- 22 Temmuz 2017
- 44.516
- 132.047
- 598
Benmari edilmiş çikolataya defne yaprağını banıp dondurucuda dondurdum. Sonra yaprağı ayırdım.Heee sormayi unuttum ,yaprak şeklini nasıl verdin yasom,yapraktan baski mi aldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmari edilmiş çikolataya defne yaprağını banıp dondurucuda dondurdum. Sonra yaprağı ayırdım.Heee sormayi unuttum ,yaprak şeklini nasıl verdin yasom,yapraktan baski mi aldin
Sende yaparsın canom,bundan eminim ama aynı anda yapar mısın onu bilmiyorum cidden maharet başka bir şey, eli öpülesiKadın canı çekince yemeğe makarna açıp kesiyor
Yazdım yazdım Canom.
Çok iyi fikir ,bunu deneyeceğimBenmari edilmiş çikolataya defne yaprağını banıp dondurucuda dondurdum. Sonra yaprağı ayırdım.
Yapar yapar, az gevur değil kendisiSende yaparsın canom,bundan eminim ama aynı anda yapar mısın onu bilmiyorum cidden maharet başka bir şey, eli öpülesi
Teyze deyip carpilmaya niyetim yokNe diyeceksiniz yav, Teyze mi?
Seni konulardan engelleyeceğim az kaldıTabiki yaso yapacaktı nevos,biz mi yapacaktık hamur kadın
O senin çıtırlığın cancağzımTeyze deyip carpilmaya niyetim yok
Yalan mı söylüyorum nevos,doğruyu söylüyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarSeni konulardan engelleyeceğim az kaldı
Korkutuyor vakvakları elticimSeni konulardan engelleyeceğim az kaldı
Yaso nun maşallahı var aynı günde döktürüyorSende yaparsın canom,bundan eminim ama aynı anda yapar mısın onu bilmiyorum cidden maharet başka bir şey, eli öpülesi
Sabrını zorluyor demi NevoşSeni konulardan engelleyeceğim az kaldı
Tırnağina su döken varsa hodri meydanYaso nun maşallahı var aynı günde döktürüyor
Sağolasin cancağızımO senin çıtırlığın cancağzım
Korkutuyor vakvakları elticim
Püüü tükürük sanki yalanSabrını zorluyor demi Nevoş
Ben neredeyse herkesin yapabileceğini düşünüyorum Canom. Eğer diğer elementler de fotoğraflansaydı o zaman vakit kaybı olurdu ve yetişmezdi.Yaso nun maşallahı var aynı günde döktürüyor
Var, elticim yapar.Tırnağina su döken varsa hodri meydan
O yapar canım,kesin yani yasom biz üvertürlerden bahsediyorumVar, elticim yapar.
Öyle uvertür çok yok aramızda canım, herkes yapar alışınca.O yapar canım,kesin yani yasom biz üvertürlerden bahsediyorum
Katılmayın diyorsun bu doğru muYalan mı söylüyorum nevos,doğruyu söylüyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar