• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kardeş takımım güzelleri .....

huselim evet dogrusun isteyince oluyo ama bukadarda degil ....

. akrebim sana paylaşım alanına yazmıştıma ama arda kayboldu burdan cevaplarsan sevinirim ....

8. TAKIM * *94 .ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 62,9 ) / 60,0 / 2,9 / 4,61% )
akrebim tebrikler .......

zannedrsem bireyselde 1 olacaksın ......bunu nasıl başardıgınım anlatımını heyecenla bekliyorum ..
bu büyük bir başarı göbek yarışından seni takıp ediyorum pazartesi 6 sn kalınlaştıgını yazmıştın boyumuzda aynı sayılır ....6 sn. kaç kilolaya gelir bilemem ama . en az 1.2 kilo almış olmalısın .. ve bugün 3 kiloya yakın vermissin harika ..... pazertesiden bu yana en az 5 kilo . maşaalah .... takrar tebrikler . nasıl böyle kilo veriyosun bizinlede paylaşırmışın .....
tekrar tebrikler...

aebencim haftalık listemiz var iki sayfa geride
kim ne yapmış nasıl bir yöntem uygulamış yazıyorya kaydirigubbakcemile3

Şenizben bu gün depresyona girdim cok canım sıkkın sabahtan beri yatıyorum nasıl başarırım diye düşünüyorum galiba akrebi takjp edecem lili hayırlı olsun önlüğünŞeniz

güle güle kullan Lillycim :))) Kızlar iyi akşamlar:)

teşekkürler canlarım ama kullanmam her halde buranın bir anısı saklarım kaydirigubbakcemile3

ablacım güle güle kullan önlüğünü baktıkca bizi hatırlıcan negüzel
kızlar listeyi inceledim az önce de neyaptız öğle ya gurur duydum açıkcası
akrep ve hüsel sıralamaya girersiniz sanırım artık valla tekrar tebrikler
bu arada hüselcimçok doğru bir noktaya temas ettin spor çok önemli ben spor yapamıyorum sakatlıklarımdan dolayı ama inanın günlük yürüyüş bile bende çok şey fark ettirdi bundan sonra hiç aksatmak yok
tabi bugün dışında
rahatsızım kızlar başımçok fena dönüyor
kızımı almaya gitmem lazım düşünüyorum inanın :((

akrep cadısı tebrik ederim:nazar:...Şeniz
a.s.:dance::hooray::teytey::sm_cool::lepi:kaydirigubbakcemile5...
ne içün:uhm:
merhaba kardeş takımım güzelleri .....

huselim evet dogrusun isteyince oluyo ama bukadarda degil ....

. akrebim sana paylaşım alanına yazmıştıma ama arda kayboldu burdan cevaplarsan sevinirim ....

8. TAKIM * *94 .ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 62,9 ) / 60,0 / 2,9 / 4,61% )
akrebim tebrikler .......

zannedrsem bireyselde 1 olacaksın ......bunu nasıl başardıgınım anlatımını heyecenla bekliyorum ..
bu büyük bir başarı göbek yarışından seni takıp ediyorum pazartesi 6 sn kalınlaştıgını yazmıştın boyumuzda aynı sayılır ....6 sn. kaç kilolaya gelir bilemem ama . en az 1.2 kilo almış olmalısın .. ve bugün 3 kiloya yakın vermissin harika ..... pazertesiden bu yana en az 5 kilo . maşaalah .... takrar tebrikler . nasıl böyle kilo veriyosun bizinlede paylaşırmışın .....
tekrar tebrikler...

canım ben zaten hep paylaşım halindeyim..ama anlamadığım bu kadar da olmaz demen
verdiğim kilo da ortada aldığım da..
göbek kalınlaşmasıda ohafta hem kilo aldım hem de tembellik yapıp spor yapmadım..devamlı yapılan spordan sonra bıraktığımızda çok çabuk kalınlaşır vücut ve ben zaten çabuk şişiyorum ama hayat standartım olacağından eminim artık sporun..

tebriğin için teşekkür ederim ama sanki altında bir inanmama sezdim bu da üzdü beni
inanmadığın birinden paylaşım da beklememelisin şeker
bişey daha 6 cm bu şekilde yazılır 6sn yazarsan saniye okunur

Şenizben bu gün depresyona girdim cok canım sıkkın sabahtan beri yatıyorum nasıl başarırım diye düşünüyorum galiba akrebi takjp edecem lili hayırlı olsun önlüğünŞeniz
yatarak başaramıyacağın kesin canım
aebencim haftalık listemiz var iki sayfa geride
kim ne yapmış nasıl bir yöntem uygulamış yazıyorya kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım
Bakayım ablacım ama 4 günde 5 kilodan fazla bi bünye nasıl verebilir onu anlamadım .ben ....:uhm::1closedeyes:
sanırım yanlış anlaşılma var ben 5 kilodan fazla olan benmiyim
ve inan bazen anlayamadığımız çok şey oluşur etrafımızda biz kabullenmek istemesekte

ablacım güle güle kullan önlüğünü baktıkca bizi hatırlıcan negüzel
kızlar listeyi inceledim az önce de neyaptız öğle ya gurur duydum açıkcası
akrep ve hüsel sıralamaya girersiniz sanırım artık valla tekrar tebrikler
bu arada hüselcimçok doğru bir noktaya temas ettin spor çok önemli ben spor yapamıyorum sakatlıklarımdan dolayı ama inanın günlük yürüyüş bile bende çok şey fark ettirdi bundan sonra hiç aksatmak yok
tabi bugün dışında
rahatsızım kızlar başımçok fena dönüyor
kızımı almaya gitmem lazım düşünüyorum inanın :((

geçmiş olsun durucum..şuan benim başım da fena oldu sinirden sanırım çok canım sıkıldı yaa

akrep guzelim neler oluyo pek bir alingan vede sinirli gordum seni canim canini kim SIKTI soyle bakim
alla alla birinciliginin tadini cikart gec aynanin karsisinada ne canini sikiyon hem deli etme beni kiz zaten giremiym kkya seninle atismayi ozledim

94. ETAP
27 şubat 6 mart
CUMA YARIŞMASI SONUÇLARI​

BIRINCISI.............8. TAKIM:hooray:a.s.
IKINCISI............5. TAKIMa.s.
UCUNCUSU..........14. TAKIMa.s.

94.ETAP CUMA YARIŞMASI BİREYSEL SIRALAMASI

BIRINCISI ......AKREP33(4.61%)........8. TAKIMdelikafaduldena.s.a.s.:nazar:
IKINCISI.....COMPASSROSE(2.17%)........3. TAKIMa.s.:nazar:
UCUNCUSU.......PINARIM(2.03%).......6.TAKIMa.s.:nazar:

akrep guzelim neler oluyo pek bir alingan vede sinirli gordum seni canim canini kim SIKTI soyle bakim
alla alla birinciliginin tadini cikart gec aynanin karsisinada ne canini sikiyon hem deli etme beni kiz zaten giremiym kkya seninle atismayi ozledim

evet canım iyiydim ama okuyunca benim adıma yazılan mesajı canım sıkıldı işte neyse hızır gibi yetiştin şeker sağolasın valla
aldın sıkıntımı doğru diyosun aynanın karşısındaki görüntüm beni mutlu etmeye yetiyor zaten..çok şükür yaa bugünleri görmekte varmış..
8. takımııııımm durmak yook yola devaaammkaydirigubbakcemile5

evet canım iyiydim ama okuyunca benim adıma yazılan mesajı canım sıkıldı işte neyse hızır gibi yetiştin şeker sağolasın valla
aldın sıkıntımı doğru diyosun aynanın karşısındaki görüntüm beni mutlu etmeye yetiyor zaten..çok şükür yaa bugünleri görmekte varmış..
8. takımııııımm durmak yook yola devaaammkaydirigubbakcemile5

hih soyle yaa valla ben dedim simdi bu kiz birincide olmus anam gelir beni madara eder diye
seni boyle sitres gorunce bende stres yaptim
senin sayende haftaya daha cok verecem bak gorursun ve hayatimda gormedigim kiloya inecem
cok fena kiskandim o cizelgende deli etti beni

slm arkadaşlar kg veren tüm arkadaşları hem kıskandım hem çok tebrik ediyorum
bu arada akrebime özel tebrik canımın içi sen kendini üzme bizim gururumuz sun içimizde en istikrarlı olanlardan birisin cnm gönülden tbrik ederim cnm kıskananlarda çatlasın denir başka ne dene bilir öküz altında buzamı arıyorlar anlamadım ki huselim cnm senide çok tbrik ederim ya kg veren herkesi kutlarım diyorum ve akşam yemeğini yemeye gidiyorum

cuma rapotum
sabah az pilab tavuk ayran (kuranımız vardı kahvaltı olarak bunu yiyebildim)
öğlen pilav üstü tavuk ayran ama yarım kese yedim
akşam bir buçuk dilim ekmek üstüne az sarelle sürdüm az peynir bir kaç bisküvi
çay yaklaşık 4 yada 5 kupa emin değilim su aklıma geldikce içmeye özen gösterdim

Back