• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KAHVALTI
sosis 20 gr. 59 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
nutella 2 gr. 10 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
dana eti (az yağlı) 100 gr. 156 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
nohut yemeği 1 por. 352 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.

toplam 1085 kalori dünki menüm bu kızlar hepinize günaydınnnn

nihalmiş az kalmış canım 1.5 kg
sen gaz mı yaptırmıştın nihalcim faydası olmadı mı

canım gazın faydası oldu da ben sonrasında fena cozuttum ama geçen çarşambadan beri 5 kg verdim..toparlamaya başladım canım biraaz daha verim devam etem ara verdim tedaviye nasılsa uymuyorum diye..

bu günkü menüm
sabaha
3 dilim çavdar ekmeği menemen peynir çay
öğlen
1 muz
akşam
3 tane altın basak b. 1 kase çorba,3 kaşık pilavla 2 rendelenmiş havucu karıştırıp yedim
2-3 gündür buna taktım pilavı çok severim tabak tabak yerim havuçla karıştırıp az yiyorom böylece tokta tutuyo yalnız cnm tatlı bişeyler istiyo nescafeyle bastırırım herhalde hiç dayamazsam bi coco star yerim artık:(

malesef askeri hastanenin olduğu yerlerde başka hastane gidemiyoruz :(sigortamız var mı yok mu belli değil.hiç bi hak yok başka hastane yok özele gidemiyosun gidersen de ücretli amannn bende sevmiyorum bu durumu
aynen öyle:lepi:
hayırlı sabahlar kızlarrrr opuyorumnanaktan
iyi akşamlar abla a.s.

KAHVALTI
sosis 20 gr. 59 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
nutella 2 gr. 10 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
dana eti (az yağlı) 100 gr. 156 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
nohut yemeği 1 por. 352 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.

toplam 1085 kalori dünki menüm bu kızlar hepinize günaydınnnn
süpersin asu
hiç seni bu kadar istekli ve arzulu görmemiştim
aferim kız sana

günaydın kızlar..güldenim bu sabah 86.3 üm ayrıldığım kg ya 1.5 kg kalmış..istersen sorun olacaksa ona düşene dek beni takıma alma..

bu günkü menüm
sabaha
3 dilim çavdar ekmeği menemen peynir çay
öğlen
1 muz
akşam
3 tane altın basak b. 1 kase çorba,3 kaşık pilavla 2 rendelenmiş havucu karıştırıp yedim
2-3 gündür buna taktım pilavı çok severim tabak tabak yerim havuçla karıştırıp az yiyorom böylece tokta tutuyo yalnız cnm tatlı bişeyler istiyo nescafeyle bastırırım herhalde hiç dayamazsam bi coco star yerim artık:(

ayşem asuşa dediklerim senn içinde geçerli süpersnz

Back