gece gece bidaha tartıya çıkma tatlım öle 2 kiloda fazla gösterir üç kiloda sabah çık mutlaka morelin bozulmasın
Hoş geldin Mellina
Ben de Dukan diyetine tam manasıyla başlayamadım
Yarın adam akıllı bir şekilde başlamayı planlıyorum :) Hem diyet sayfasından hem de buradan destek oluruz birbirimize.
Aerobik yapacak olman çok güzel. Sporla desteklemek şart. Ama her gün mü gideceksin?
Dukan diyeti yaparken her gün gitmek zor olabilir. Bence bir gün arayla gitmeyi dene.
Tekrar hoş geldin canım
hergün değil canım haftanın 3 günü aerobik kursum zaten. pazartesi çarşamba ve cuma. ayrıca bir de latin danslarına çok merakım var diye dans kursuna da başlamayı dşünüyorum aynı yerde. o da çarşamba akşamları oluyormuş.:86:
bol bol hareket etmiş olucam çok mutlu oldum bu dans olayına
birbirimize destek çıkalım burdan hadi
Bak bu güzelmiş işte :81:
Bana da böyle bir şey lazım, hareket etmeliyim :26:
Herkese selam
Azracım mide bulantısı için Çoko'nun söylediği gibi çubuk kraker, galeta ve leblebi birebir.
Ben midem bulandığında yiyiyorum ve yarım saat sonra sorun bitiyor.
Hülyacım sana Çoko desem kızmasın değil mi? :)
Çoko diye yazarken bile bir tatlılık var
Sibel Can'ın diyetini yapmayı düşünmüyorsun değil mi canım
Sibel Can'ın hali ortada :) Sen gel protein diyeti yap, sadece 3 gün. Sonra da kilonu 55'e sabitle ve rahat et. 3 günde verir misin bilmiyorum ama 5 günde kesin kilonu sabitlersin
merhaba canlarım nasılsınızzzbugünki menüm gelsinnnnn :
sabah:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
Domates 0.5 ADET 7
Taze Kaşar (%34 yağlı) 30 GRAM 79.5
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Çay 2 ADET 10
Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
Ara:
Elma 1 Adet 60
Öğle:
Zeytinyağlı Barbunya YARIM PORSİYON 164
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
ara:
Kuru Pasta 0.5 ADET 37.5 (tadına baktım sadece)
Akşam:
Etli Biber Dolma 1 ADET 160
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
Yoğurt (yağsız) 30 GRAM 15
Çay 1 Adet 5
Ara:
Elma 1 ADET 60
SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77
Toplam: 880 kalori
nasıl istersen öyle hitap edebilirisin canım..tabi ki sibel can diyeti yapmayacağım...sadece çorbası hoşuma gitti...denemek istiyorum...
akşam tartıya çıkmak çok tehllikeli...ben asla çıkmıyorum...ben de hata yaptım bir kere..sonra tövbe ettim...
protein diyetini ancak hafta sonu yapabilirim.. okul menüsü dukan amcaya pek uymuyor...
avatarını niye değiştirdin..baklava dilim karınlı hatunu isteriz
Canım 1000 kalorinin altına düşmüşsün :97:
Sağlıklı bir durum değil çünkü ilk zamanlar hızlı kilo verirsin ama 1000 kalorinin altına düşünce metabolizma yavaşlar. Sonra kilo veremeyebilirsin, dikkat et canım
merhba kızlar cuma günü saat kaça kadar bildirim yapmamız gerekio azrasılama gönderioz msj demi:26:
Günaydın kızlarrrrr
bugün aerobik'e başladım çok güzel yoruldum bacaklarım sızladı ama kendimi çok mutlu hissediyorum spor yapınca
kahvaltıda ise 2 katı yumurta ve biraz light peyaz peynir yedim yanında da çay.
hadi bakalım bugün ilk günüm olarak başladım yine dukan diyetine. 7 gün atak evresi yapmak istiyorum. hızlı bir kilo vermeyle başlayıp sonra sabitlemek için devam edicem...:86:
selam kızlar. yeni geldim işe. gece hastalandım miğdem karnım geceyi serumlarla ilaçlarla hastanede geçirdim. iyi niyeti suistimal etmeyeyim diye öğleden sonrada işe geldim. kıvranıyorum şu anda ama yinede iş işte.
o yüzden giremedim. bi kendime geleyim döneyim size emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?