• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gece gece bidaha tartıya çıkma tatlım öle 2 kiloda fazla gösterir üç kiloda sabah çık mutlaka morelin bozulmasın:16:

Hangi akla hizmet gece vakti tartıya çıktım bilmiyorum :27:

Bundan sonra cumadan cumaya çıkarım tartıya, öyle sık sık tartıya çıkınca moralim bozuluyor :1:

Hoş geldin Mellina :16:

Ben de Dukan diyetine tam manasıyla başlayamadım :61:

Yarın adam akıllı bir şekilde başlamayı planlıyorum :) Hem diyet sayfasından hem de buradan destek oluruz birbirimize.

Aerobik yapacak olman çok güzel. Sporla desteklemek şart. Ama her gün mü gideceksin?

Dukan diyeti yaparken her gün gitmek zor olabilir. Bence bir gün arayla gitmeyi dene. :61:

Tekrar hoş geldin canım :69:

hergün değil canım haftanın 3 günü aerobik kursum zaten. pazartesi çarşamba ve cuma. ayrıca bir de latin danslarına çok merakım var diye dans kursuna da başlamayı dşünüyorum aynı yerde. o da çarşamba akşamları oluyormuş.:86:

bol bol hareket etmiş olucam çok mutlu oldum bu dans olayına :21:
birbirimize destek çıkalım burdan hadi :29:

Ne yedim ne içtim diye liste yazmiyim ben bugünlük.
Pek hesabını tutamadım çünkü :27:
Tam manasıyla protein diyetime de konsantre olamadım.
Yarın yeni bir başlangıç diyorum yine :1:
10 gün protein + 10 gün kalori sayımı, 5 gün protein + 5 kalori sayımı, 3 gün protein + 3 gün kalori sayımı şeklinde 36 gün gidecek bu süreç :61:

hergün değil canım haftanın 3 günü aerobik kursum zaten. pazartesi çarşamba ve cuma. ayrıca bir de latin danslarına çok merakım var diye dans kursuna da başlamayı dşünüyorum aynı yerde. o da çarşamba akşamları oluyormuş.:86:

bol bol hareket etmiş olucam çok mutlu oldum bu dans olayına :21:
birbirimize destek çıkalım burdan hadi :29:

Bak bu güzelmiş işte :81:
Bana da böyle bir şey lazım, hareket etmeliyim :26:

Bak bu güzelmiş işte :81:
Bana da böyle bir şey lazım, hareket etmeliyim :26:

evet kesinlikle hareket lazım. Dukan diyeti kitabında da zaten özellikle yer vermiş bu hareket olayına. hatta oturmak ve ayakta durmak arasında bile cciddi fark olduğunu ve ayakta kalarak kaslarımızı gerip kalori yakabileceğimizi söylüyor.
eğer oturduğun yere yakın bir spor ya da dans salonu varsa sana kesinlikle öneririm gitmeni canım :54:

Herkese selam :3:

Azracım mide bulantısı için Çoko'nun söylediği gibi çubuk kraker, galeta ve leblebi birebir.

Ben midem bulandığında yiyiyorum ve yarım saat sonra sorun bitiyor. :61:

Hülyacım sana Çoko desem kızmasın değil mi? :)

Çoko diye yazarken bile bir tatlılık var :9:

Sibel Can'ın diyetini yapmayı düşünmüyorsun değil mi canım :52:

Sibel Can'ın hali ortada :) Sen gel protein diyeti yap, sadece 3 gün. Sonra da kilonu 55'e sabitle ve rahat et. 3 günde verir misin bilmiyorum ama 5 günde kesin kilonu sabitlersin :54:

nasıl istersen öyle hitap edebilirisin canım..tabi ki sibel can diyeti yapmayacağım...sadece çorbası hoşuma gitti...denemek istiyorum...

akşam tartıya çıkmak çok tehllikeli...ben asla çıkmıyorum...ben de hata yaptım bir kere..sonra tövbe ettim...

protein diyetini ancak hafta sonu yapabilirim.. okul menüsü dukan amcaya pek uymuyor...

avatarını niye değiştirdin..baklava dilim karınlı hatunu isteriz

merhaba canlarım nasılsınızzz:52: bugünki menüm gelsinnnnn:56::

sabah:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
Domates 0.5 ADET 7
Taze Kaşar (%34 yağlı) 30 GRAM 79.5
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Çay 2 ADET 10
Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7

Ara:
Elma 1 Adet 60

Öğle:
Zeytinyağlı Barbunya YARIM PORSİYON 164
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

ara:
Kuru Pasta 0.5 ADET 37.5 (tadına baktım sadece:1:)

Akşam:
Etli Biber Dolma 1 ADET 160
Yoğurt (yağsız) 30 GRAM 15
Çay 1 Adet 5

Ara:
Elma 1 ADET 60
SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77

Toplam: 880 kalori:17:

merhaba canlarım nasılsınızzz:52: bugünki menüm gelsinnnnn:56::

sabah:
Domates 0.5 ADET 7
Taze Kaşar (%34 yağlı) 30 GRAM 79.5
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Çay 2 ADET 10
Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7

Ara:
Elma 1 Adet 60

Öğle:
Zeytinyağlı Barbunya YARIM PORSİYON 164
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

ara:
Kuru Pasta 0.5 ADET 37.5 (tadına baktım sadece:1:)

Akşam:
Etli Biber Dolma 1 ADET 160
Yoğurt (yağsız) 30 GRAM 15
Çay 1 Adet 5

Ara:
Elma 1 ADET 60
SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77

Toplam: 880 kalori:17:

Canım 1000 kalorinin altına düşmüşsün :97:

Sağlıklı bir durum değil çünkü ilk zamanlar hızlı kilo verirsin ama 1000 kalorinin altına düşünce metabolizma yavaşlar. Sonra kilo veremeyebilirsin, dikkat et canım :16:

nasıl istersen öyle hitap edebilirisin canım..tabi ki sibel can diyeti yapmayacağım...sadece çorbası hoşuma gitti...denemek istiyorum...

akşam tartıya çıkmak çok tehllikeli...ben asla çıkmıyorum...ben de hata yaptım bir kere..sonra tövbe ettim...

protein diyetini ancak hafta sonu yapabilirim.. okul menüsü dukan amcaya pek uymuyor...

avatarını niye değiştirdin..baklava dilim karınlı hatunu isteriz

Protein diyetini hafta sonu da olsa denemeni rica ediyorum :61:

Sende işe yarayacağını düşünüyorum :69:

Tamam avatarımı da hemen değiştiriyim :)

slm kızlar
bana ne deseniz yeridir biliyorum ihmal ediyorum topiği ama valla zaman bulamıyorum akşama kadar oğluşun peşindeyim sıpa artık öğle uykusunu da kesti onunla hiç bir şey yapamıyorum sadece onunla ilgilenebiliyorum pc başında görünce çıldırıyor zorla kaldırıyor beni ben de sadece okuyup okuyup cvp yazamadan çıkıyorum..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..yeni kanlar :))

benim diet fena gitmiyor ama spor yok yaaaa..az önce de dediğm gibi geçen sene oğlum uyuyunca 1 saat koşu bandında ya da leslie teyzeyle yürürdüm ama şimdi mümkün değil..akşam eşim gelince de yemekti,bulaşıktı,dizilerdi..zaman geçiyor pilim bitiyor..
geçen seneki azmimi istiyorum bennn...
siz yazınca spor falan nasıl kendimden utanıyorum,dans kursu falan süper keşke boş vakit olsa hepsine gidesim var..

güldencim sizin yarışma topiğine baktım ama hiçbirini tanımıyorum senden başka o yüzden tercih yapamadım...kaç yıldır kk dayım ama hep belli topiklere bakıp çıkıyorum en gözde üyelere yabancıymışım..

Günaydın kızlarrrrr :66:
bugün aerobik'e başladım çok güzel yoruldum bacaklarım sızladı ama kendimi çok mutlu hissediyorum spor yapınca :52:
kahvaltıda ise 2 katı yumurta ve biraz light peyaz peynir yedim yanında da çay.
hadi bakalım bugün ilk günüm olarak başladım yine dukan diyetine. 7 gün atak evresi yapmak istiyorum. hızlı bir kilo vermeyle başlayıp sonra sabitlemek için devam edicem...:86:

Canım 1000 kalorinin altına düşmüşsün :97:

Sağlıklı bir durum değil çünkü ilk zamanlar hızlı kilo verirsin ama 1000 kalorinin altına düşünce metabolizma yavaşlar. Sonra kilo veremeyebilirsin, dikkat et canım :16:

tamam tatlım dikkat ederim mutlaka:16:

Günaydın kızlarrrrr :66:
bugün aerobik'e başladım çok güzel yoruldum bacaklarım sızladı ama kendimi çok mutlu hissediyorum spor yapınca :52:
kahvaltıda ise 2 katı yumurta ve biraz light peyaz peynir yedim yanında da çay.
hadi bakalım bugün ilk günüm olarak başladım yine dukan diyetine. 7 gün atak evresi yapmak istiyorum. hızlı bir kilo vermeyle başlayıp sonra sabitlemek için devam edicem...:86:

Spor yapmayınca kilo versen de vermiş gibi hissetmiyorsun ama spor yapınca beyin daha fazla inanıyor diyette olduğuna, insan daha çok motive oluyor :66:

selam kızlar. yeni geldim işe. gece hastalandım miğdem karnım geceyi serumlarla ilaçlarla hastanede geçirdim. iyi niyeti suistimal etmeyeyim diye öğleden sonrada işe geldim. kıvranıyorum şu anda ama yinede iş işte.
o yüzden giremedim. bi kendime geleyim döneyim size emi.

selam kızlar. yeni geldim işe. gece hastalandım miğdem karnım geceyi serumlarla ilaçlarla hastanede geçirdim. iyi niyeti suistimal etmeyeyim diye öğleden sonrada işe geldim. kıvranıyorum şu anda ama yinede iş işte.
o yüzden giremedim. bi kendime geleyim döneyim size emi.

çok geçmiş olsun canım üzüldüm :5:
bu arada ben yaptığım bir salaklığı farkettim! :28: ve çok kızgınım kendime hıh:57:
normalde ben karbonhidrat bağımlısı biriyim resmen. yani hamurişine bayılırım tatlılara bayılırım ama en çok çikolataya bayılırım tabi... neyse geliyim konuya; zaten bu atak evresinde hiç karbonhidrat almıyorum ve bu şekilde diyetteyim eti doyana kadar yemek serbest aslında. ama ben öyle bir diyet psikolojisine girmişim ki eti bile doymicak kadar minicik bir şey yiyorum.
sonra da midem başka arayışlar içine giriyor. hemen hamurlara tatlılara yöneliyorum. (ki annem sağolsun ben ne zaman diyette olsam müthiş hamurişleri yapar tıpkı bugün olduğu gibi)
artık bu hatayı yapmamaya karar verdim. belki benim gibi yapan vardır aman kızlar kendinize gelin sonra kaçamak yapasınız geliyor. masadan doyup öyle kalkın :93:

Back