• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akrepcim çok ama çok geçmniş olsun canım.cenabı mevle şifasını versin inşallah.dediğn gibi allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.tekrara geçmiş olsun canım.a.s.
amin canım benim amiin
kızlar tüm gece midem tırmandı ara ara açlıktan kalktım kaydirigubbakcemile3
dedimki bu çok garip bişey
sabah ilk iş tartıya çıktım
ve 67 600 dü tartı :1shok:
çok garip değilmi
keşke dün olsaydı bu sonuç :uhm:

ne güzel ablam yaa..
benimde öyle olur ve sabah kalktığımda karnımın içi erimiş gibi hissederim bilirim ki vermişim işte akşam yemeden geçirmenin sonucu bu mutlu tablo oluyor tabi ben akşamları egzersizde yapınca her sabah karnımı biraz daha küçülmüş görüyorum
neyse ben kaçıyorum benim kızın ateşi çıkmış yine huzursuzlanıyor görüşürüz şekerler

kızlar akrebi aynen destekliyorum bu hafta kimse sabir yada artı kilo vermeyecek
asi 1 haftada nasıl aldınsa öyle vercen bacım hiç anlamam:oklava:
bakın cidden paylaşımda ciddi bir rakabet var
önceki hafta takımlar takımı ünvanına ortak olmuştuk geçen cuma yeniden 9.takım aldı ünvanı
ve biz bu hafta 1 kez daha ortak olduk
şimdi öne geçme sırası bizde
kaldırın popoları hareket edin azcık
kimse hafta sonu şımarıklığı yapmasın bu hafta :oklava:
sıkacaz tam gaz

kızlar akrebi aynen destekliyorum bu hafta kimse sabir yada artı kilo vermeyecek
asi 1 haftada nasıl aldınsa öyle vercen bacım hiç :oklava:
önceki hafta takımlar takımı ünvanına ortak olmuştuk geçen cuma yeniden 9.takım aldı ünvanı
sıkacaz tam gaz

işte buuu huselll :roflol:
bayıldım kırmızı bölüme a.s

a.s.gün aydın kızlar
akrep gecmiş olsun acil şifalra.s.
bende bu gün rahatsızım bütün her yerim kabarmış neden oldu anlamadım doktora gidecem cok kötü her yerim cok kaşınıyor birde şu dövmeyle zayıflama işi bana mantıklı geldi bu hafta onu deniycem siz ne dersiniz dövme yani aşurelik bugday la içine yogurt zayıflama bölümünde gördüm

sagol canım insallah oda iyi çıkar :)) evet 4 kilo sislik olmaz hadi 1 i sislik olsun ama gerisi yani :( salmayımmı asu psikopat gbi olmustum anacım gercekten ya ben bunları napıcam bu kilolar anca at gibi kosmakla gider :) yarınıda atlatım bu işe bi parnak atacam bu ne böleeeeeeeeeee..
hadi bakalım cnm allah utandırmasn inşallah
sağol canım yaa..arkadaş birde paylaşıma yazmış herkesin gözüne gözüne şettirir gibi
dün paylaşımda geçmişi okurken gördüm..benimle ilgili şeyi gel takımımda söyle yada özelde paylaş neyse ciddi anlamda canım sıkıldı..insan bu konuda nasıl kandırabilirki başkalarını böyle bişi yapsam sadece kendimi kandırabilirm ama bollaşan kıyafetler aynadaki görüntüm etraftan beni görenlerin sözleri ve en önemlisi tartım doğru olduğumu ispatlıyor gerisi boş

kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş cnm boşver sen zayıflığının inceliğinin keyfini çıkart

suyu ihmal etme şeker..sana ufacık tavsiye..çay içerken arada sadece sıcak suyundan kat bardağına içine limon damlat gün içinde içebildiğin kadar iç..özellikle ağır olduğuna inandığın yiyeceklerden sonra çok faydalı şeker
evet cnm suyu az içiyorum ama bundan sonra bol bol iceceğim özellikle tavsiyene uyacağım bu hafta 72 olmak istiyorum düğünlerimize kadar 64 dü görmek istiyorum
asi çok sevindim canım tahlilin iyi çıkmasına
dün sabaha karşı benim kız da ateşlendi sabah dr a götürdüm malum hafta sonu problem olmasın diye
boğazı kötü olmuş ilaçlarını aldım ateş düşürücü içirmiştim iyiydi okula bıraktım zaten götürmesem olay çıkacak çok istiyor okula gitmeyi neyse saat 16:00 gibi bir telefon okuldan çocuk çok kötü ateş 39 a gelmiş allahım bir gidiim var aklıma da aysimam geldi havale çok yakın çünkü ateş bu kadar yükselince
okula geldim benim kızla uğraşıyorlar.üstündeki kazağı çıkarmışlar buz koymuşlar boynuna felan yüzünü yıkamışlar ateş düşürücü içirmişler tabi öğretmen beni görünce benden korktu rengim nasıl olmuşsa allahım çok korktum dün yaa allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin gerçekten çok zor..ateşi vardı hala aldım artık okuldan gece de nöbetteydim yükselir de haberim olmaz diye alarmı kurdum saat başı..bişey yemiyor yazık boğazından yutkunamıyormuş ilaçlarını düzenli veriyorum yavrum bişeyler yemek için ölürdü sabahtan bu yana bişi yemedi ama ateşi daha az gibi allahım şifa versin
geçmiş olsun akrebim ya ne oluyor böyle evlatlarımıza teker teker hastalanıyorlar anne olmak çok zormuş ya onların acı çektiğini görmek çok zor allahım acil şifalar versin cümle yavrularımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rose cum çok teşekkür ederim canım

asiii kesinlikle aklından bile geçirme canım eksi kilo verme yok artık ne yaparsın verirsin bilmiyorum...
ama eksi kilo vermek yok..

ve bu hafta aynı kiloda olanlar haftaya siz sırtlıyosunuz takımı ona göre ve tabii 100-200 le geçiştirenlerde içinde..
eksi kilo aynı kilo yok bu hafta ona göre
kaldırın popolarınızı hareket edin erisin yağlar ama isteyerek yapın zoraki değil yaptığınız hareketler mutlu etsin sizi
inşallah cnm 72 ile bildirim yapmayı mevlam cuma günü nasip etsin bana:Saruboceq: ve bütün arkadaşlarımızda istediği kg verebilirler:Saruboceq:
asi 1 haftada nasıl aldınsa öyle vercen bacım hiç anlamam:oklava:
sıkacaz tam gaz
:Saruboceq:
a.s.gün aydın kızlar
akrep gecmiş olsun acil şifalra.s.
bende bu gün rahatsızım bütün her yerim kabarmış neden oldu anlamadım doktora gidecem cok kötü her yerim cok kaşınıyor birde şu dövmeyle zayıflama işi bana mantıklı geldi bu hafta onu deniycem siz ne dersiniz dövme yani aşurelik bugday la içine yogurt zayıflama bölümünde gördüm
geçmiş olsun selmacım
selam arkadaşlar yeni ve güzel bir diyet listesi buldum.yakın bir arkadaşım bu listeyle 98 kilodan 65 kiloya düştüğünü ve tekrardan almadığını belirtti.ve bu kiloya 4 ay gibi bir sürede düşmüş.liste aynen şu şekilede 1 hafta boyunca sadece meyve yiyorsun sınırsız.sonra bir hafta ara sonra tekrar devam.benimle bu diyeti denemek isteyen arkadaşları diyet listesi sınırsız meyve diyetine bekiliyorum.:lepi:

bu güne kadar en büyük eksikliğimder meyva benim arkadaşlar bu güne kadar olan bütün yemek raporlarımı toplayın içinde yarım kg meyva çıkmaz meyvayla aram çok kötü ya senağlama

Alıntı:
akrep33 kullanıcısından alıntı
sağol canım yaa..arkadaş birde paylaşıma yazmış herkesin gözüne gözüne şettirir gibi
dün paylaşımda geçmişi okurken gördüm..benimle ilgili şeyi gel takımımda söyle yada özelde paylaş neyse ciddi anlamda canım sıkıldı..insan bu konuda nasıl kandırabilirki başkalarını böyle bişi yapsam sadece kendimi kandırabilirm ama bollaşan kıyafetler aynadaki görüntüm etraftan beni görenlerin sözleri ve en önemlisi tartım doğru olduğumu ispatlıyor gerisi boş

kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş cnm boşver sen zayıflığının inceliğinin keyfini çıkart

suyu ihmal etme şeker..sana ufacık tavsiye..çay içerken arada sadece sıcak suyundan kat bardağına içine limon damlat gün içinde içebildiğin kadar iç..özellikle ağır olduğuna inandığın yiyeceklerden sonra çok faydalı şeker

bu aradki yazı kimin kızlar lütfen cevap yazabilirmi ....

slm arkadaşlar kg veren tüm arkadaşları hem kıskandım hem çok tebrik ediyorum
bu arada akrebime özel tebrik canımın içi sen kendini üzme bizim gururumuz sun içimizde en istikrarlı olanlardan birisin cnm gönülden tbrik ederim cnm kıskananlarda çatlasın denir başka ne dene bilir öküz altında buzamı arıyorlar anlamadım ki huselim cnm senide çok tbrik ederim ya kg veren herkesi kutlarım diyorum ve akşam yemeğini yemeye gidiyorum
lubabe inanamıyorum bu yazılara .. :1shok: ne kadar tebrik ettik ve nasıl vardıgini ögrenmek istedik bana akrapla ilgili yanlış yazdıgım 1 mesaj göstere bilirmisiniz ...:1shok: sadece . 6 cm kalınlaşıp 4 günde de geri 3 kiloyu nasıl verdigini sordum o kadar ne varki bunda bunuda anlamış degilim ...

ve o yazı arasında kedi uzanamadıgı cigere mındar dermiş lafı kiminse hayretle kınıyor . ve resimlerime bakmasını tavsiye ediyorum ......:delphin:

ve akrebinde bu konuya böyle yaklaşmasınıda anlamış degilim sedece soru sormuştum paylaşım alanında 1 oldugu için malum her hafta 1 olana soruluyo sedece buydu gayem ... ama niye böyle bir tepkiyle karşılaş tım anlamışda degilim ...:1no2:

kızlar merhabalar ben sabah 5 te kalktım kozmik temizliğe başladım nasılmıyım aç ve uykusuz ama halsiz değilim çok şükür. az evvel arkadaşım aradı akşam bize geleceklermiş o nedenle pek zamanım yok epeyce işim var yarın söz geçmişide okuyup sizlerle olacam şimdilik hoşçakalın :) yediklerimin listesine gelince sabah sebze meyvesuyu+1 t.kaşığı zeytinyağı, öğle yemeği olarak az haşlanmış sebze limon ve az zeytinyağı eşliğinde :) şimdilik hoşçakalın :)))))

geldim kızlar geldim :( yav taam dedimya size verecem çünki sinir oldum zati artık işimiz bitti allahasükür allah bida yasatmasın aminnn...

AKREP geçmis olsun canım ve korkma tehlikeli zaman 0 5 yas onun için korkma ama tedbiride elden bırakma olurmu ne olar ne olmaz insan ne yapacanı sasırıyo ama işte eldeki imkanları seferber et ...

lili abla sakın dime tahmin ediyom ne diceni:(

selma 2 hafta canım benim 1 haftada almamıstım :(

kızlar ben varya salağım yeminle gece hasta hasta kalktım halıları fırcaladım terledim terim soğudu ve bi yanım tutmuyo kuluçmu ne girmis diyo annem ahmet mete ısıkkara gibi yürüyom bi yanım assada :) kafamı kaldırınca ağlıcak gibi oluyom annem çok kızdı salakmısın sen terli terli bide antireyimi fırcaladın zati ev soğuktu bağrıp duruyo yane sıcak suyumu koydum omzuma vikslede aksam alişe bi masaj yaptırırım :)

kızlar burdaki arkadaslarım gelecek ve ben ne yapacam die düsünüp duruyom :( kaldım böle yaaaa millet döktürüyo ben daha bi kek yapmayı bilmiyom düsünün artık:(

söyle bisi düsündüm nasıl olar sizce

köstebek pasta,etimek tatlısı,paçangaböregi,yaprak sarması, mercimekli köfte veya kısır...

kurabiye yapmayı bilmiyom tuzlu pasta yapmayıda bilmiyom ... zati kızlarda biliyo yapamadımı sizce bunlar iyimi ? ve ben bu yaptıklarımdan sarmayı ve merçimekli köfteyi seviyorum yani merak yapmayın benim için..

lubabe inanamıyorum bu yazılara .. :1shok: ne kadar tebrik ettik ve nasıl vardıgini ögrenmek istedik bana akrapla ilgili yanlış yazdıgım 1 mesaj göstere bilirmisiniz ...:1shok: sadece . 6 cm kalınlaşıp 4 günde de geri 3 kiloyu nasıl verdigini sordum o kadar ne varki bunda bunuda anlamış degilim ...

ve o yazı arasında kedi uzanamadıgı cigere mındar dermiş lafı kiminse hayretle kınıyor . ve resimlerime bakmasını tavsiye ediyorum ......:delphin:

ve akrebinde bu konuya böyle yaklaşmasınıda anlamış degilim sedece soru sormuştum paylaşım alanında 1 oldugu için malum her hafta 1 olana soruluyo sedece buydu gayem ... ama niye böyle bir tepkiyle karşılaş tım anlamışda degilim ...:1no2:
AEBENCİM BEN PAYLAŞIMA GİRİP OKUMADIM AKREBE KİM TEPKİ VERDİ bilmiyorum sadece akrebin çok üzüldüğünü hissettim ve onun yanında olduğumu bilsin istedim yazım mecazi anlamda idi sen ona birşey demediysen cnm üstüne almaya gerek yok dimi canım benim lafım sana değildi yani akrebimi üzene
bu arada az önce tartıldım 93 olmusum çıbıldak tartıldımda:))))

hadi cnm o üç kg da gidecek inşallah bu arada gercekten cnm sen kafayımı yedin tatlım ya hem hastasın hem ne işler yapmışsın akılsız başının cezasını cek bakem şimdi ne diyeyim ben sana ya Çok üzgünüm çoook allah şifa versin hey allahım aytenim alemsin cnm ya:sm_cool:

ya kızlar bileniniz varmıdır burun tıkanıklığına ne iyi gelir
benim kızın burnu geceleri tıkanırdı şimdi gündüzde tıkalı ateşte ilaçla düşüyor sonra yine yükseliyor
allahım yaa hafta sonu acillerde rezil etme bizi..iyiki babamız evde akşam.gece iyice yükseliyor çünkü
kuzuşumun bişeyi yoktu yaaa birdenbire ne olduysa
cezeryeyi çok sever verdim istedi ucundan acıcık ısırmış karınca gibi
hiçbişey yiyemiyor yavruşum yutkunamıyorum diyor..
neyse ben çıkıyorum elleri sıcak sıcak değmeye başladı yine bir ateş düşürücü verim bücürüküme

burun tıkanıklığı için en iyi olanın eczanelerde satılan deniz suyu olduğunu biliyorum akrep
belki çitos gelir taze bebeği var onunda fikirlerini al bence ama
inan en zararsız o diye biliyorum
biz çocukları büyütürken onu kullanmıştık
seninde anlıyacağın gibi baya yıllar geçti :1no2:
çocuk için gerçekten üzülüyorum yaa :a015:

gelelim bugünki raporuma
Sabah bir parça börek
Öğleyin yok
Akşam
Çok az bakla
Bolca et kavurma salata iki dilim ekmek
Bir porsiyon cevizli kadayıf

Yemekten sonra badem içi ve kabak çekirdeği

şimdi de çay içiyorum :kahve:

yav 0-5 yas arasındaki çocuklara dikkat etmek lazım kiii seninkide 4 yasından oldunu öğrendim:( neyse dikkat et bağdemcik atesi malum inatcı bi ates ben ondan karanbole düstüm biranda yüksele bilir... ates düsürücüsünü 4 saat ara ile ver soğuk olmasada birazcık ılımıs su ile kompleks yap kafasına eklem yerlerine ... kasıklarını .. burun içinde lili ablanın dedi gibi deniz suyu yada serum fizyolojik al ki ikiside aynı lakın serum fizyolajik tek kullanımlık oluyor ... ve fazla kullanmamaktada yarar var diyo dr ler burun kıllarını döküyor yani tozları toplayan kılları... ve odayı nemli tut soğuk nem sağlayamassın ama sobanın üstüne cezve ile su koy nem yapsın ve o uyudu aralarda oturdun odayı havalandır ..

aytoşşş menün güzel bence a.s
ama yaprak sarması ve mercimek köftesi aynı anda yapma canım birinden birini yap a.s
basit bir tarif vereyim sana
kırmızı lahana varya fıstık
bunu ince ince doğra çok az sarımsak katılan yoğurda kat
küçük kaselerde üzerine birer perçem maydonoz koyarak servis yap
yoğurtlu bu salata mercimek köftesinede sarmayada gider ve çokta basit olur a.s

akkrep ve asi ne olur artık çocuklarımız hasta demeyin inanın içim gidiyor burda ya acayip üzülüyorum :çok üzgünüm:
çok sık hasta oldular
tamam diğerleride oluyor luboşta diyor çitosta diyor duruda diyor ama
sizinkiler çok hasta oldu yaa :çok üzgünüm:
allahım tez zamanda şifalarını versin :Saruboceq:

Back