- 20 Ekim 2009
- 4.459
- 5.052
- 723
iyide elif zayıflamasınmı millet herkes istediği kiloya ulaşmış bırakması kolay. bu kadar emek boşamı gitsin
herkes zayıflasın bu takımın üyeleri kilo alsın bu çözüm değil bence
Super olur, bence ceza bile alalim. Menu bildirmeyince iyice biraktik.
VARMİSİNİZ arkadaslar menu bildirimi yapmaya hergun. Soz verelim , hergun hic olmazsa menumuzu yazalim.
BEN VARİM. İnanin hergun bir davet var ama kendimi zor tutuyorum, gogus olculerim bir beden kuculdu bile. :)) etekler bol geliyor, ben bu ramazan da bu midemi kuculttum kuculttum baska zaman zooor benim icin. Orucumu aciyorum ve hemen tokluk hissi geliyor.
HATTA gelin soz verelim ve orucu corbayla actiktan 13 dakika sonra yemege baslayalim, ne dersiniz??? Dr tavsiyesi.
herkes fikrini söylesin arkadaşlar herkes paylaşım yapacaksa ben hesaplayayım yapmayacaksınız söyleyinde başımızın çaresine bakalım
QUOTE=saferan;20383815]ÖNERİ
Öneri Sahibi: MAİBEYAZ (1. Takım Üyesi)
Öneriyi Kaleme Alan: AMONRA (5. Takım Kaptanı)
arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.
bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum.
takım olarak oyladıktan sonra paylaşım alanında kararınızı açıklarsanız
oy çokluğu sağlanırsa bu fikri hayata geçirmek istiyoruz
1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL
13. TAKIM ----- KABUL
14. TAKIM ----- KABUL
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
kilo nun bölünmesini kabul ettiğimizi ilk önerildiğinde yazmıştım..ancak diskalifiye konusu takımların kendi kararı olmalı takımlar duruma göre karar versin bence......
ben 2 senedir bu takımdayım hiç bir zaman sorumluluklarımı aksatmadım size mazeretimi de bildirdim söylemeden gitsem uğramasam haklısınız, ama size söyledim.uruzcum bakıyordu oda müsait olamadı rahatsızmış zaten, böyle şikayet ederek olmazki içinizden biri çıkıp üstlenecekti herkes bir başkasından bekleyip kenera çekilmeyecekti bu anlayışsızlık neden anlamıyorum.bu takım için en çok çabayı harcayan ben 2 senemi veren şimdi sorumsuzlukla suçlanıyorum aman ne güzel!!! kendinize yeni bir kaptan secin ben listeden de takımdan da tamamen çıkıyorum kızlar hepinize iyi kg vermeler.
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
iyide şimdi bu çözümmü Ayşeciğim dedimya hesaplıyvereyim diye.
Ayse ne oldu boyle yaaa!!!inan cok uzuluyorum....senin izinli oldugunu hepimiz biliyoruz,lutfen kimse ayrilmasin...zaten sen izinlisin ,ve bircok arkadas izin almadan ugramadilar birakalim onlar ustune alinsin.Bu sekilde birakamazsin bu adil olmaz..lutfen canim.
QUOTE=saferan;20383815]ÖNERİ
Öneri Sahibi: MAİBEYAZ (1. Takım Üyesi)
Öneriyi Kaleme Alan: AMONRA (5. Takım Kaptanı)
arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.
bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum.
takım olarak oyladıktan sonra paylaşım alanında kararınızı açıklarsanız
oy çokluğu sağlanırsa bu fikri hayata geçirmek istiyoruz
1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL
13. TAKIM ----- KABUL
14. TAKIM ----- KABUL
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
kilo nun bölünmesini kabul ettiğimizi ilk önerildiğinde yazmıştım..ancak diskalifiye konusu takımların kendi kararı olmalı takımlar duruma göre karar versin bence......
ben de ahh aralik diyorumtamam dün olanları unutalım burda birbirimize kızmak yerine kendimize kızalım neden bu kadar pisboğaz olup kilo aldık diye :)))))
artık sağlıklı beslenelim ama bu ramazan ayında zor gibi zaten günde 2 öğün yiyoruz hatta ben sahura kalkamıyorum bazen tek öğünle yaşıyorum o yüzden az kaldı eylüle sabır :):):)
Kizlar dun aksam sahura,kalktim ama yemedim
iftar
yarim kase corba
2dilim sarimsakli ekmek(
1 kasik tavuk sote
1 kasik pilav
salata
havuclu yogurtlu salata 1 kasik
1 kasik mayanezli yogurtlu salata
cay
hurma 2 adet
1 kasik et kavurma
tatli yemedim:)))
cok oldu yaaaa!!!
oğlum ateşden öldü gitti 2 gündür. şimdi biraz iyi.kucağımdan inmiyor kollarım koptu. kesin kilo vermişimdir.
menü
sabah
yarıxm simit
3 zeytin
domates
öğle 1 tabak bamya
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
kısır
şimdilik bu kadar
ku
Ufuk çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda atlatır inş.
Bana geçmiş olsun dileklerini sunan herkese tek tek teşekkür ederim.
Dün hastanedeydim, bugün hastanedeydim, yarın da kan tahlili için kan vermeye gidicem erkenden o yüzden bildirimi şimdi yapayım dedim.
uruz (75,8 / 75,6 / 0,2 / 0,26% )
Hepinizi öptüm, güzel bir hafta sonu diliyorum.
dünkü menümü yine yazmıyorum kimse yazmadığı içinnn
ve sevinçliyim kilom 74.2
geçen hafta 74.9 du 700 gr süper değil mi
canım gelenlere laf yok
ama gerçektende herkez dozu aştı
ben 2 senedir bu takımdayım hiç bir zaman sorumluluklarımı aksatmadım size mazeretimi de bildirdim söylemeden gitsem uğramasam haklısınız, ama size söyledim.uruzcum bakıyordu oda müsait olamadı rahatsızmış zaten, böyle şikayet ederek olmazki içinizden biri çıkıp üstlenecekti herkes bir başkasından bekleyip kenera çekilmeyecekti bu anlayışsızlık neden anlamıyorum.bu takım için en çok çabayı harcayan ben 2 senemi veren şimdi sorumsuzlukla suçlanıyorum aman ne güzel!!! kendinize yeni bir kaptan secin ben listeden de takımdan da tamamen çıkıyorum kızlar hepinize iyi kg vermeler.
walla artık benim bu takımda kalmaya niyetım yok..kaptana bırak demedik daha sıkı sarıl takıma dedik..kendi tercihi bence bırakmasın hic degilse izinciler gelince belki paylasımlarınız devam eder..bi süre hicbiryerde olmıycam arkadaslar.saglıcakla kalın..
ben motive olmaya paylaşmaya geliyorm. görev gibi gelirsem bu olyn benm için güzlliği biter. zamanında tüm gün çıkmadğmda oldu bu topikten... yeni gelenlerdir genelde topiğe can katanlar. ben zayıflama savaşıma ara veriyorm kışa kadar herkese koly gelsn. umrm istediği kiloya ulaşır herkes.
Ayse ne oldu boyle yaaa!!!inan cok uzuluyorum....senin izinli oldugunu hepimiz biliyoruz,lutfen kimse ayrilmasin...zaten sen izinlisin ,ve bircok arkadas izin almadan ugramadilar birakalim onlar ustune alinsin.Bu sekilde birakamazsin bu adil olmaz..lutfen canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?