Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kardeş takımım güzelleri .....
huselim evet dogrusun isteyince oluyo ama bukadarda degil ....
. akrebim sana paylaşım alanına yazmıştıma ama arda kayboldu burdan cevaplarsan sevinirim ....
8. TAKIM * *94 .ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 62,9 ) / 60,0 / 2,9 / 4,61% )
akrebim tebrikler .......
zannedrsem bireyselde 1 olacaksın ......bunu nasıl başardıgınım anlatımını heyecenla bekliyorum ..
bu büyük bir başarı göbek yarışından seni takıp ediyorum pazartesi 6 sn kalınlaştıgını yazmıştın boyumuzda aynı sayılır ....6 sn. kaç kilolaya gelir bilemem ama . en az 1.2 kilo almış olmalısın .. ve bugün 3 kiloya yakın vermissin harika ..... pazertesiden bu yana en az 5 kilo . maşaalah .... takrar tebrikler . nasıl böyle kilo veriyosun bizinlede paylaşırmışın .....
tekrar tebrikler...
Bakayım ablacım ama 4 günde 5 kilodan fazla bi bünye nasıl verebilir onu anlamadım .ben ....:uhm::1closedeyes:aebencim haftalık listemiz var iki sayfa geride
kim ne yapmış nasıl bir yöntem uygulamış yazıyorya kaydirigubbakcemile3
Şenizben bu gün depresyona girdim cok canım sıkkın sabahtan beri yatıyorum nasıl başarırım diye düşünüyorum galiba akrebi takjp edecem lili hayırlı olsun önlüğünŞeniz
güle güle kullan Lillycim :))) Kızlar iyi akşamlar:)
ne içün:uhm:akrep cadısı tebrik ederim...Şeniz
a.s.:dance::hooray::teytey::sm_cool::lepi:kaydirigubbakcemile5...
merhaba kardeş takımım güzelleri .....
huselim evet dogrusun isteyince oluyo ama bukadarda degil ....
. akrebim sana paylaşım alanına yazmıştıma ama arda kayboldu burdan cevaplarsan sevinirim ....
8. TAKIM * *94 .ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 62,9 ) / 60,0 / 2,9 / 4,61% )
akrebim tebrikler .......
zannedrsem bireyselde 1 olacaksın ......bunu nasıl başardıgınım anlatımını heyecenla bekliyorum ..
bu büyük bir başarı göbek yarışından seni takıp ediyorum pazartesi 6 sn kalınlaştıgını yazmıştın boyumuzda aynı sayılır ....6 sn. kaç kilolaya gelir bilemem ama . en az 1.2 kilo almış olmalısın .. ve bugün 3 kiloya yakın vermissin harika ..... pazertesiden bu yana en az 5 kilo . maşaalah .... takrar tebrikler . nasıl böyle kilo veriyosun bizinlede paylaşırmışın .....
tekrar tebrikler...
yatarak başaramıyacağın kesin canımŞenizben bu gün depresyona girdim cok canım sıkkın sabahtan beri yatıyorum nasıl başarırım diye düşünüyorum galiba akrebi takjp edecem lili hayırlı olsun önlüğünŞeniz
teşekkür ederim canımaebencim haftalık listemiz var iki sayfa geride
kim ne yapmış nasıl bir yöntem uygulamış yazıyorya kaydirigubbakcemile3
sanırım yanlış anlaşılma var ben 5 kilodan fazla olan benmiyimBakayım ablacım ama 4 günde 5 kilodan fazla bi bünye nasıl verebilir onu anlamadım .ben ....:uhm::1closedeyes:
ablacım güle güle kullan önlüğünü baktıkca bizi hatırlıcan negüzel
kızlar listeyi inceledim az önce de neyaptız öğle ya gurur duydum açıkcası
akrep ve hüsel sıralamaya girersiniz sanırım artık valla tekrar tebrikler
bu arada hüselcimçok doğru bir noktaya temas ettin spor çok önemli ben spor yapamıyorum sakatlıklarımdan dolayı ama inanın günlük yürüyüş bile bende çok şey fark ettirdi bundan sonra hiç aksatmak yok
tabi bugün dışında
rahatsızım kızlar başımçok fena dönüyor
kızımı almaya gitmem lazım düşünüyorum inanın (
akrep guzelim neler oluyo pek bir alingan vede sinirli gordum seni canim canini kim SIKTI soyle bakim
alla alla birinciliginin tadini cikart gec aynanin karsisinada ne canini sikiyon hem deli etme beni kiz zaten giremiym kkya seninle atismayi ozledim
sen kaç kilo verdin şeker bu hafta
evet canım iyiydim ama okuyunca benim adıma yazılan mesajı canım sıkıldı işte neyse hızır gibi yetiştin şeker sağolasın valla
aldın sıkıntımı doğru diyosun aynanın karşısındaki görüntüm beni mutlu etmeye yetiyor zaten..çok şükür yaa bugünleri görmekte varmış..
8. takımııııımm durmak yook yola devaaammkaydirigubbakcemile5