- 22 Temmuz 2017
- 44.711
- 132.403
- 598
Benmari edilmiş çikolataya defne yaprağını banıp dondurucuda dondurdum. Sonra yaprağı ayırdım.Heee sormayi unuttum ,yaprak şeklini nasıl verdin yasom,yapraktan baski mi aldin![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmari edilmiş çikolataya defne yaprağını banıp dondurucuda dondurdum. Sonra yaprağı ayırdım.Heee sormayi unuttum ,yaprak şeklini nasıl verdin yasom,yapraktan baski mi aldin![]()
Sende yaparsın canom,bundan eminim ama aynı anda yapar mısın onu bilmiyorumKadın canı çekince yemeğe makarna açıp kesiyor![]()
Yazdım yazdım Canom.
Çok iyi fikir ,bunu deneyeceğimBenmari edilmiş çikolataya defne yaprağını banıp dondurucuda dondurdum. Sonra yaprağı ayırdım.![]()
Yapar yapar, az gevur değil kendisiSende yaparsın canom,bundan eminim ama aynı anda yapar mısın onu bilmiyorumcidden maharet başka bir şey, eli öpülesi
![]()
Teyze deyip carpilmaya niyetim yokNe diyeceksiniz yav, Teyze mi?![]()
Seni konulardan engelleyeceğim az kaldıTabiki yaso yapacaktı nevos,biz mi yapacaktıkhamur kadın
![]()
O senin çıtırlığın cancağzımTeyze deyip carpilmaya niyetim yok![]()
Yalan mı söylüyorum nevos,doğruyu söylüyorumSeni konulardan engelleyeceğim az kaldı![]()
Korkutuyor vakvakları elticimSeni konulardan engelleyeceğim az kaldı![]()
Yaso nun maşallahı varSende yaparsın canom,bundan eminim ama aynı anda yapar mısın onu bilmiyorumcidden maharet başka bir şey, eli öpülesi
![]()
Sabrını zorluyor demi NevoşSeni konulardan engelleyeceğim az kaldı![]()
Tırnağina su döken varsa hodri meydanYaso nun maşallahı varaynı günde döktürüyor
![]()
Korkutuyor vakvakları elticim![]()
Püüü tükürükSabrını zorluyor demi Nevoş![]()
Ben neredeyse herkesin yapabileceğini düşünüyorum Canom. Eğer diğer elementler de fotoğraflansaydı o zaman vakit kaybı olurdu ve yetişmezdi.Yaso nun maşallahı varaynı günde döktürüyor
![]()
O yapar canım,kesin yani yasomVar, elticim yapar.![]()
Öyle uvertür çok yok aramızda canım, herkes yapar alışınca.O yapar canım,kesin yani yasombiz üvertürlerden bahsediyorum
![]()
Katılmayın diyorsun bu doğru muYalan mı söylüyorum nevos,doğruyu söylüyorumdoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
![]()