• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar.nasılsınız.ben pek iyi değilim. yedikçe şişiyorum şiştikçe yiyorum. öyle bir kısır döngüdeyim ki. dün iyice çığrımdan çıktım. millet çok kilo almışsın dedikçe yedim yedim . buna paralel olarakta akşam miğde fesatı geçirecektim. sabaha kadar karın miğde ağrısı bulantısından yatamadım. afedersiniz kusmaktan anam ağladı. kendimden iğrendim resmen. aynaya baktığımda hiç şu an hissettiklerimi hissetmemiştim. psikolojim allak pullak şu anda.

azracım şimdi senden birşey rica edeceğim. pek iyi değilim bu kilolarım yüzünden. 1 ay kadar bildirimde bulunmasam beni sabit geçsen o güne kadar kendimi toparlasam ama sürekli paylaşımda olsam sizinle.tekrar ne yedim ne içtim söylesem size olur mu. tartıya çıkmak istemiyorum bu ara.

Sporsuz geçen bir gün daha :97:

Spor işine bir çözüm bulmam gerekiyor.

Protein diyeti için gerekli besinleri orda burda ararken henüz diyete de başlayamadım.

Gece gece tartıya çıktım ve +2 gösteriyor.

Moralim bozuldu, keşke hiç çıkmasaydım tartıya. :103:

gece gece bidaha tartıya çıkma tatlım öle 2 kiloda fazla gösterir üç kiloda sabah çık mutlaka morelin bozulmasın:16:

azracım şimdi senden birşey rica edeceğim. pek iyi değilim bu kilolarım yüzünden. 1 ay kadar bildirimde bulunmasam beni sabit geçsen o güne kadar kendimi toparlasam ama sürekli paylaşımda olsam sizinle.tekrar ne yedim ne içtim söylesem size olur mu. tartıya çıkmak istemiyorum bu ara.

gaye yıpratmışsın kendini hemide fazlasıyla
tmm dediğini yapayım ama bu 1 ayda ne yapacaksın bana onu sölee

azracım burda olcam. ne yedim ne içtim söleyeceğim. toplayacağım inşş kendimi. bu arada sadece tartılmak istemiyorum.
bugünden başlayayım
sabah bir parça ekmek peynir yedim.
öğlende çorba yedim yarım sandiviç ekmeği ile.

tmm cnm bnm anlaşıldı
ama ki paylaşım artır
yedikerşline dikkat et
kendine bi diyet seç öyle devam et
bu arad sen hiç anıldan bahsetmez oldun
anışşşş nasıl

anışım iyi çok şükür. bi rahatsızlanıyo bi iyi öyle büyüyo. tam bir afacan. ömrüm o benim. neler biliyo bi anlatsam.
mesela geçen benden çitos ve çikolata istedi bende giderken sadece çitos aldım. baktı ki poşette bi çitos var onuda küçük aldım ki çok yemesin. teyzesine gitti diyoki. gamo tizee insan güccük çitot alırmı hemi güccük çitos almış hemide çiko(çikolata)almamış diyo.
bende annecim cemal bey (patronum) çok para vermedi bi bunlara yetti dedim.
aradan zaman geçti baktım bu benim tel ile oynuyo. almış eline güya benim patronumla konuşuyo.

camel bey ben anık.
sen neden benim gayi anneme çok pala vermedin. ona büssürü para verseydin gayii annemde bana gelerkene çiko alsaydı goccaman çitos alsaydı olmas mıydı hııı hııı
gelersem kafanı kıyarım camel bey diyo.
yalin çok çok pala ver bi daha haaaaa diyo.
gülmekten öldüm. aklı nelere eriyo. biz öle konuşup geçiştiriyoruz ama herşeyin farkında..
o benim yaşama sebebim...

anışım iyi çok şükür. bi rahatsızlanıyo bi iyi öyle büyüyo. tam bir afacan. ömrüm o benim. neler biliyo bi anlatsam.
mesela geçen benden çitos ve çikolata istedi bende giderken sadece çitos aldım. baktı ki poşette bi çitos var onuda küçük aldım ki çok yemesin. teyzesine gitti diyoki. gamo tizee insan güccük çitot alırmı hemi güccük çitos almış hemide çiko(çikolata)almamış diyo.
bende annecim cemal bey (patronum) çok para vermedi bi bunlara yetti dedim.
aradan zaman geçti baktım bu benim tel ile oynuyo. almış eline güya benim patronumla konuşuyo.

camel bey ben anık.
sen neden benim gayi anneme çok pala vermedin. ona büssürü para verseydin gayii annemde bana gelerkene çiko alsaydı goccaman çitos alsaydı olmas mıydı hııı hııı
gelersem kafanı kıyarım camel bey diyo.
yalin çok çok pala ver bi daha haaaaa diyo.
gülmekten öldüm. aklı nelere eriyo. biz öle konuşup geçiştiriyoruz ama herşeyin farkında..
o benim yaşama sebebim...

:54::54::54:
oy oy kuzum bnm yerim bn senn o dillerinii yerim yerim :56:
maşallah :nazar: allahım esirgesin:nazar:

selam kızlar okuldan geldim...mutfağa geçemden uğradım...

sabah
iki küçük dilim ıspanaklı börek yedim

ara
yeşil çay, etiform 2 tane

öğle
pırasa yemeği, 2 dilim ekmek, acılı ezme

birazdan yeşilçay içeceğim

akşama da
tavuk haşlama, salata

spor plates bugun vaktim olursa 1 saat yapmayı düşünüyorum...

selam kızlar okuldan geldim...mutfağa geçemden uğradım...

sabah
iki küçük dilim ıspanaklı börek yedim

ara
yeşil çay, etiform 2 tane

öğle
pırasa yemeği, 2 dilim ekmek, acılı ezme

birazdan yeşilçay içeceğim

akşama da
tavuk haşlama, salata

spor plates bugun vaktim olursa 1 saat yapmayı düşünüyorum...
börek yemişsin ama diğer menüler gayet iii
bnde yürüyüecem inşallah
ama mide bulantım durursa
bnm herdaim kullandığım haptı neden böle etti bni

Sibel Can, "Kabak Çorbası' sayesinde hiç aç kalmadan zayıfladım. Her gün 1 saat ya yürüdüm ya da yüzdüm" dedi.

...
iŞTE SiBEL CAN'IN DiYETi

SABAH: 1 yeşil elma fırında pişiriliyor. Yerken üzerine tarçın konuyor. Küçük bardak diyet süt ya da iki kaşık diyet yoğurt eşliğinde bir kase müsli.

ÖĞLE: Kabak çorbası (istenirse limon konabilir) ve 1 dilim siyah ekmek.

AKŞAM: 1 parça ızgara somon ve 1 tabak haşlanmış sebze.

YATMADAN ÖNCE: 1 bardak diyet ılık süt.

NOTLAR: Diyet bile olsa kola yasak. 2.5 litre su içilecek. Acıktıkça kabak çorbası serbest. Tuz tüketmek yasak.

İŞİN SIRRI KABAK ÇORBASI

4 kabak, rendelenmiş 2 domates, 1 demet maydanoz, 1 demet nane, 1 demet dereotunu makul miktarda su ile kaynatın. Sonra bu karışımı mikserden geçirin ve acıktıkça için. Yağ ve tuz yasak. Baharat serbest

kabak çorbası hoşuma gitti..deneyeceğim...

Son düzenleme:
bnde yürüyüecem inşallah
[/QU

böreği yemesem iyi olacaktı..ama dayanamadım...çok güzeldiii...

doktoruna danışsaydın canım bulantı için...mide bulantısı çok kötüdür ya.. bulantı hapı kullansan...ya da tuzlu çubuklar bir de sarı leblebi iyi gelir..

bnde yürüyüecem inşallah
[/QU

böreği yemesem iyi olacaktı..ama dayanamadım...çok güzeldiii...

doktoruna danışsaydın canım bulantı için...mide bulantısı çok kötüdür ya.. bulantı hapı kullansan...ya da tuzlu çubuklar bir de sarı leblebi iyi gelir..

dene bakalım güzel dersen bizde yapalım nede olsa serbestmiş
bn kabağın kavurmasını çok severm

Herkese selam :3:

Azracım mide bulantısı için Çoko'nun söylediği gibi çubuk kraker, galeta ve leblebi birebir.

Ben midem bulandığında yiyiyorum ve yarım saat sonra sorun bitiyor. :61:

Hülyacım sana Çoko desem kızmasın değil mi? :)

Çoko diye yazarken bile bir tatlılık var :9:

Sibel Can'ın diyetini yapmayı düşünmüyorsun değil mi canım :52:

Sibel Can'ın hali ortada :) Sen gel protein diyeti yap, sadece 3 gün. Sonra da kilonu 55'e sabitle ve rahat et. 3 günde verir misin bilmiyorum ama 5 günde kesin kilonu sabitlersin :54:

Merhabalar!
ben geldim grubumuza hayırlı olsun :27:
buraya da yazıyım kilomu boyumu dimi, boy:1.70 kilo:66 yaş:24

dukan diyetini yapıyorum 2 gündür pek uyamadım ama yarından itibaren harfiyen devam edicem. desteklerinizle tabi... :54:

ayrıca bugün bi aerobik salonu ile görüştüm evime de çok yakın. yarın sabah başlayacağım ablamla beraber :21: yürüyüş yapmaya üşeniyorum bu soğuklarda ama aerobik kilo vermemi hızlandıracak eminim.
hadi bakalım.
yarından itibaren neler yediğimi de yazmaya başlayacağım.

Merhabalar!
ben geldim grubumuza hayırlı olsun :27:
buraya da yazıyım kilomu boyumu dimi, boy:1.70 kilo:66 yaş:24

dukan diyetini yapıyorum 2 gündür pek uyamadım ama yarından itibaren harfiyen devam edicem. desteklerinizle tabi... :54:

ayrıca bugün bi aerobik salonu ile görüştüm evime de çok yakın. yarın sabah başlayacağım ablamla beraber :21: yürüyüş yapmaya üşeniyorum bu soğuklarda ama aerobik kilo vermemi hızlandıracak eminim.
hadi bakalım.
yarından itibaren neler yediğimi de yazmaya başlayacağım.

Hoş geldin Mellina :16:

Ben de Dukan diyetine tam manasıyla başlayamadım :61:

Yarın adam akıllı bir şekilde başlamayı planlıyorum :) Hem diyet sayfasından hem de buradan destek oluruz birbirimize.

Aerobik yapacak olman çok güzel. Sporla desteklemek şart. Ama her gün mü gideceksin?

Dukan diyeti yaparken her gün gitmek zor olabilir. Bence bir gün arayla gitmeyi dene. :61:

Tekrar hoş geldin canım :69:

Back