ne içün:uhm:
canım ben zaten hep paylaşım halindeyim..ama anlamadığım bu kadar da olmaz demen
verdiğim kilo da ortada aldığım da..
göbek kalınlaşmasıda ohafta hem kilo aldım hem de tembellik yapıp spor yapmadım..devamlı yapılan spordan sonra bıraktığımızda çok çabuk kalınlaşır vücut ve ben zaten çabuk şişiyorum ama hayat standartım olacağından eminim artık sporun..
tebriğin için teşekkür ederim ama sanki altında bir inanmama sezdim bu da üzdü beni
inanmadığın birinden paylaşım da beklememelisin şeker
bişey daha 6 cm bu şekilde yazılır 6sn yazarsan saniye okunur
sagol canım insallah oda iyi çıkar :)) evet 4 kilo sislik olmaz hadi 1 i sislik olsun ama gerisi yaniaytencim cnm sevindim talilin iyi çıkmasına inşallah öbürüde iyi çıkar sanada geçmiş olsun cnm allah şifalar versin
bacım 4 kg şişkinlik olmaz ya nettin sen öyle saldın heralde biraz farkında olmadan verirsin inşallah sıkma canını
sağol canım yaa..arkadaş birde paylaşıma yazmış herkesin gözüne gözüne şettirir gibislm arkadaşlar kg veren tüm arkadaşları hem kıskandım hem çok tebrik ediyorum
bu arada akrebime özel tebrik canımın içi sen kendini üzme bizim gururumuz sun içimizde en istikrarlı olanlardan birisin cnm gönülden tbrik ederim cnm kıskananlarda çatlasın denir başka ne dene bilir öküz altında buzamı arıyorlar anlamadım ki huselim cnm senide çok tbrik ederim ya kg veren herkesi kutlarım diyorum ve akşam yemeğini yemeye gidiyorum
hadi bakalım şeker...istersen seninde çizelgen aynı olur şeker..benim çizelgede bir zaman seninki gibiydi..bak isteyince oluyor..kararlı ol yeterhih soyle yaa valla ben dedim simdi bu kiz birincide olmus anam gelir beni madara eder diye
seni boyle sitres gorunce bende stres yaptim
senin sayende haftaya daha cok verecem bak gorursun ve hayatimda gormedigim kiloya inecem
cok fena kiskandim o cizelgende deli etti beni
cuma rapotum
sabah az pilab tavuk ayran (kuranımız vardı kahvaltı olarak bunu yiyebildim)
öğlen pilav üstü tavuk ayran ama yarım kese yedim
akşam bir buçuk dilim ekmek üstüne az sarelle sürdüm az peynir bir kaç bisküvi
çay yaklaşık 4 yada 5 kupa emin değilim su aklıma geldikce içmeye özen gösterdim
larını görüyo gibiyim buneeeeeeee die ama kızlar dengesiz beslenme uyku bozuklugu yani olaca bu spor yok birde yemegi yiyip üstüne uyku yaptım millet kahvaltıyla güne basladı ben kahvaltıyı yapıp yattım uykuyagece beklemek berbat yaaa .... bana gaz lazım gaz verin gari bana 4 kilo nasıl gidecek yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmm
asi çok sevindim canım tahlilin iyi çıkmasına
dün sabaha karşı benim kız da ateşlendi sabah dr a götürdüm malum hafta sonu problem olmasın diye
boğazı kötü olmuş ilaçlarını aldım ateş düşürücü içirmiştim iyiydi okula bıraktım zaten götürmesem olay çıkacak çok istiyor okula gitmeyi neyse saat 16:00 gibi bir telefon okuldan çocuk çok kötü ateş 39 a gelmiş allahım bir gidiim var aklıma da aysimam geldi havale çok yakın çünkü ateş bu kadar yükselince
okula geldim benim kızla uğraşıyorlar.üstündeki kazağı çıkarmışlar buz koymuşlar boynuna felan yüzünü yıkamışlar ateş düşürücü içirmişler tabi öğretmen beni görünce benden korktu rengim nasıl olmuşsa allahım çok korktum dün yaa allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin gerçekten çok zor..ateşi vardı hala aldım artık okuldan gece de nöbetteydim yükselir de haberim olmaz diye alarmı kurdum saat başı..bişey yemiyor yazık boğazından yutkunamıyormuş ilaçlarını düzenli veriyorum yavrum bişeyler yemek için ölürdü sabahtan bu yana bişi yemedi ama ateşi daha az gibi allahım şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?