Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gunaydınnn kızlarrrr Şeniz

Gunaydin Rukiyecim dun gercekten kotu bi gundu benim icinde o yuzden hic giremedim nete, Bu aralar herkeste biseyler var sanirim kimse ugramaz oldu.

çokoprensciiimm, sen nerdesin? gunluk diyet listenden bende yararlaniyordum bugun neler yiceksin, benim aklima hic bise gelmiyor.
Sabah sadece sut ictim yagsiz. Havalardanmi nedir anlamadim canimda bise istemez oldu. cikolata bile kaydirigubbakcemile3

canım bugun yemekli misafirim var...sabahtan beri yemek yapıyorumsempatiksalakcinni..bugun benim diyet yatacak gibi..ama mümkün olduğunca kendime hakim olacağım...

bugun yiyeceklerimi yazmayayayım:jeyyar:..dünkü menüm...

sabah 1 dilim ekmekli kahvaltı

ara bitki çayı 1 grisini

öğle 100 gr haşlanmış tavuk göğsü, domates, 1 kase yoğurt

ara yeşil çay

akşam yarım simit peynir ....şekersiz çay eşliğinde...

ardından da biraz karpuz yedim tatlım...bu menü yaklaşık 1000 kalorilikturkbayragi...

bugün benim sıpa isveç diyeti filan bırakmadı bende
sabah 2 dk ortalıktan kayboldu bide baktımki mutfakta sen çikolata kutusunu al otur bi güzel ye
ama nasıl yemek avuç avuç yiyodu ağzı ,yüzü, gözü ,ayakları ,kulağı, halım ,dolabım heryer çikolata olmuştu. mutfağa bi girdim beyfendi oturmuş avuç avuç çikolata yiyo beni görünce alkışlamaya başladı beni gülme aldı hiç kızamadım elleriyle bana çikolata yedirdi oğlum

güldenim caNIM ıNŞ. ıYıLEŞıR TEYZEN CANIM HABERLERı BıZıMLE PAYLAŞ
kaptanlık meselesine gelnce senden kimsenın bi şikayeti yokki balım insanlık hali kıızn gitti teyzen hasta hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar kendini hergün buraya girmek zorunda hissetme moralin bozuksa dinlen canım arkadaşım keyfin yerine gelince gelirsin ama ne olursa olsun kaptanlığı bırakma güldenim
senın gibi iyi niyetli tatlı dilli kaptanı biz nerde buluruz kaydirigubbakcemile3

6.TAKIM 162.ETAP

aeben ( 60,5 / 60,4 / 0,1 / 0,17 % )
Naz ( 62,5 / 60,5 / 2,0 / 3,2 % )
lilyum ( 72,0 / 72,0 / 0,00 / 0,00 % )
derya_lim ( 70,2 geri dönmek üzere ayrıldı.
suura ( 84,3 / 84,0 / 0,3 / 0,36 % )
eddoras ( 69,0 / 69,0 / 0,00 / 0,00 % )
eylulums ( 66,5 / 66,4 / 0,0 / 0,15 % )
kirazz_z ( 76,5 / 78,8 / -2,3 / -3,01 % )
yumukum ( 82,0 / 83,0 / -1,0 / -1,22 % )
şekerkizz2009 ( 79,0 / 79,1 / -0,1 / -0,13 % )
nazzoo ( 76,3 / 75,2 / 1,1 / 1,44 % )

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 728,6 / 728,4 / 0,2 / 0,03 % )

hayırlı cumalar kardeş takımcığım . rica etsem listemizi kontrol edebilirmisiniz

kızlar canlanın biraz...bu topikten uzak kaldıkça kilolarla yolumuza devam ediyoruz...hiç kimse menü yazmıyor...hiç kimse spordan bahsetmiyor...nasıl takımız böyle...ruh yok, sinerji yok, motive yok...bunun sonunda takım da yok...diğer takımların sayfalarını gezdim de imrendim valla...biraz daha katılım lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…