Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar kızlar
annem iyi çok şükür 2 gün yoğun bakımda kaldı sonra normal odaya alındı
anjio oldu dün kalbine 2 stent takıldı
daha önce birtane vardı şimdi 3 tane oldu ama hala
1 damar var tıkalı onuda ayın 20 sinde kontola gidicez tekrar
yüzde 75 i kapalıymış o damarda anijo olacak kızlar
bugün öğlen sonu hastaneden çıktık gelen gidenden sizlere haber veremedim
umarım herkez iyidir sizleri çok özledim :1hug::1hug:

:Saruboceq: şükür canım
allah geçmişlerden etsin tinki:teselli:
seni gördüğüme sevindim bu arada tartıldınmı kilo durumun nasıl :sm_confused:

canım çok sağol hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için
şimdilik iyi annem çok şükür :Saruboceq:
tartılmadım canım ama aldım eminim hastanede pohaça yemekten
çay içmekten moral bozukluğundan gırtlağıma sardım
karnım midem acayip şiş umarım kilo almamışımdır ama aldı gibi sanki :çok üzgünüm:
gelen giden yanıma bişey ye rengin sapsarı diye habire zorla yedirdiler
yarın sabah aç karnına mutlaka tartılıcam canım

neler yaşadım şu pazartesinden beri ömrümden ömür gitti
doktor anjiodan çıkıp yanıma geldi damarın durumu kötü dedi
balon patlatıcam ama riskli dedi annene sordum kabul etti sen ne diyosun dedi
annem kabul ettiyse gerekeni yapın dedim kağıt imzaladım
sanki kendi elimle annemi ölüme yolladım allahım
ne zor bir durumdu kızlar ve düşüp bayılmışım
tansiyon gitmiş benim sonra kendime geldim annemi kapıdan sedyeyle yüzü açık
görünce rahatladım ama o anı unutamıyorum :Saruboceq::Saruboceq:
allahım kimseleri o yolda bırakmasın
şu birkaç günde ne olaylar ne cenazler ne kazalar
gördüm hatta bizde kazanın içine girmekten kıl payı kurtulduk
üst yoldan araba alt yola tünele uşmuş bizden 2 dakka önce
ya o araba üstümüze düşseydi offff allahım binlerce şükür demekki daha yiyecek ekmeğimiz varmış :Saruboceq::Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum tinki :çok üzgünüm:
bu aşamaların çok daha fazlasını gördüm ben acınında ok daha fazlasını yaşadım :1no2:
iki yıl oldu annemi kalp ameliyatı yaptıralı
çocukken mikrop yerleşmiş kalp kapaklarına farkedilmemiş ve zamanla üç kalp kapağınıda çürütmüş
iki yıl önce tam bu zamanlar kendi ellerimle ameliyata yatırdım :çok üzgünüm:
10 gün yoğun bakımda kaldı iki defa göğsü açıldı
ilk ameliyattansonra fenalaştı eşime yapılacak birşeyin kalmadığını söylemiş doktorumuz
sadece dua edin demiş
ve hemen ikinci ameliyata girmiş
tabi benden ilk zamanlar saklandı fakat hissettim canım :çok üzgünüm:
yanlız benim şansım şu oldu internetten araştırmıştım doktoru türkiyede kalp ve ciğer naklini yapan ilk profösördü
resmen anneme ikinci bir şans verdi mübarek elleriyle :Saruboceq:
ameliyattan sonra herşey yoluna girdiğindede çok tehlikeli bir işe attın beni dedi bana
tüm kariyerimi bitirecektin
kalp çok kötüymüş açınca farkettim baştan bilseydim böyle bir kalbi asla açmazdım dedi :çok üzgünüm:

sana moral olacaksa inan bana o hastanede kaldığım 20 gün boyunca en hafif vakalardı
annen ve annen gibiler a.s
yoğun bakım kapısında hergün annesinin cenazesini bekledi bu arkadaşın aldığı hernefeste yaşadığı hergün için dua etti a.s
ve onun iki yıldır bakımını üstlendi a.s
oh tinki bee gece gece döktürdünya bana acıyı :mymeka:

bu arada ben sizlerden biraz farklıyım herhalde
ben im etrafımda sevdiklerimden birisinin biraz canı yansa hasta olsa tıkanır asla yemek yiyeyem
acayip te kilo veririm :çok üzgünüm:
annemin ameliyatından döndüğümde şok olmuştu millet beni görünce :1no2:
tıkanıyorum lokma itmekle geçmez boğazım dan :1no2:

amin luboşum binlerce kez amin :Saruboceq:
annem çok genç benim düşün ben 40ımdayım annem 56 yaşında
anakız değilde abla kardeş gibiyiz annemle ve çocukluğumdan beri tanık oluyorum çektiği acılara
babam alkolikti benim
detayına girmiyeyim anla işte
eğer ogün orda annem ölseydi varya inan benimde içimde bişeyler ölecekti
hiç güzel birgün görmeden tüm hayatı acılarla geçtiği için kahrolacaktım :1no2:
ameliyat bahanesi oldu kurtardım annemi
ne yaşıyorsa iki yıldır yaşıyor işte benim gözetimimde
şimdi çok mutlu şükür allahıma :Saruboceq:

cumartesi raporum
sabah yok
öğlen bir kupa çay ikiuçuk dilim ekmek üstüne çok az çikolata
akşam yayla çorbası bir tabak yarım dilim k. ekmeği az pilav üstüne tavul domatez salatası çay limonlu sıcak su sayısını unuttum çoz az cekirdek çitlettim birde
cumartesi spor
30 sağ ve sol bacak kaldırma
30 sağ ve sola eyilme
30 öne eğilme
30 sağa ve sola dönme

boşver yaşandı bitti luboş güzel günler önümüzde Şeniz
luboşum diyorumki şu çikolatayı yemesen :sm_confused:
arada görüyorum çikolatayı
yada benim gibi haftada iki yada birgün izin yapsan diğer günler sıksan
yeminle haftada 5 günle 1 kilo garanti veriliyor a.s
tam tutamıyosan kendini bu formülü denesen :1rolleyes:
bu arada yatayım artık iyi geceler canım kaydirigubbakcemile5

geçmslsun tinkiminkim yahu senin nezaman oldu bunlar rabbim iyi eksin anacını dualarımızdasınız canım...

lili ablam canım benim demekki sana sıkıntı kilo verdiriyor bizde olmuyo ben sıkılınca üzülünce yemege vuruyom kendimi sanki unutuyom herbisiyi öle ama saniyelik tabi... ablam menü yine değisti:) elmali pasta ,köstebek pasta yine var. sarma var , ıspanaklı börek ., merciköftesi:)
ablosum sindi yaparımda bizim kızlar beğenirmiki :S aslında komsum bana vermisti öle bisi ve çok lezzetliydi .. ama kırmızı lahana ile yapılmıstı :) nasılkasıyom su mevzuya ben arkadaslar bile demis ayten telas yapmıstır die:) biliyolar benim beceriksizlimi hatta kahvaltı sofrası yap bize bile dediler canlarım yaa:)

ablacım bizim buralara gelsen anlardın nie hasta oluyoruz burda sırf toz var tv silerim 5 dk içinde toz olur havası kuru ne yagıs alır ne kar böle bi ortamda hasta olmak gayet normal .. vitamine gelince evet benim cadı almıyor ; birde dis mevzumuz devam ettikcede bitmez bu durum dr de dedi daha köpek disleri var yolda

şekerler elimde kaççeşit burun damlası var..ama hiçbirini kullanmıyorum artık çünkü işe yaramıyor..
ve burnumuz hala tıkalı küçükken sıcak suya viks atardı büyüklerimiz sonra battniyenin içinde başbaşa kalırdık bu viksli sıcaksuyun buharıyla öyle bişiii yapsam faydası olurmu ki bücürüküme
tinkimi canım çok sevindim annenin durumuna şeker bunla geçmiş olsun artık
ablacım bende yiyemem yanı başımda sevdiğim biri acı çekerken üzüntüden canım istemez bişii
sabah 6 da kalktım şu saat oldu bir elma azıcık leblebi yedim canım istemiyor bişi bakalım yemek isterse birlikte yerim artık şekerimle

slm arkadaşlar dünden beri yarım baş ağrım var hap içmek istemiyorum ama sonunda içeceğim heralde benim dünyalar iyisi tatlısı bir amcam var o beyin gücünüzle yenin hastalığı hemen ilaçlara sarılmayın der hep denedim ama benim beyin gücüm çok zayıf heralde yenemiyorum :)))

ablam haklısın ya bu sabahta aynı işi yaptım ama dediğin gibi yapacağım bende hafta sonları sadece yemeye özen göstereceğim hafta içi sıkı tutacağım cnm uyarın için tşkkürler Şeniz

geçmişi okuyup geldim; kimsecikler yok

1. olmuşuz emeği geçenlere teşekkürler, tebrikler Akrep ve Husel sizleride ayrıca tebrik ediyorum.

ASi, AKREP çok geçmiş olsun kızlarımız çok hasta oluyor gerçekten Allah onlara şifa sizede güç kuvvet versinki iyi bakın çıtırlara :) kızlar geçenlerde hangi Dr. du hatırlamıyorum ama zencefilden bahsetti çocuklara ve bebeklere verilebilirmiş çok az miktarda mesela çay kaşığının ucu ile vücudun bağışıklık sistemi içinmiş, mesela bir parça çikolatalı ekmkle beraber verseniz anlamadan yutarlar :)) yinede netten bir araştırın siz ateş felan deyince içim acıyor çocuklara

TıNKıMı Allah annene şifalar versin onu sana ve kardeşlerine bağışlasın :)

LıLLY aynı şeyler senin içinde geçerli canım benim Allah tüm annelere sağlıklı uzun ömürler versin... Annesini kaybetmiş biri olarak yazıyorum annem öldükten sonra içimde birşeyler onunla öldü onu o kadar özlüyorum ki fırsatınız varken onlarla bol bol doya doya vakit geçirin...

Tamda yazmayı unutuyordum dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :))

allah razı olsun akadaşlar hepinizden bana moral verdiniz a.s
canım ya neler atlaşmışsın lilicim allahım korumuş anneciğini gelmiş geçmiş olsun

bu arada tartıldım kızlar aynıyım çok şükür
yedim ama aşağı yukarı inip çıkarken asansör kullanmadım heralde o işe yaradı
çok sevindim ben aldım diyordum kendimce

hepinizin kandili kutlu olsun arkadaşlar allhım her şeyi gönlünüze göre versin :Saruboceq:
ayrıca kadınlar gününüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…