundum sonra da unutmusum yazmayi. Ruyamda iki oglun vardi, arabaya binmissiniz ve beraber seninle konusuyorduk, isminiz nedir dedim, sen de ben kadis dedin:) hayir olur insallah

Ohhh be! Sukur canim cok sevindim! Hadi simdi bol ve guzel tatil senin olsun.
Sicakta Allah yardimciniz olsun. Kizin nasil?
Bence ufuk yapsin hesaplamayi ne dersin?

Kadis seni ruyamda gormustum demistim ya! Canim cok yogundum sonra da unutmusum yazmayi. Ruyamda iki oglun vardi, arabaya binmissiniz ve beraber seninle konusuyorduk, isminiz nedir dedim, sen de ben kadis dedin:) hayir olur insallah

hayırlısı inşallah bende oğlum olsun istiyorum :)

hem heyecanlıyım hem korkuyorum

çok sevindim canım çok istiyordun hayırlısı olsun.inş. hamilesindir çok az kg alarak sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş. cnm

Ohhh be! Sukur canim cok sevindim! Hadi simdi bol ve guzel tatil senin olsun.
Sicakta Allah yardimciniz olsun. Kizin nasil?
Bence ufuk yapsin hesaplamayi ne dersin?

cnm gönüllü biri olsun kim isterse kimseyi mecbur tutmak istemem kim müsait olabilirse o yapsın yada her hafta biriniz yapabilirsiniz takım içinde sorumlulukta artar böylece.
deryacım,kızım iyi ama kalabalığa alıştığı için 1 ayda,annemleri arıyor, huysuzluk yapıyo kendi kendine oynamıyor sürekli yapışık durumdayız.şimdi uyuyor benimde temizlik yapmam lazım

cok sevindim canim bizi birakmayacagini biliyordum
ayrica menün gayet güzel arastirayim eger yapabilirsem bende üstlenebilirim liste olayini uruzun burda olmadigi vakitlerde
su montiyi birde ben cözebilsem artik sykildim bu durumdan ya gramm veremiyorum ((

insallah hamilesindir canim benim rabbim gönlüne göre versin bizi hbaersiz birakma bu konuyla ilgili

MERABA KIZLAR..almina gitti demissiniz nereyee yaa hicbiryere gitmiyorum..neden gideyimki???bi sucum günahım yok..aynen altta kadisin kaptana yazdıgı gibi bende bi yazı yazmıstım okudunuz zaten hepsiniz..ben sadece acık yüreklilikle düsüncelerimi bildirdim ve kaptanım cözüm bul dedim.o niye bukadar alındı bilmiyorum neden kırıldı.yazıların hepsini okuyamadım.walla benim kimseyle bi sıkıntım yok burda olmak beni mutlu ediyor.motive ediyor.sadece sorumluluk alalım ve kaptan daha cok alsın dedim.okadar alınmıski faceden bile cıkarmıs beni hehehe ama olsun zaten paylasımımız yoktu:))burda bisürü arkadasım oldu facede görüsüyorum hepinizle kadıs uruz ufuk reyhan derya batuhanım daha aklıma gelmeyenler..kızlar hepinizi cok seviyorum.baska topiklerle ugrasamam walla..kaptan gelesiye ufuk yapar bildirimleri.bizde paylasımlara devam edelim.walla ben kilo aldım..eylül bası gibise ben türkiyeye gidiyorum enaz 4 haftalıgına.ama ozamana herkes döner izinden.neyse saglıcakla kalın ve artık bu sacma sapan konu kapansın artık.cünkü ortada alınılacak bir durum falan yok.bu kadar büyütmeye gerek yok.öpüyorum hepinizi

selam kizlar bugün pazar ve kimsecikler yok ayrica su an türkiyede iftar vakitleri oldu bizim burasi daha 1.5 saat var :)))
gerci ben tutmuyorum malum günlerden dolayi ama bende o saati beklemek zorundayim yemek icin bende
bu oructa kilo veremeyenlerdenim ama olsun cumaya daha cok verecem insallah

alminacim biryere gidemezsin zaten her sekilde bulurum seni :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…