Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyii insan lafin ustune gelirmis , nasilsin papatya, takimin bekcisi kardes:))

Ay canım o senin iyiliğin valla sabahtan beri daha yeni oturdum temizlikti yemekti çok yoruldum oruç olmasam bişey olmazdı da neyse yine çok şükür bitti herşey birazdan gelir misafirlerim :)) bu arada çok enteresan bu hafta kilo almamışım hatta 200 gr vermişim o da yerimde durmadığımdandır :):):)
Arkadaşlar bundan sonra hergün düzenli menü paylaşımı yapalım yoksa bu şekilde kilo veremeyiz kim bildirim yapmazsa bırakın kendine. Ne diyosunuz önümüzdeki hafta az da olsa daha fit olalım mı :))))

ayşeciğim öğret o zamn yapalım. yapalım yapmayada kimsenin kilosu yokki neyi hesaplıycaz

canım daha önce bir çok kez linki verip söylemiştim.cuma zayıflama yarışma paylaşım alanının ilk sayfasında yazıyor nasıl hesaplanacağı.kg bildiren yoksa tabiki maszret bildirmeden 2 hafta üstüste listeden çıkarılır.arkadaşlar isterseniz eylüle kadar takımı tatile ayırabiliriz söylerim eylülde acarız yeniden çünkü benim şuan eskisi gibi ilgilenmem mümkün değil ancak eylülde rahatlayacağım,ne diyorsunuz kızlar takımla ilgilenecek toplayacak geçerli kuralları uygulayacak bir gönüllü var mı yoksa takımı tatile mi alalım

Super olur, bence ceza bile alalim. Menu bildirmeyince iyice biraktik.
VARMİSİNİZ arkadaslar menu bildirimi yapmaya hergun. Soz verelim , hergun hic olmazsa menumuzu yazalim.
BEN VARİM. İnanin hergun bir davet var ama kendimi zor tutuyorum, gogus olculerim bir beden kuculdu bile. :)) etekler bol geliyor, ben bu ramazan da bu midemi kuculttum kuculttum baska zaman zooor benim icin. Orucumu aciyorum ve hemen tokluk hissi geliyor.
HATTA gelin soz verelim ve orucu corbayla actiktan 13 dakika sonra yemege baslayalim, ne dersiniz??? Dr tavsiyesi.

herkes fikrini söylesin arkadaşlar herkes paylaşım yapacaksa ben hesaplayayım yapmayacaksınız söyleyinde başımızın çaresine bakalım

canim buralardayimda walla kizdim artik giresim gelmiyor..baksana eller hayirina listemizi yapmis..burda bekle bekle nereye kadar benimde isim gücüm var..az önce 100 kavonoz recel yaptim dükkan bekliyorum bebegim var vs vs...arada yokluyodum burayi ne yalan sölim icimden gelmiyor artikk ...

aysecim sen gecengün demedinmi artik döndüm diye ondan sonrada ugramadin..listeyi herkes yapmamali bence takim kaptani yapmali..haftada yarim saatini ayirsan nolur sanki,,sen uruza devrettin oda gelmedi.ozaman baska birini bul canim ama ilgilen sen kaptansin..sorumluluktan bahsediyosun ya biz sen yokken cok iyi sorumluluk yaptik ve takimi idare ettik ama biyere kadar.bi kaptan olarak büyük sorumluluk sana ait..senin takimi toparlaman lazim.baska takimdan gelen gecen hesapliyor haftalardir wallahaa utaniyor insan.kac haftalardir idare ediyoruzz

canim buralardayimda walla kizdim artik giresim gelmiyor..baksana eller hayirina listemizi yapmis..burda bekle bekle nereye kadar benimde isim gücüm var..az önce 100 kavonoz recel yaptim dükkan bekliyorum bebegim var vs vs...arada yokluyodum burayi ne yalan sölim icimden gelmiyor artikk ...

aysecim sen gecengün demedinmi artik döndüm diye ondan sonrada ugramadin..listeyi herkes yapmamali bence takim kaptani yapmali..haftada yarim saatini ayirsan nolur sanki,,sen uruza devrettin oda gelmedi.ozaman baska birini bul canim ama ilgilen sen kaptansin..sorumluluktan bahsediyosun ya biz sen yokken cok iyi sorumluluk yaptik ve takimi idare ettik ama biyere kadar.bi kaptan olarak büyük sorumluluk sana ait..senin takimi toparlaman lazim.baska takimdan gelen gecen hesapliyor haftalardir wallahaa utaniyor insan.kac haftalardir idare ediyoruzz

haklısın sunacığım

döndüm diye takıma demedim cnm ben.eve geldim ailemle birlikte misafirlerim vardı ve şimdi tekrar gideceğiz eşimle tatile eylüle kadar yokum düzenli giremem yani.biri gönüllü olsun o zaman benim bu takıma 2 senedir çok emek verdiğimi herkes biliyor mazeretimi de bildiriyorum biri gönüllü olsun o zaman

ben 2 senedir bu takımdayım hiç bir zaman sorumluluklarımı aksatmadım size mazeretimi de bildirdim söylemeden gitsem uğramasam haklısınız, ama size söyledim.uruzcum bakıyordu oda müsait olamadı rahatsızmış zaten, böyle şikayet ederek olmazki içinizden biri çıkıp üstlenecekti herkes bir başkasından bekleyip kenera çekilmeyecekti bu anlayışsızlık neden anlamıyorum.bu takım için en çok çabayı harcayan ben 2 senemi veren şimdi sorumsuzlukla suçlanıyorum aman ne güzel!!! kendinize yeni bir kaptan secin ben listeden de takımdan da tamamen çıkıyorum kızlar hepinize iyi kg vermeler.

merhaba arkadşlar 2 gündür bağırsaklarmdn ve dişmden neler çekiyorm bi bilsenz... diyete pek dikkt edemedm.. kiloma bile bakamadm. şimdide tartılmak istemiyorm zaten adet üzeri tam.. morlm heptn bozlck.. hemen geçmişi okuym geliym.. umrm iyisnzdir.

heeeyy nereye...... sen bu takımın direği sayılırsn.. eskilerden kimse kalmadı gibi zaten... yanlş anlaşlma olmş... geri dödn sanmşlar

walla artık benim bu takımda kalmaya niyetım yok..kaptana bırak demedik daha sıkı sarıl takıma dedik..kendi tercihi bence bırakmasın hic degilse izinciler gelince belki paylasımlarınız devam eder..bi süre hicbiryerde olmıycam arkadaslar.saglıcakla kalın..

ramazn ayındayız sinrler gergin... kırmayalm birbirimizi. takımı dondurmak en iyi çözm sanrm...

iyide elif zayıflamasınmı millet herkes istediği kiloya ulaşmış bırakması kolay. bu kadar emek boşamı gitsin
herkes zayıflasın bu takımın üyeleri kilo alsın bu çözüm değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…