selam kizlar bende artik döndüm allahin izniyle bir 4 hafta tatil yapim dedim ama takim resmen dagilmis

1 ay boyunca hic paylasim olmadigi zaman bile destek ciktik birbirimize simdide birbirimizi anlama zamani ne olur dagilmayalim
ben bu takimla tekrar beslenmeyi ögrendim
hesaplama isini malesef anlamadim yapamiyorum ama üstüme düsen görevi yapmaya hazirim
ufukcum eger ben anladim hesaplamayi yaparim dersen seve seve ayse dönene kadar sana destek olurum
oğlum ateşden öldü gitti 2 gündür. şimdi biraz iyi.kucağımdan inmiyor kollarım koptu. kesin kilo vermişimdir.
menü
sabah
yarıxm simit
3 zeytin
domates
öğle 1 tabak bamya
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
kısır
şimdilik bu kadar
ku
Ufuk çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda atlatır inş.
Bana geçmiş olsun dileklerini sunan herkese tek tek teşekkür ederim.
Dün hastanedeydim, bugün hastanedeydim, yarın da kan tahlili için kan vermeye gidicem erkenden o yüzden bildirimi şimdi yapayım dedim.
uruz (75,8 / 75,6 / 0,2 / 0,26% )
Hepinizi öptüm, güzel bir hafta sonu diliyorum.
cok gecmis olsun kizlar acil sifalar
dünkü menümü yine yazmıyorum kimse yazmadığı içinnn
ve sevinçliyim kilom 74.2
geçen hafta 74.9 du 700 gr süper değil mi
canım gelenlere laf yok
ama gerçektende herkez dozu aştı
canim izinli olan bizler ugramiyormuyuz gerekcemiz belli gelemiyoruz ki arada gelmeyede calisiyoruz
umarim dozu asan biz degilizdir canim listede olan ve gelmeyenlerin ismini belirtirseniz eminim listeden cikaracaklardir
ayrica verdigin icinde tebrik ederim seni
he birde menümü kimse gelmiyor yazmiyorum diye düsünme biz 1 ay boyunca kimse gelmedigi halde listlereimizi burda paylasmis insanlariz
bence az daha sabir su ramazan gecsin eminim dahada artacak paylasim
ben 2 senedir bu takımdayım hiç bir zaman sorumluluklarımı aksatmadım size mazeretimi de bildirdim söylemeden gitsem uğramasam haklısınız, ama size söyledim.uruzcum bakıyordu oda müsait olamadı rahatsızmış zaten, böyle şikayet ederek olmazki içinizden biri çıkıp üstlenecekti herkes bir başkasından bekleyip kenera çekilmeyecekti bu anlayışsızlık neden anlamıyorum.bu takım için en çok çabayı harcayan ben 2 senemi veren şimdi sorumsuzlukla suçlanıyorum aman ne güzel!!! kendinize yeni bir kaptan secin ben listeden de takımdan da tamamen çıkıyorum kızlar hepinize iyi kg vermeler.
walla artık benim bu takımda kalmaya niyetım yok..kaptana bırak demedik daha sıkı sarıl takıma dedik..kendi tercihi bence bırakmasın hic degilse izinciler gelince belki paylasımlarınız devam eder..bi süre hicbiryerde olmıycam arkadaslar.saglıcakla kalın..
ben motive olmaya paylaşmaya geliyorm. görev gibi gelirsem bu olyn benm için güzlliği biter. zamanında tüm gün çıkmadğmda oldu bu topikten... yeni gelenlerdir genelde topiğe can katanlar. ben zayıflama savaşıma ara veriyorm kışa kadar herkese koly gelsn. umrm istediği kiloya ulaşır herkes.
aaaaaaaaaaaaaaaa kizlar nereye ya lüsten kizlar herkesde bir gerginlik var bu ara lütfen
valla sunu söyliyim eger her izin alisimizda yada bir gün firsat bulamayip haber bile verilemediginde böyle olacaksa bende yokum
zaten sizlerele facedede görüsüyorum buraya gerek yok yani !!!!!
Ayse ne oldu boyle yaaa!!!inan cok uzuluyorum....senin izinli oldugunu hepimiz biliyoruz,lutfen kimse ayrilmasin...zaten sen izinlisin ,ve bircok arkadas izin almadan ugramadilar birakalim onlar ustune alinsin.Bu sekilde birakamazsin bu adil olmaz..lutfen canim.
o izin almadan ugramayanlarin ismini söyle canim listeden cikaralim