• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çokoprenscim gecen gunku 1000 kalorilik listeni bugun yapacam, sabah hic bise yiyemedim sadece sut ictim yine yagsiz, sonra 45 dk yurudum
simdi bol limonlu salatanin yaninda haslanmis tavuk yicem
aralarda her zamanki gibi bol meyve yiyorum aksam icin turk marketten simit aldim :1:
Hava serinledikten sonrada 1 saatlik bisiklet turu yapacam.

6.TAKIM 162.ETAP

aeben ( 60,5 / 60,4 / 0,1 / 0,17 % )
Naz ( 62,5 / 60,5 / 2,0 / 3,2 % )
lilyum ( 72,0 / 72,0 / 0,00 / 0,00 % )
derya_lim ( 70,2 geri dönmek üzere ayrıldı.
suura ( 84,3 / 84,0 / 0,3 / 0,36 % )
eddoras ( 69,0 / 69,0 / 0,00 / 0,00 % )
eylulums ( 66,5 / 66,4 / 0,0 / 0,15 % )
kirazz_z ( 76,5 / 78,8 / -2,3 / -3,01 % )
yumukum ( 82,0 / 83,0 / -1,0 / -1,22 % )
şekerkizz2009 ( 79,0 / 79,1 / -0,1 / -0,13 % )
nazzoo ( 76,3 / 75,2 / 1,1 / 1,44 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 728,6 / 728,4 / 0,2 / 0,03 % )

hayırlı cumalar kardeş takımcığım . rica etsem listemizi kontrol edebilirmisiniz

cnm doğru seni tebrik ederim
gecikme için de k.bakma
kafan yerinde değil
iyi ki hatrlattın
bnde hmn ekliyorum listeyi

kızlar canlanın biraz...bu topikten uzak kaldıkça kilolarla yolumuza devam ediyoruz...hiç kimse menü yazmıyor...hiç kimse spordan bahsetmiyor...nasıl takımız böyle...ruh yok, sinerji yok, motive yok...bunun sonunda takım da yok...diğer takımların sayfalarını gezdim de imrendim valla...biraz daha katılım lütfen....

çok haklısın canım hepimiz toplanalım artık menü ve spor kesinlikle yazılsn hergün yazmıyana :oklava:

nihalim nereledesn bacum arada uğrıycaktın hani :gitme:

selamm tatlım buralardayım işyeri inanılmaz yoğundu birsürü olumsuz durum var moralim de bozuktu gremedim kusura bakmayın..sizlere veda etmek için geldim şimdi de yıllık iznimin ilk haftasını kullanmak için yola çıkıyorum..01.30 da yolcuyum önce balıkesir dedem by pass oldu onu görcem sonra da kardeşimin eşi bizi almaya gelcek annemle hep beraber yazlığa altınoluğa gidicez..iyice yüzmek dinlenmek hiçbişi düşünmemek istiyorum valla çok gerildim çok yoruldum...bomba gibi dönücem söz..güldenim teyzenle ilgili bişi yazdın mı baktım ama göremedim işallah iyi haberlerini alırız..
hepinizi çok öpüyorum kızlar kendinize dikkat edin 10 gün sonra görüşmek üzereeeeeeeeeee

selamm tatlım buralardayım işyeri inanılmaz yoğundu birsürü olumsuz durum var moralim de bozuktu gremedim kusura bakmayın..sizlere veda etmek için geldim şimdi de yıllık iznimin ilk haftasını kullanmak için yola çıkıyorum..01.30 da yolcuyum önce balıkesir dedem by pass oldu onu görcem sonra da kardeşimin eşi bizi almaya gelcek annemle hep beraber yazlığa altınoluğa gidicez..iyice yüzmek dinlenmek hiçbişi düşünmemek istiyorum valla çok gerildim çok yoruldum...bomba gibi dönücem söz..güldenim teyzenle ilgili bişi yazdın mı baktım ama göremedim işallah iyi haberlerini alırız..
hepinizi çok öpüyorum kızlar kendinize dikkat edin 10 gün sonra görüşmek üzereeeeeeeeeee

cnmsın yaa iyi tatiller dilerim :3:
dinlenmek hakkın gayet tabii
dedenede çok geçmiş olsun
dönüştyü bomba gibi bekliyorum

slm kızlar
gülhan aynı :( maalesef
iyi haberler duymak istiyoruz ama yok :(
kızlar bn farkettiysenz yetersizim bu aralar
sılann gidişi artı gülhan yıktı moralmen bitiğim
onun için
çokoprenscim kaptan yardımcısıbn halen kaptanınızım
ama o demek bn demek bn demek o demek
lütfen ne derse yapın

güldencim çok teşekkür ederim bu göreve beni seçtiğin içina.s...elimden geleni yaparım...yalnız ben senin kadar yumuşak ve tatlı dilli olmayabilirimaklinialirimsmile...mesleğim gereği disiplini severim:jeyyar:....

nerde bu kızlar uyanınnn:oklava:...saat kaç oldu...uğrayan olmamış:oklava:....bundan sonra herkes menüsünü yazmak zorunda....kaçamaklar da dahil....herkeün menüsünü göreceğim...ben de sizlere düşük kalorili menüler sunacağım....örnek olması açısından...

herkes elinden geldiğince spora başlıyor...kendi imkanları ölçüsünde...yürüyüş, jimnastik, plates hiç olmadı ip atlamakaydirigubbakcemile2.....

dışarıda yürüyemiyoru, koşu bandım da yok bahanesine sığınanlara da çözümüm olacak...google a yürü ve incel programı tek link indir yazıp karşısına çıkan seçeneklerden 3 mili indirebiirler...ben her gün evde düzenli yürüyorum

kızlar yaz geliyor derken yaz geldi de geçiyor...bu kilolar ne zaman gidicek...:icecream:

azracım...teşhisin konması çok güzel...ona göre de tedaviye başlanır...umarım en kısa zamanda eski sağlığına döner teyze...ve seni burda daha sık görürüz..

çokoprenscim gecen gunku 1000 kalorilik listeni bugun yapacam, sabah hic bise yiyemedim sadece sut ictim yine yagsiz, sonra 45 dk yurudum
simdi bol limonlu salatanin yaninda haslanmis tavuk yicem
aralarda her zamanki gibi bol meyve yiyorum aksam icin turk marketten simit aldim :1:
Hava serinledikten sonrada 1 saatlik bisiklet turu yapacam.

canım nerelerdesin...neler yapıyorsun:uhm:...daha sık uğra lütfen...simitini yedin mi:jeyyar:...

Back