Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende malum günümün sonundayım yarın tutacağım inş. ama oruçlu gibiyim sahurda bide iftarda yiyorum sadece reyhancım bende.biz açtık çoktan iftarı en erken biz açıyoruz zaten TR de

Evet suna yi nereye gitsek buluruz:))
ins verirsin ,belli olmaz o kadar sicakta oruclu olmak kolay degil.cumaya hep beraber ins.:79:

Bayanlar ben iftarimi coooktan actim ve sahurumu da yaptim,hemen yaziyorum menumu;
IFTAR
2 kase corba(mideme tokluk hissi veriyor)
1 dilim pide
3 adet hurma
2 kasik bamya
1 kasik et kavurma
pilav vardi ama yemedim
zeytin
salata
havuClu yogurt salata
ara
cay
tablet cukulata(dayanamadim offf):78:
yarim avuc badem

SAHUR
yarim dilim ekmek
4-5 zeytin
cay
kucucuk peynir
gunu kapattim ben,hadi size kolay gelsin.

bende malum günümün sonundayım yarın tutacağım inş. ama oruçlu gibiyim sahurda bide iftarda yiyorum sadece reyhancım bende.biz açtık çoktan iftarı en erken biz açıyoruz zaten TR de

afiyet bal seker olsun canim bende cooooooooktan yedim :)))
bende ayni sen gibi sahur birde iftarda yiyorum ama acayip sislik olusuyor sendede öylemi

afiyet olsun canim menünde cikolata haric b ir sorun görmedim ben

S
Evet suna yi nereye gitsek buluruz:))
ins verirsin ,belli olmaz o kadar sicakta oruclu olmak kolay degil.cumaya hep beraber ins.:79:

Sizi seviyorum kizlar.biliyomusunuz kknin dostluklari daim oluyo iki senedir tanistigim bi arkadasim taaa mersinden alnanyaya dogum yaptim diye yelek ordu bebrgime takim aldi gonderdi.dogum yaptigimda kimse aramadi cep telefonumu turkiywden kk kizlari aradi.biz ayrilmayalim istiyorum.:))

bende hemencik menümü yazim

sahurda

1 kase mercimek corbasi
1 dilim kepek ekmegi
kk peynir
3 tane zeytin
1 domates yedim

iftardada

1 kase sebze corbasi
2 kasik pilav
3 kasik kuru fasulye
1 tabak dolusu salata yedim

2 litre su

evet canim haklisin benimde nisan anneleri topicinden birsürü arkadasim var facede halen görüsür ve hediyelesiriz
sanal deyip gecmemek lazim

çok beğendim menünü canım.çikolata da hiç gözüme batmadı gün boyu kan şekeri düşüyor zaten küçüçük bir çikolatadan arada zarar gelmez canım..

bende hemencik menümü yazim

sahurda

1 kase mercimek corbasi
1 dilim kepek ekmegi
kk peynir
3 tane zeytin
1 domates yedim

iftardada

1 kase sebze corbasi
2 kasik pilav
3 kasik kuru fasulye
1 tabak dolusu salata yedim

2 litre su

iftar menümüz aynıymış reyhancım.menün gayet güzel görünüyor.
ben sahurda 2 dilim ekmek yapılmış 2 tane karışık tost yedim
akşama yine kuru fasulye yerim pilav yemem bu sefer yanında da ayran

Günaydın bayanlar
nasılsınız
benim acayip midem bulanıyor malesef kötüyüm

saol canım

evet bencede her hafta birisi yapsın
böylelikle hepimiz öğrenmiş oluruz

saol canım
bırakmam buralardayım zaten
hamile olsam bile ilk 3 ay rejimdeyim
belki daha da fazla :)

dün misafirim vardı
balık yaptık mangalda
inanın 1 şiş anca yedim
bir iki kaşık çorba bu kadar
tatlı yaptım kaç çeşit
sadece 1 er çatal tadına baktım
yiyemiyorum ne güzel değil mi

günaydin kizlar güzel bir hafta bizimle olsun insallahh...öpüyorum kocaman.ben menü paylasmiyorum..12 saat dükkanda calistigim icin ve kücük bebegimle bide tansiyon problemim oldugu icin oruc tutamiyorum..oruc tutanlara saygim büyük o yüzden menülerimi yazmiyorum..reglim cok sistim kizlar..hic iyi degilim(

deryacığım akşam yediklerinin birazını sahura aktar
ve seni reyhanı sunayı kırmıycam hesaplamaları elimden geldiğince yapıcam
baksana gidiyorum diyen herkes geri gelmiş kopamamış:90::90::90:
ben niye gitcekmişim tam zayıflarken.
hem iyi oldu bu herkes kendine geldi paylaşımlar tavan yapmış.
ben herkese hakkımı helal ediyorum herkeste bana ederse sevinirim.

sunacığım sen menü paylaşmamışsın saygından dolayı ama paylaşmassan sorumlu hissetmezsin kendini yersin. bende suçluluk duyuyorum .ama zaten öyle ahım şahım bişey yemiyom ben.herkes affetsin beni yoksa ipin ucu kaçveriyor. herkes bana zayıflamışın dedi. buraya gelelei4,5 kilo verdim. bende hepinizi çok seviyorum napmışlar diye bakmadan alamıyorum kendimi. kadişciğim sende tam balıkçı çıktın yani. aferin sana bebek için folik asitleri depoluyon yani.hayırlı olsun canım. benimde kızkardeşimin ikizleri olcakmış bizde bunu öğrendik yeni.
sıra geldi menüme (özürdileyerek)
sabah
1 pırasalı börek
1bardak gazoz
öğle
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
akşam,
yoğurtlu makarna vişne kompostosu

şimdilik hoşçakalın

dün misafirim vardı
balık yaptık mangalda
inanın 1 şiş anca yedim
bir iki kaşık çorba bu kadar
tatlı yaptım kaç çeşit
sadece 1 er çatal tadına baktım
yiyemiyorum ne güzel değil mi

Ohh balik hem de mangalda:) tatli yememen cok iyi, bugun ben de yemedim:)))

Tamam canim gelmene sevindim, kaptanimiz gittikten sonra tatile hepimiz bu isi kaptan gelene kadar yapariz ins.
Menume gelince canim, sahurda yemek yersem cok acikiyorum boyle iyi benim icin. Aksam iftar sonrasi da cok yiyemiyorum zaten.

Gecmis olsun, tansiyon zor! Yasinda genc , Allah sifa versin. Cok ince dusuncelisin ama istersen yine de kalori olarak yaz. Kendini frenlersin boylelikle. Dukkanda ki fotonu gordum cok tatli cikmissiniz, iscimen kadinsin belli zaten:)

Kizlar biz de orucu erken aciyoruz Turkiye ye gore bayagi erken, burda gec oldu yatmadan yazayim dedim.
İftar
1 kase mercimek corba
Yarim dilim ekmek
Yarim tabak bamya
Tursu
Salata
Zeytin
3-4 hurma

Ara
Cay a davetliydim
Cok guzel bir tatli vardi amaa yemedim. Ayip olmasin diye 1 kasik yaninda ki dondurmasini yedim.
Eve geldim canim birseyler yemek istedi ben de hurma yedim4-5 tane, tatli yemekten iyidir diye dusundum.
Sahurda da sut icmeyi dusunuyorum
30 dk spor yaptim.
Menumu simdi daha cok begeneceksin kaptan:)

Ohh balik hem de mangalda:) tatli yememen cok iyi, bugun ben de yemedim:)))
evet yememek güzel oluyor
birde bulantım olmasa

bu akşam eşim arkadaşlarıyla iftara gidecek ben gelmiyecem dedim ctesi dışarda yedik öyle gitti yemek yemeden
yiyemiyorum
bende evde bir kase çorba yerim tamam
oruç değilim malesef 2 gündür
ctesi bayıldım çok kötü oldum

kadiş kesin hamilesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…