saol tatlımmmmmmmmama ben yarından korkuyorum yaa pasta yesemmi yemesemmi die onu bıraktım bide yengem akşam yemeğinde lazanya yapcakmış bir senedir istiodumm ondan bir diliminde 413 kalori var yaaaaaa offf off napcam bilemiommmm
Bence ye :)
Aklında duracağına midende dursun.
Bu fırsat her zaman yakalanmaz
bugün tü kakayım bn:78:
Ben de bu saatte kalkıp yemek yicem
Zor tutuyorum kendimi
meraba arkadaşlar bu sitede yeniyim banada yardımcı olurmusunuz kilo vermek istiyorum ama diyete başlamaya bile cesaretim yoktu takiii sizin bu yazılarınızı okuyana kadar 65 kiloyum ve 53 yada 55 olmak istiyorum benide aranıza alırmısınıııızböylelikle belki bende kilo verebilirim yazın haziranda kardeşimin düğünü var o zaman kadar verebilirmiyim acaba:18::18::18:
meraba arkadaşlar bu sitede yeniyim banada yardımcı olurmusunuz kilo vermek istiyorum ama diyete başlamaya bile cesaretim yoktu takiii sizin bu yazılarınızı okuyana kadar 65 kiloyum ve 53 yada 55 olmak istiyorum benide aranıza alırmısınıııızböylelikle belki bende kilo verebilirim yazın haziranda kardeşimin düğünü var o zaman kadar verebilirmiyim acaba:18::18::18:
mrb arkadaşım,
bn takım kaptanı yazmaya başla sen
emin ol değişeceksin
tamammı
sabah dileirm ki yemedim bn çok iradeli bir insanım yazdıığını görürüm wingcim
Tünaydın kızlar...
bozulmayan diyetler dileyerek başlıyorum güne
bu arada yulaf kepeği ile galeta yapanınız oldu mu hiç? merak ediyorum. ben az önce denedim. 1.5 çorba kaşığı yulaf kepeği, 1.5 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurtanın akı ve biraz tuz koydum. ama hiç tavada kızrtılacak gibi sert bir şey olmuyor gayet cıvık kıvamlıuyuz oldum attım fırına bakalım fırından nasıl çıkacak
teşekkür edrim ama bu konuda çok yardıma ihtiyacım var ne olur beni yalnız bırakmayın çalışıyorum ve yediklerimi ayarlamak tabiki zor oluyor genellikle aparatif oluyor buda tabi poğaça hamburger filan başlangıç olarak ne yapabilirim çokda iştahım var yaaaaaaaaa:85:
Hoş geldin aramıza
Verirsin tabii, hazirana kadar o kadar çok zaman var ki :)
Boyun kaç? BMI kaç?
Merak etme her şekilde verirsin o zamana kadar. Biz de her türlü desteğe hazırız, yeter ki zayıflamayı iste ve istikrarlı ol
boyum 163 BMI:24.5sınırmış galiba şimdiye kadar hiç diyet apmadım zaten bu 5 kiloyu yeni aldım 1 yada 2 aylık akşamlar uzadı abur cubur bi baktım aaaaaa iyice aldım dur deme vaktidir çok zayıftım 48 50 2004 te evlendim 6 ay içinde 60 oldum bide üztüne hamile kaldım 77 ile doğum yaptım tabi sezeryan bebekte mideme kadar çıktı maşallah şimdi bide mide sorunum var iki kat oluyorum oturuncatabidaha sonra inişler çıkışlar oldu ararara 6 sene hep 60 tım yaştanmı dedim ya dikkatte etmedim biraz hemen aldım imdi kararlıyım tavsiyeniz varmı :18:bu arada yaşım 27
boyum 163 BMI:24.5sınırmış galiba şimdiye kadar hiç diyet apmadım zaten bu 5 kiloyu yeni aldım 1 yada 2 aylık akşamlar uzadı abur cubur bi baktım aaaaaa iyice aldım dur deme vaktidir çok zayıftım 48 50 2004 te evlendim 6 ay içinde 60 oldum bide üztüne hamile kaldım 77 ile doğum yaptım tabi sezeryan bebekte mideme kadar çıktı maşallah şimdi bide mide sorunum var iki kat oluyorum oturuncatabidaha sonra inişler çıkışlar oldu ararara 6 sene hep 60 tım yaştanmı dedim ya dikkatte etmedim biraz hemen aldım imdi kararlıyım tavsiyeniz varmı :18:bu arada yaşım 27
Ben bu dukan diyetine ek olarak elma sirkesi + su + bal karışımı yapmaya karar verdim bu arada. tatlıya ve hamurişine dayanamadığım için bu elma sirkesi ve bal karışımının tatlı iştahımı dizginleyeceğini düşünüyorum. hem de yağ yakıyormuş. bakalım ne olcak
çok mu daldan dala atlıyorum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?