Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bn bunu bilmiyordum en kısa zamanda cesaretimi toplayacağımaa olur mu hiç de iyi değil birkaç sene öncesnde başka nedenle dişçiye gitmiştim o demişti içe gömük çene operasyonuyla mı ne alıncak dedi eğer 50 li yaşlarında da kendi dişlerini kullanmak istiyorsan biran önce 20 lik dişlerini aldırman laazım dedi..20 likler durunca sonra tüm dişler zamanla çürüyormuş..
kesinlikle doğru diğer dişlerim çürüdücanım benim ikisi ameliyatla alındı kaldı iki tane...ilk fırsatta aldıracağım..çene yapısını bozuyor ve kızların dediği gibi çürüklere neden oluyor..bir an önce kurtulmak lazım...
iyi cnm menünnerdesiniz kızlar bugünkü menüm
sabah
1 nescafe
öğlen
patatesli yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 5 altınbasak b. peynir
arada
1 elma
akşam
1 kase çorba 3 kaşık pilav havuç salatası yoğurt
ilerleyen saatlerde
nescafe içerim yine 10 tane de fındık
kendimi ilk defa bu kadar karalı görüyorum kızlar nasıl olsa kg almıyorum sabit alıyorum diye yedikce yiyordum. ama şimdi kararlıyım 10 kg gitcek 52 olup kupkuru kalcamsempatiksalakcinni
iyi cnm menün
kız kocan ne diyor kupkuru olmana
,
bnde menü verim
sabah 1 simit 1 bar meyvesuyu
öğlen 1 tabak kabak kavurma 4 mercimekli köfte
akşam yok
accuk cips yedim
hıı arada da meyveli soda
2 lt su yarım saat yürüyüş
seninde menü iyi azracım
he o hiç istemiyi kupkuru olmamı tabisempatiksalakcinni ama dinleyen kimaklinialirimsmile
ceylin kaç aylık oldu ayşe[/QU
15. ayını doldurdu azracım
ceylin kaç aylık oldu ayşe[/QU
15. ayını doldurdu azracım
ya maşallah yaşını doldurmuş
şimdi asıl bundan sonra zmn nasıl geçer anlamazsın bile
evet azracım çok çabuk büyüyor bazen düşündüğümde hayret ediyorum.ya maşallah yaşını doldurmuş
şimdi asıl bundan sonra zmn nasıl geçer anlamazsın bile
emzirmeyi de kestim bir haftadır.keçi sütü- çoçuk sütü dönüşümlü içiyor artık:ecrin_bebek:
afiyet olsun ceylinimeevet azracım çok çabuk büyüyor bazen düşündüğümde hayret ediyorum.
emzirmeyi de kestim bir haftadır.keçi sütü- çoçuk sütü dönüşümlü içiyor artık:ecrin_bebek:
keçi sütünü nasıl temin ediyorsun ayşe
çok çok yararlı
günaydınnnn nerdesiniz kızlarrrr
günaydınturkbayragi
azracım migrosta satılıyo patorize keçi sütü bende çok faydalı diye biliyordum ama eşimin abisi çoçuk dr u, ona sorduk fark yok dedi inek sütüyle sadece kıvam olarak anne sütüne benziyo yoksa inek sütünden farkı yok dedi fisfisfisafiyet olsun ceylinime
keçi sütünü nasıl temin ediyorsun ayşe
çok çok yararlı
günaydınturkbayragi
önce sadece keçi sütü veriodum şimdi tam yağlı olmak koşuluyla hangisi denk gelirseşakkıdı
azracım migrosta satılıyo patorize keçi sütü bende çok faydalı diye biliyordum ama eşimin abisi çoçuk dr u, ona sorduk fark yok dedi inek sütüyle sadece kıvam olarak anne sütüne benziyo yoksa inek sütünden farkı yok dedi fisfisfis
önce sadece keçi sütü veriodum şimdi tam yağlı olmak koşuluyla hangisi denk gelirseşakkıdı
allah allah bn çok faydalı diye biliyordum oysa ki
bnde dr dan öğrenmiştim ama
doğrudur ne diyelim
afiyet olsun ceylinime:ecrin_bebek:
dr lar bi hem fikir olamıyorlar zatenkaydirigubbakcemile3