Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım nerelerdesin...neler yapıyorsun:uhm:...daha sık uğra lütfen...simitini yedin mi:jeyyar:...

canim yaa yemezmiyim yaninda ayranla beraber oyle guzel gectiki pis bogazimdan,
Pis bogaz diyorum cunku dun bisiklet turundan sonra eve donerken yine turk markete gittik esimle, simitlerin oldugu yerde oyle duzenli dizilmis baklavalari gordum, dayanamadim aldim.
Yarim kilo yemedim ama 3 kucuk parca aldim sonra esim bunlari yakmak lazim dedi ve yarim saatde ceza babinda yokus ciktim bisikletle eyvahedigeldismile

bugunku menum yok sabah yogurt yedim. simdi bakinmam lazim kimler ne yemis, ne yapsam bilmiyorum.

sağolasın asucum...hep birlikte kurtulacağız inşallah bu kilolardan...senin isveç diyeti nasıl gidiyor...

cerneacım afiyet olsun baklavaların...yaramasın inşallah...bisiklet turun iyi olmuşş..

rukiyecim hoşgeldin...sen neler yaptın bugun...

kızlar sabah 1 dilim ekmekli kahvaltı, sonra bitki çayı içtim, biraz önce 5 mil yaptım...

birazdan taze fasulye ve cacık düşünüyorum. akşama da çorba ve salata, sonra da plates yaparım

cokoprenscim yine listeni caldim bende taze fasulye yapacam cacik esliginde bu sicak havalarda iyi gider. aksam icinde salata yicem misir koymak istiyorum icine ama bazi yerlerde okudum misirin kalorisi cok fazlaymis ama cok severim ben salatalarda.
az bise koyayim bari, bi yerim sismesin kaydirigubbakcemile3
esim geldi yemekten sonra yuruyuse cikacaz aksam yine gelirim
optum hepinizi opuyorumnanaktan

afiyet olsun cerneacım.....ben öğle yemeğimi biraz geç yedim...biraz da dolma yedimbilmiyorumkismile...pis boğazlılığım üstümde iki gündür:mymeka:...o yüzden akşam yemek yemiyorum...karpuz yerim ooh mis gibi:teytey:...

ben yürüyüşümü yaptım..az sonra plates yapıcam...bugun yoga denedim ay nasıl rahatladımopuyorumnanaktan...karamel tv de rastladım..çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan...

bugun bomboş burası....haftasonu münasebetiyle galiba....ben öğle yemeğimi yedim...küçük bir tabak taze fasulye ile bir domates yedim...

birazdan yürüyüşümü yapacağım...akşam yemeğim patlıcan biber közleme salata..1 dilim ekmekle yerim

sonra da plates....

bakın size ne buldum...

PıŞMıŞ YEMEKLERıN KALORı DEĞERLERı

1 porsiyon kalori
bezelye 289
kıymalı sebze 180
türlü 221
fırında makarna 505
imam bayıldı 194
zeytinyağlı taze fasulye 177
zeytinyağlı pırasa 225
zeytinyağlı biber dolma 265
zeytinyağlı bakla 266
zeytinyağlı barbunya 328
kıymalı kapuska 190
patlıcan kebap 406
kıymalı karnıbahar 187
sulu köfte 256
mantı 341
zey. lahana dolma (2 ad.) 125
zey. yaprak dolma (2 ad.) 125
etli yaprak dolma (12-14 ad.) 320
etli biber dolma (2 ad.) 320
kısır (2 yemek kaşığı) 125
patates kızartması (150gr) 330
patates salatası (1 kase) 436
kıymalı patates 250
baklagiller 350
pilav (pirinç bulgur) 320
pizza (1 adet) 584
balık tava 370
börek 330
talaş böreği 360
cacık 80
ayran 70
etli pide (1 adet) 570

tabağınızdakileri yemeden bir kez daha düşünün kızlar..

merhaba kizlar, bugun cok mutsuzum, esimle tartistik, igranc bi hafta sonu geciriyorum,
saat 3 oldu ve ben hala bi dilim bise yemedim. halada canim istemiyor.
bu moddan nasil kurtulacam bilemiyorum.
uyusam en iyisi olacak, zaman cabuk gecer.

canım olur arada böyle...üzme kendini...biraz sessiz kalıp uzaklaşmak en güzeli...sonra herşey kendiliğinden çözülür...umarım en kısa zamanda tatlıya bağlanır. ama sende bu arada birşeyler yemelisin...vücuduna eziyet etme tatlım...

merhaba kizlar, bugun cok mutsuzum, esimle tartistik, igranc bi hafta sonu geciriyorum,

hayırdrır cnm bnm
özel değilse
burda seve seve dinlerim
belkikafana taktığın kadar önemli birşey değildir
üzme tatlı canını
hele ki erkek milleti için hiç üzme

a.statlım üzme kendını kendıne eziyet etme bışeyler ye herşey yoluna gırer üzülme olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…