Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyide elif zayıflamasınmı millet herkes istediği kiloya ulaşmış bırakması kolay. bu kadar emek boşamı gitsin
herkes zayıflasın bu takımın üyeleri kilo alsın bu çözüm değil bence

tmm doğru diyosn. zamanında takmda çok güzl kilolar verildi.. olabiliyor yani.. 2 3 kişiyle döncek birşeyde değil. hani koyunda değiliz çobana da ihtiycmz yok. buraya motive olmak için geliyorz.. kaptnmzda aynı şeklde zayflamk ve motive olmak için geliyo. gönüllü onca zamndır işini aksatmadn yaptı. her insanın böyle zamanları olur..

takımın bu kadar boşlamasının sebebi ramazan ayının verdiği rahatlık olblr.. böyle birşeyi o yzden önerdm. keşke eski neşe geri gelsn paylşmlar artsn.. paylşmlarn eylülde yine patlama yaşayacağına ve eski günlerine döneceğinden emnm.. yaz ayındayız.. tatil, ramazan sıcak vs derken şu sıralar baya boşladık herşeyi demkki.

takımı ayakta tutmak için çabalamak en güzli tbiiki. ama ben burda hergün bi kaç kere gelip vakt ayırablceğimi pek sanmıyorm. görev gibidfe gelmek istemiyorm.. burası şimdiye dek benm diyet günlüğüm gibi oldu... bu görevi üzerine alablcek olan varsa kurtarsn takımımızı.. gerçkten büyük sormluluk.

o zaman zayıflamak isteyenler yeni bi grup kursun bu takım dondurulsun belki bu çözüm olabilir. madem gelemeyecek olan çok donsun bu takım 15.takımmı olacak 16 .mı o kurulsun

ben motive olmaya paylaşmaya geliyorm. görev gibi gelirsem bu olyn benm için güzlliği biter. zamanında tüm gün çıkmadğmda oldu bu topikten... yeni gelenlerdir genelde topiğe can katanlar. ben zayıflama savaşıma ara veriyorm kışa kadar herkese koly gelsn. umrm istediği kiloya ulaşır herkes.

QUOTE=saferan;20383815]ÖNERİ

Öneri Sahibi: MAİBEYAZ (1. Takım Üyesi)
Öneriyi Kaleme Alan: AMONRA (5. Takım Kaptanı)

arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.
bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum.
takım olarak oyladıktan sonra paylaşım alanında kararınızı açıklarsanız
oy çokluğu sağlanırsa bu fikri hayata geçirmek istiyoruz

1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL
13. TAKIM ----- KABUL
14. TAKIM ----- KABUL

Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.

kilo nun bölünmesini kabul ettiğimizi ilk önerildiğinde yazmıştım..ancak diskalifiye konusu takımların kendi kararı olmalı takımlar duruma göre karar versin bence......[/QUOTE]

arkadaşlar bakın bu kuralları kabul ediyomusunuz

Son düzenleme:

TAMAM KABUL!

herkes fikrini söylesin arkadaşlar herkes paylaşım yapacaksa ben hesaplayayım yapmayacaksınız söyleyinde başımızın çaresine bakalım

BEN VARIM BU TAKIMIN DAĞILMASINI ASLA İSTEMEM!

arkadaşlar bakın bu kuralları kabul ediyomusunuz[/QUOTE]

EVET KESİNLİKLE!

bugünkü menüm :

[1] kola (250ml) 1 büyük bardak 89
[2] hoşbeş 2 adet 54.74
[3] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[4] Profiterol 0.50 PORSİYON 195
[5] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[6] hasanpaşa köfte 0.50 porsiyon 187.5
[7] etsiz çiğköfte 1 adet 60
[8] Mercimek Çorbası 1 KASE 270

Toplam : 1260.24 kal.

Ayse ne oldu boyle yaaa!!!inan cok uzuluyorum....senin izinli oldugunu hepimiz biliyoruz,lutfen kimse ayrilmasin...zaten sen izinlisin ,ve bircok arkadas izin almadan ugramadilar birakalim onlar ustune alinsin.Bu sekilde birakamazsin bu adil olmaz..lutfen canim.

IFTAR MENUSUNU begenmeyenlerden biri de bendim,ama sirf niyetim yemekleri degil yemege olan ortak istahimizin kapanmasi soz konusuydu..haklisin ebruli yapmamam gerekiyordu,ben burda arkadaslarla kampanyi baslattik,elimizden geldigince yardimci olmaya ccalisiyoruz
Millet ne dertte biz ne dertteyiz.

iyide şimdi bu çözümmü Ayşeciğim dedimya hesaplıyvereyim diye.

ne yapabilrim kızlar başka, herşeyi ayrıntılı açıkladım izin istedim ama herşey üstüme kaldı.elimde olsa girmez miyim 10 gün sonra izne gideceğiz ve internet olmayacak 20 gün nasıl girebilirim nasıl ilgilenebilirim,bunu söylüyorum ama anlamak istemiyorlar...bu takımda çok şeyimi paylaştım çok emek verdim bu şekilde bir sonuç almak beni üzdü zira bende hedef kg ma ulaşmadım karnemi almadım daha, ama gerginlikten hiç hoşlanmıyorum sorun yaşamak istemiyorum kimseyle

arkadaşlar bakın bu kuralları kabul ediyomusunuz[/QUOTE]

kesinlikle kabul edilmeli...

tünaydınnnnn
dün arkadaşlarım çooook zayıflamışsın sen dediler ayyyy valla çok sevindim demek ki plates işe yaradı :))))))
ama daha 55e inemedim bi türlü offff

bakıyorumda pek sessizsiniz bugün herkes susmayı tercih etti heralde. ayşeciğim iyi hoşta gerginlikten hoşlanmıyon alminayı neden faceden çıkardın burdan deseydin diyeceğini biraz sert olmuş bana göre. neyse senin tercihin canım ben kuralları kabul ediyorum.
menü
sabah
yoğurtlu makarna(akşamdan kaldı

öğle
3 tane minicik tulumba tatlısı
2 kaşık tavuk sote
3 kaşık dirgit(kaynamış buğday)

akşam
4 köfte salata
yoğurt

tamam dün olanları unutalım burda birbirimize kızmak yerine kendimize kızalım neden bu kadar pisboğaz olup kilo aldık diye :)))))
artık sağlıklı beslenelim ama bu ramazan ayında zor gibi zaten günde 2 öğün yiyoruz hatta ben sahura kalkamıyorum bazen tek öğünle yaşıyorum o yüzden az kaldı eylüle sabır :):):)

Kizlar dun aksam sahura,kalktim ama yemedim
iftar
yarim kase corba
2dilim sarimsakli ekmek(
1 kasik tavuk sote
1 kasik pilav
salata
havuclu yogurtlu salata 1 kasik
1 kasik mayanezli yogurtlu salata
cay
hurma 2 adet
1 kasik et kavurma
tatli yemedim:)))
cok oldu yaaaa!!!

ben de ahh aralik diyorum

çok güzel hepsi tadımlık olmuş süpersinnnnn :))))

selam kizlar bende artik döndüm allahin izniyle bir 4 hafta tatil yapim dedim ama takim resmen dagilmis
1 ay boyunca hic paylasim olmadigi zaman bile destek ciktik birbirimize simdide birbirimizi anlama zamani ne olur dagilmayalim
ben bu takimla tekrar beslenmeyi ögrendim
hesaplama isini malesef anlamadim yapamiyorum ama üstüme düsen görevi yapmaya hazirim
ufukcum eger ben anladim hesaplamayi yaparim dersen seve seve ayse dönene kadar sana destek olurum

cok gecmis olsun kizlar acil sifalar

dünkü menümü yine yazmıyorum kimse yazmadığı içinnn

ve sevinçliyim kilom 74.2
geçen hafta 74.9 du 700 gr süper değil mi

canım gelenlere laf yok
ama gerçektende herkez dozu aştı

canim izinli olan bizler ugramiyormuyuz gerekcemiz belli gelemiyoruz ki arada gelmeyede calisiyoruz
umarim dozu asan biz degilizdir canim listede olan ve gelmeyenlerin ismini belirtirseniz eminim listeden cikaracaklardir
ayrica verdigin icinde tebrik ederim seni
he birde menümü kimse gelmiyor yazmiyorum diye düsünme biz 1 ay boyunca kimse gelmedigi halde listlereimizi burda paylasmis insanlariz
bence az daha sabir su ramazan gecsin eminim dahada artacak paylasim

aaaaaaaaaaaaaaaa kizlar nereye ya lüsten kizlar herkesde bir gerginlik var bu ara lütfen
valla sunu söyliyim eger her izin alisimizda yada bir gün firsat bulamayip haber bile verilemediginde böyle olacaksa bende yokum
zaten sizlerele facedede görüsüyorum buraya gerek yok yani !!!!!

o izin almadan ugramayanlarin ismini söyle canim listeden cikaralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…