amin canım benim amiinakrepcim çok ama çok geçmniş olsun canım.cenabı mevle şifasını versin inşallah.dediğn gibi allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.tekrara geçmiş olsun canım.a.s.
kızlar tüm gece midem tırmandı ara ara açlıktan kalktım kaydirigubbakcemile3
dedimki bu çok garip bişey
sabah ilk iş tartıya çıktım
ve 67 600 dü tartı :1shok:
çok garip değilmi
keşke dün olsaydı bu sonuç :uhm:
akrep geçmiş olsun meleğine :çok üzgünüm::teselli:
kızlar akrebi aynen destekliyorum bu hafta kimse sabir yada artı kilo vermeyecek
asi 1 haftada nasıl aldınsa öyle vercen bacım hiçklava:
bakın cidden paylaşımda ciddi bir rakabet var
önceki hafta takımlar takımı ünvanına ortak olmuştuk geçen cuma yeniden 9.takım aldı ünvanı
ve biz bu hafta 1 kez daha ortak olduk
şimdi öne geçme sırası bizde
kaldırın popoları hareket edin azcık
kimse hafta sonu şımarıklığı yapmasın bu haftaklava:
sıkacaz tam gaz
hadi bakalım cnm allah utandırmasn inşallahsagol canım insallah oda iyi çıkar :)) evet 4 kilo sislik olmaz hadi 1 i sislik olsun ama gerisi yanisalmayımmı asu psikopat gbi olmustum anacım gercekten ya ben bunları napıcam bu kilolar anca at gibi kosmakla gider :) yarınıda atlatım bu işe bi parnak atacam bu ne böleeeeeeeeeee..
evet cnm suyu az içiyorum ama bundan sonra bol bol iceceğim özellikle tavsiyene uyacağım bu hafta 72 olmak istiyorum düğünlerimize kadar 64 dü görmek istiyorumsağol canım yaa..arkadaş birde paylaşıma yazmış herkesin gözüne gözüne şettirir gibi
dün paylaşımda geçmişi okurken gördüm..benimle ilgili şeyi gel takımımda söyle yada özelde paylaş neyse ciddi anlamda canım sıkıldı..insan bu konuda nasıl kandırabilirki başkalarını böyle bişi yapsam sadece kendimi kandırabilirm ama bollaşan kıyafetler aynadaki görüntüm etraftan beni görenlerin sözleri ve en önemlisi tartım doğru olduğumu ispatlıyor gerisi boş
kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş cnm boşver sen zayıflığının inceliğinin keyfini çıkart
suyu ihmal etme şeker..sana ufacık tavsiye..çay içerken arada sadece sıcak suyundan kat bardağına içine limon damlat gün içinde içebildiğin kadar iç..özellikle ağır olduğuna inandığın yiyeceklerden sonra çok faydalı şeker
geçmiş olsun akrebim ya ne oluyor böyle evlatlarımıza teker teker hastalanıyorlar anne olmak çok zormuş ya onların acı çektiğini görmek çok zor allahım acil şifalar versin cümle yavrularımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:asi çok sevindim canım tahlilin iyi çıkmasına
dün sabaha karşı benim kız da ateşlendi sabah dr a götürdüm malum hafta sonu problem olmasın diye
boğazı kötü olmuş ilaçlarını aldım ateş düşürücü içirmiştim iyiydi okula bıraktım zaten götürmesem olay çıkacak çok istiyor okula gitmeyi neyse saat 16:00 gibi bir telefon okuldan çocuk çok kötü ateş 39 a gelmiş allahım bir gidiim var aklıma da aysimam geldi havale çok yakın çünkü ateş bu kadar yükselince
okula geldim benim kızla uğraşıyorlar.üstündeki kazağı çıkarmışlar buz koymuşlar boynuna felan yüzünü yıkamışlar ateş düşürücü içirmişler tabi öğretmen beni görünce benden korktu rengim nasıl olmuşsa allahım çok korktum dün yaa allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin gerçekten çok zor..ateşi vardı hala aldım artık okuldan gece de nöbetteydim yükselir de haberim olmaz diye alarmı kurdum saat başı..bişey yemiyor yazık boğazından yutkunamıyormuş ilaçlarını düzenli veriyorum yavrum bişeyler yemek için ölürdü sabahtan bu yana bişi yemedi ama ateşi daha az gibi allahım şifa versin
inşallah cnm 72 ile bildirim yapmayı mevlam cuma günü nasip etsin bana:Saruboceq: ve bütün arkadaşlarımızda istediği kg verebilirler:Saruboceq:rose cum çok teşekkür ederim canım
asiii kesinlikle aklından bile geçirme canım eksi kilo verme yok artık ne yaparsın verirsin bilmiyorum...
ama eksi kilo vermek yok..
ve bu hafta aynı kiloda olanlar haftaya siz sırtlıyosunuz takımı ona göre ve tabii 100-200 le geçiştirenlerde içinde..
eksi kilo aynı kilo yok bu hafta ona göre
kaldırın popolarınızı hareket edin erisin yağlar ama isteyerek yapın zoraki değil yaptığınız hareketler mutlu etsin sizi
:Saruboceq:kızlar akrebi aynen destekliyorum bu hafta kimse sabir yada artı kilo vermeyecek
asi 1 haftada nasıl aldınsa öyle vercen bacım hiç anlamamklava:
bakın cidden paylaşımda ciddi bir rakabet var
önceki hafta takımlar takımı ünvanına ortak olmuştuk geçen cuma yeniden 9.takım aldı ünvanı
ve biz bu hafta 1 kez daha ortak olduk
şimdi öne geçme sırası bizde
kaldırın popoları hareket edin azcık
kimse hafta sonu şımarıklığı yapmasın bu haftaklava:
sıkacaz tam gaz
geçmiş olsun selmacıma.s.gün aydın kızlar
akrep gecmiş olsun acil şifalra.s.
bende bu gün rahatsızım bütün her yerim kabarmış neden oldu anlamadım doktora gidecem cok kötü her yerim cok kaşınıyor birde şu dövmeyle zayıflama işi bana mantıklı geldi bu hafta onu deniycem siz ne dersiniz dövme yani aşurelik bugday la içine yogurt zayıflama bölümünde gördüm
selam arkadaşlar yeni ve güzel bir diyet listesi buldum.yakın bir arkadaşım bu listeyle 98 kilodan 65 kiloya düştüğünü ve tekrardan almadığını belirtti.ve bu kiloya 4 ay gibi bir sürede düşmüş.liste aynen şu şekilede 1 hafta boyunca sadece meyve yiyorsun sınırsız.sonra bir hafta ara sonra tekrar devam.benimle bu diyeti denemek isteyen arkadaşları diyet listesi sınırsız meyve diyetine bekiliyorum.:lepi:
lubabe inanamıyorum bu yazılara .. :1shok: ne kadar tebrik ettik ve nasıl vardıgini ögrenmek istedik bana akrapla ilgili yanlış yazdıgım 1 mesaj göstere bilirmisiniz ...:1shok: sadece . 6 cm kalınlaşıp 4 günde de geri 3 kiloyu nasıl verdigini sordum o kadar ne varki bunda bunuda anlamış degilim ...slm arkadaşlar kg veren tüm arkadaşları hem kıskandım hem çok tebrik ediyorum
bu arada akrebime özel tebrik canımın içi sen kendini üzme bizim gururumuz sun içimizde en istikrarlı olanlardan birisin cnm gönülden tbrik ederim cnm kıskananlarda çatlasın denir başka ne dene bilir öküz altında buzamı arıyorlar anlamadım ki huselim cnm senide çok tbrik ederim ya kg veren herkesi kutlarım diyorum ve akşam yemeğini yemeye gidiyorum
AEBENCİM BEN PAYLAŞIMA GİRİP OKUMADIM AKREBE KİM TEPKİ VERDİ bilmiyorum sadece akrebin çok üzüldüğünü hissettim ve onun yanında olduğumu bilsin istedim yazım mecazi anlamda idi sen ona birşey demediysen cnm üstüne almaya gerek yok dimi canım benim lafım sana değildi yani akrebimi üzenelubabe inanamıyorum bu yazılara .. :1shok: ne kadar tebrik ettik ve nasıl vardıgini ögrenmek istedik bana akrapla ilgili yanlış yazdıgım 1 mesaj göstere bilirmisiniz ...:1shok: sadece . 6 cm kalınlaşıp 4 günde de geri 3 kiloyu nasıl verdigini sordum o kadar ne varki bunda bunuda anlamış degilim ...
ve o yazı arasında kedi uzanamadıgı cigere mındar dermiş lafı kiminse hayretle kınıyor . ve resimlerime bakmasını tavsiye ediyorum ......
ve akrebinde bu konuya böyle yaklaşmasınıda anlamış degilim sedece soru sormuştum paylaşım alanında 1 oldugu için malum her hafta 1 olana soruluyo sedece buydu gayem ... ama niye böyle bir tepkiyle karşılaş tım anlamışda degilim ...:1no2:
bu arada az önce tartıldım 93 olmusum çıbıldak tartıldımda:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?