• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

saol tatlımmmmmmmm:66: ama ben yarından korkuyorum yaa pasta yesemmi yemesemmi die onu bıraktım bide yengem akşam yemeğinde lazanya yapcakmış bir senedir istiodumm ondan bir diliminde 413 kalori var yaaaaaa offf off napcam bilemiommmm:17:

Bence ye :)
Aklında duracağına midende dursun.
Bu fırsat her zaman yakalanmaz :7:

Bence ye :)
Aklında duracağına midende dursun.
Bu fırsat her zaman yakalanmaz :7:

yemeyi düşünüyorum aslında ama bir gün sonra tartılıcam okadar gün güzel güzel beslendim son gün midem dolucak ve tartıya yansıycak sonra üzülücem:44: nese yarın bakalım belki yepsinden yarım porsiyon yeyip dengelerim belkii:16:

meraba arkadaşlar bu sitede yeniyim banada yardımcı olurmusunuz kilo vermek istiyorum ama diyete başlamaya bile cesaretim yoktu takiii sizin bu yazılarınızı okuyana kadar 65 kiloyum ve 53 yada 55 olmak istiyorum benide aranıza alırmısınıııız :56:böylelikle belki bende kilo verebilirim yazın haziranda kardeşimin düğünü var o zaman kadar verebilirmiyim acaba:18::18::18:

Tünaydın kızlar...
bozulmayan diyetler dileyerek başlıyorum güne :D
bu arada yulaf kepeği ile galeta yapanınız oldu mu hiç? merak ediyorum. ben az önce denedim. 1.5 çorba kaşığı yulaf kepeği, 1.5 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurtanın akı ve biraz tuz koydum. ama hiç tavada kızrtılacak gibi sert bir şey olmuyor gayet cıvık kıvamlı :63: uyuz oldum attım fırına bakalım fırından nasıl çıkacak :59:

meraba arkadaşlar bu sitede yeniyim banada yardımcı olurmusunuz kilo vermek istiyorum ama diyete başlamaya bile cesaretim yoktu takiii sizin bu yazılarınızı okuyana kadar 65 kiloyum ve 53 yada 55 olmak istiyorum benide aranıza alırmısınıııız :56:böylelikle belki bende kilo verebilirim yazın haziranda kardeşimin düğünü var o zaman kadar verebilirmiyim acaba:18::18::18:

tabi ki verebilirsin canım :61:

mrb arkadaşım,
bn takım kaptanı yazmaya başla sen
emin ol değişeceksin
tamammı

mrb arkadaşım,
bn takım kaptanı yazmaya başla sen
emin ol değişeceksin
tamammı

teşekkür edrim ama bu konuda çok yardıma ihtiyacım var ne olur beni yalnız bırakmayın çalışıyorum ve yediklerimi ayarlamak tabiki zor oluyor genellikle aparatif oluyor buda tabi poğaça hamburger filan başlangıç olarak ne yapabilirim çokda iştahım var yaaaaaaaaa:85::58::59:

Hoş geldin aramıza :71:
Verirsin tabii, hazirana kadar o kadar çok zaman var ki :)

Boyun kaç? BMI kaç?

Merak etme her şekilde verirsin o zamana kadar. Biz de her türlü desteğe hazırız, yeter ki zayıflamayı iste ve istikrarlı ol :70:

Tünaydın kızlar...
bozulmayan diyetler dileyerek başlıyorum güne :D
bu arada yulaf kepeği ile galeta yapanınız oldu mu hiç? merak ediyorum. ben az önce denedim. 1.5 çorba kaşığı yulaf kepeği, 1.5 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurtanın akı ve biraz tuz koydum. ama hiç tavada kızrtılacak gibi sert bir şey olmuyor gayet cıvık kıvamlı :63: uyuz oldum attım fırına bakalım fırından nasıl çıkacak :59:

Daha önce yapmadım ama kulağa hiç de lezzetli bir şey olacakmış gibi gelmiyor :52:
Ben de yulaf kepeğinden kurabiye yapmıştım ama tadı çok çok kötüydü :1:

teşekkür edrim ama bu konuda çok yardıma ihtiyacım var ne olur beni yalnız bırakmayın çalışıyorum ve yediklerimi ayarlamak tabiki zor oluyor genellikle aparatif oluyor buda tabi poğaça hamburger filan başlangıç olarak ne yapabilirim çokda iştahım var yaaaaaaaaa:85::58::59:

Bugüne kadar hangi diyetleri yaptın? :26:

Hoş geldin aramıza :71:
Verirsin tabii, hazirana kadar o kadar çok zaman var ki :)

Boyun kaç? BMI kaç?

Merak etme her şekilde verirsin o zamana kadar. Biz de her türlü desteğe hazırız, yeter ki zayıflamayı iste ve istikrarlı ol :70:

boyum 163 BMI:24.5sınırmış galiba şimdiye kadar hiç diyet apmadım zaten bu 5 kiloyu yeni aldım 1 yada 2 aylık akşamlar uzadı abur cubur bi baktım aaaaaa iyice aldım dur deme vaktidir çok zayıftım 48 50 2004 te evlendim 6 ay içinde 60 oldum bide üztüne hamile kaldım 77 ile doğum yaptım tabi sezeryan bebekte mideme kadar çıktı maşallah şimdi bide mide sorunum var iki kat oluyorum oturunca :59:tabidaha sonra inişler çıkışlar oldu ararara 6 sene hep 60 tım yaştanmı dedim ya dikkatte etmedim biraz hemen aldım imdi kararlıyım tavsiyeniz varmı:61::63::18:bu arada yaşım 27

boyum 163 BMI:24.5sınırmış galiba şimdiye kadar hiç diyet apmadım zaten bu 5 kiloyu yeni aldım 1 yada 2 aylık akşamlar uzadı abur cubur bi baktım aaaaaa iyice aldım dur deme vaktidir çok zayıftım 48 50 2004 te evlendim 6 ay içinde 60 oldum bide üztüne hamile kaldım 77 ile doğum yaptım tabi sezeryan bebekte mideme kadar çıktı maşallah şimdi bide mide sorunum var iki kat oluyorum oturunca :59:tabidaha sonra inişler çıkışlar oldu ararara 6 sene hep 60 tım yaştanmı dedim ya dikkatte etmedim biraz hemen aldım imdi kararlıyım tavsiyeniz varmı:61::63::18:bu arada yaşım 27

Ben Dukan diyetini tavsiye ederim ama sana uyar mı bilemem :26:

Et yemeyi sever misin ya da proteinleri? Güzel kilo verdiriyor çünkü :61:

Ben bu dukan diyetine ek olarak elma sirkesi + su + bal karışımı yapmaya karar verdim bu arada. tatlıya ve hamurişine dayanamadığım için bu elma sirkesi ve bal karışımının tatlı iştahımı dizginleyeceğini düşünüyorum. hem de yağ yakıyormuş. bakalım ne olcak :59:
çok mu daldan dala atlıyorum ne :1:

ben de dukan diyetini tavsiye ederim :71:
bence et sevmek çok önemli bu diyet için. sevmiyorsan çok zorlanıyorsun (benim gibi) :43:

Ben bu dukan diyetine ek olarak elma sirkesi + su + bal karışımı yapmaya karar verdim bu arada. tatlıya ve hamurişine dayanamadığım için bu elma sirkesi ve bal karışımının tatlı iştahımı dizginleyeceğini düşünüyorum. hem de yağ yakıyormuş. bakalım ne olcak :59:
çok mu daldan dala atlıyorum ne :1:

Ben de daldan dala atlarım genelde :61:

Ama Dukan diyeti ile söylediğin karışım gitmez bence. Karıştırmamanı tavsiye ederim :)

Eğer tatlılara dayanamıyorsan 3 gün Dukan diyeti 2-3 gün kalori sayımı şeklinde ilerle. Böylece 3 günlük protein diyetinden sonra bir süre kalorilerini saymak şartıyla tatlı da yersin, kendini dizginlersin :16:

Back