Spor yapmayınca kilo versen de vermiş gibi hissetmiyorsun ama spor yapınca beyin daha fazla inanıyor diyette olduğuna, insan daha çok motive oluyor
selam kızlar. yeni geldim işe. gece hastalandım miğdem karnım geceyi serumlarla ilaçlarla hastanede geçirdim. iyi niyeti suistimal etmeyeyim diye öğleden sonrada işe geldim. kıvranıyorum şu anda ama yinede iş işte.
o yüzden giremedim. bi kendime geleyim döneyim size emi.
çok geçmiş olsun canım üzüldüm
bu arada ben yaptığım bir salaklığı farkettim!ve çok kızgınım kendime hıh
normalde ben karbonhidrat bağımlısı biriyim resmen. yani hamurişine bayılırım tatlılara bayılırım ama en çok çikolataya bayılırım tabi... neyse geliyim konuya; zaten bu atak evresinde hiç karbonhidrat almıyorum ve bu şekilde diyetteyim eti doyana kadar yemek serbest aslında. ama ben öyle bir diyet psikolojisine girmişim ki eti bile doymicak kadar minicik bir şey yiyorum.
sonra da midem başka arayışlar içine giriyor. hemen hamurlara tatlılara yöneliyorum. (ki annem sağolsun ben ne zaman diyette olsam müthiş hamurişleri yapar tıpkı bugün olduğu gibi)
artık bu hatayı yapmamaya karar verdim. belki benim gibi yapan vardır aman kızlar kendinize gelin sonra kaçamak yapasınız geliyor. masadan doyup öyle kalkın :93:
bu arada
yeni kızlar paylaşımlarınz çok ii
yalnız saysay vardı o nerde?
kızlar pek halim yok sanırırm grip olacam
regl de olamadım o da var
kızlar pek halim yok sanırırm grip olacam
regl de olamadım o da var
gayem cnmm çok geçmiş olsun
ne olduda miden böle oldu dikkat et kendine
bu arada
yeni kızlar paylaşımlarınz çok ii
yalnız saysay vardı o nerde?
Protein yiyince insanı kendini tıkanmış, doymuş hissediyor ama sende bu his hemen oluşmuyorsa kendini doymuş hissedene kadar yemelisin. Aksi takdirde baş ağrısı ve yemeklere saldırma durumu olabilir
bir de hem sana hem de tüm dukan diyeti yapanlara bir sorum olacak canım :44: Doğal mineralli su içen var mı?
Diğerlerini bilmem ama ben atak evresinde bile içiyorumBence faydası da var, halsiz düşmüyorsun, vücudun mineral ihtiyacını karşılıyorsun. Multivitamin de içiyorum, hasta olmamak için, hani meyve filan yemiyoruz ya onun eksiğini kapatmak için :)
evet multivitamin ben de alıcam meyve yemediğim için. mineralli suyu da tavsiye ediyorum çünkü ödem oluşmasını da engelliyormuş çünlkü vücutta normal sudan daha az kalıyor.
Diyet nasıl gidiyor şu ana kadar?
bugün çok iyi geçiyor burnuma gelen hamur kokularına rağmen
zaten bu günü ilk gün kabul ediyorum çünkü 2 gündür bisürü yasak şey yedim verdiklerimi geri aldım. öğlen yemeği olarak 4 ızgara köfte bi kase light yoğurt yedim.
çiğ et kokusu midemi bulandırdığı için superfresh'in ızgara köftesini aldım. sorun olmaz umarım bu hazır köfteler. bi fikrin var mı? :44:
peki senin nasıl gidiyor?
peki senin nasıl gidiyor?
Henüz istediğim kadar iyi değil maalesef
Çok daha iyi yapabilirim, eminim :)
bence de istersen daha iyisini yapabilirsin.
hiç bir şekilde çiğ ete dokunamıyorum benprotein değeri karbonhidrat değerinden yüksek olanını aldım ama ben yapsam o köfteyi daha iyi olur tabiki. keşke yapabilsem
ama bunu bildiğim iyi oldu annemden rica ederim o halleder artık
hayırlı akşamlar kızlarrrr nasıl gidio diyetinizzzzzzbende bugünki menümü yazıyım:
Sabah:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Domates 0.5 ADET 7
Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
SÜT 1 bardak 38.5
ara:
Çay 2 ADET 10
Elma 1 ADET 60
Öğle:
kepekli makarna pişmiş 100 gr 116
Omlet 30 GRAM 57.3
Ara:
Çay 1 ADET 5
Lifalif Müsli 20 GRAM 72.2
Akşam:
Yayla Çorbası 1 PORSİYON 250
Etli Biber Dolma 1 ADET 160
Izgara Tavuk Baget 3 ADET 99
Domates 0.5 ADET 7
Ara:
Süt 1 bardak 38.5
Toplam: 1123 kalori
Bugün büyük bir tebriği hak ettin canım
Tebrikler, gerçekten çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?