- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cerneacım sevndm durumuna karı koca arasında olur takma
kızlar hastamızda durum aynı
bugün rüyamda gördüm uyanmıştı sadece hafıza kaybı vardı birtek bni hatrlıyordu
cerneacım sevndm durumuna karı koca arasında olur takma
kızlar hastamızda durum aynı
bugün rüyamda gördüm uyanmıştı sadece hafıza kaybı vardı birtek bni hatrlıyordu
Ayy guzelce evimi temizledim mis kokularla sildim simdi bi kahve molasi verdim
Gelin kizlar beraber icelim, dertleselim. Bugun izgara tavuk yapacam aksama, yaninda bol limolu salata.
simdi canim bise istemiyor ilerleyen saatlerde cacik yicem canim cekti.
yemekten sonra 1 saatlik bisiklet turum var.
cokoprenscim cok tatli cocuklarin varmis bugun gordum resimlerini, allah bagislasin, darisi bana ve olmayanlara.
Bizde dusunuyoruz hergun konusuyoruz baslasakmi diye. Hayirlisi.
Kac kilodayken hamile kaldin canim?
oh oh afiyet olsun şekerim
bnde komşuma indim az önce nescafe soda içtik
azsonra sağlık ocağına gitcem
kulağımn arkasında bir beze var neymiş bi sorum bakm
naber kızlar napıyorsunuz?
selam kızlar...nasılsınız....70 dk da 8 km yürüyüp geldim...eşim gelsin öğle yemeği yiyeceğiz...ama ben ne yiyeceğime karar veremedim...
cernea biz de akşam tavuk yiyeceğiz..eşim mangalda yapacak...arkadan da semaverde çay keyfi...
oğluşlarıma iltifatların için teşekkür ederim...ben ikisine de 58 ile hamile kaldım...doğumdan sonra da hemen verdim hatta daha da fazla verdim...aslında 60 kg hiç geçmezdim..ama bu sene bana bir haller oldusempatiksalakcinni..kilo aldım...neyse ki kurtulmama az kaldı...çocuk için hiç beklmeyin bence evlat bu dünyadaki en değerli varlık, en güzel armağan:asigim:...
gülden de nescafe keyfi yapmış..benim de canım kaç gündür çekiyor...ama içmiyorum...yanında bir de çikolata olacak..off
rukiyecim sen neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor anlatsana canım...bir kızın bir oğlun var galibagamyoncuiremsu..