Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selammm..herkese iyi geceler...akşam yemeğimi yedim...çay keyfi yapıyorum...bugun 70 dk yürüyüş, 25 dk yoga, 30 dk plates yaptım...

cernea bisiklet turların çok güzel...benim de canım bisikletle gezmek istiyor..sen yazdıkça...bugunu güzel geçirmişsin anladığım kadarıyla

azraaa...yediklerine dikkat et nolur...ne güzel başlangıç yapmıştın...spora da gitmiyorsun di mi...

yaprak ben yeni sayılırım..üç haftadır burdayım.sen eski üyelerdensin galiba..

asutaha nerde görünmüyor....umarım herşey yolundadır

senden eskiyim :) fazla kilom yok ama geliyordum ortamı sevmiştim.önce menüsküs çıktı dizimde herşey alt üst oldu eve kondisyon bisikleti almıştım ondan mı oldu nedir tedavi oluyorum hala..bu aralar jinekolojik problemim var idare etmeye çalışıyorum yenmeye çalışıyorum Allah büyük inş. tedavim sonuçlanır..
arada gelmeye çalışıyorum seviyorum burayı :)

geçmiş olsun..allah şifa versin...herşeyin başı sağlık ne de olsa..tez vakitte iyileşirsin inş..

azra sıla hayırdır? neden bu kadar üzüldün?
bn üzülmeyimde kimler üzülsün

off cnmsın yaa
biliyorum çok haklısın ama neyapim
maalesef bn sıkıntılı dönemlerimde hep kilo alırım
spor desen o da yok
nefret ediyorum kendimden

yapraq bn seni en son diskalifiyemi etmiştim kııız
dur bi bakm hele

yaprakcım seni 142. etapta alıp 145. etapta sikalifye etmişim ama bir kere kilo bildirimi yapöışsın
ondadr
canımcım hiç önemli değil bildiğin üzere sağlık sorunum olunca aniden herşeyden uzaklaşmak zorunda kaldım evimden de ama şimdilerde yavaş yavaş takılıorum buraya saten fazla kilo problemim yok sizler iyi olun :) yarın görüşürz inş. hoşçakalın

iyiyim çok şükür canım benim sen nasılsın...
iyi diyelim iyi olalım
sende 8.takımdaydın değil mi hatrlıyorum bn snei

slm kızlar nasılsınız. anneme geldim o kadar yoğunum ki eşyalarımı aldım inş. temmuz 17 gibi taşınıyoruz sizler nasılsınız özledim hepiniziopuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
ayeşm ceylinim nasıl
birde senn ,tam olarak bağlanman uzun sürermi ona göre listedençıkartımmi

gunaydin canlarim, gune erken basladim sabahin korude denebilir ac karnina yurudum esimle beraber 1 saate yakin, kahvaltida sutlu gevreklerimden yedim, simdi sabah kahvemi iciyorum.
oglen esimin is yerine gidecem bisikletle 45-50 dk suruyor, bugunki sporum boyle olacak bide bunun geri donusu var tabiki.
ogle ve aksam yemeklerinde ne yapacam bilmiyorum, ama dogru duzgun bisiler yiyecegim kesin.

cokoprenscim Almanyada bisiklete binmek cok guzel ozel yollarin var rahatca heryere gidebiliyorsun. o yuzden evde tikali kalacagima gezerim daha iyi

Azracim biraz dikkat et nolur seni cok iyi anliyorum bende kotu hissettigim zamanlarda hep yerim, ve sonunda o pismanlik beni gebertir.

Bugun esimin is yerinden girecem nete giremezsemde aksam geldigimde gorusuruz, opuyorum hepinizi.

herkese günaydın....sabah klasik kahvaltımla başladım. 1 dilim ekmekli...bir çatal tereyağlı yumurta yedim...bir lokma da eşimin zorlamalarına karşı fırından sıcak ekmek almış yağ sürüp verdi...dayanamayıp yedim...

öğlen tavuk haşlayıp yiyeceğim...salata eşliğinde...biraz protein almam lazım...

şimdi bitki çayımı hüpleteceğim...sonra da yeşil çay....

cernea çok şanslısın canım...çok güzel bir yerde yaşıyorsun...keşke benim de bisiklete binme imkanım olsa...

güldencim seni anlıyorum..çok zor bir dönemden geçiyorsun...her insan kaldıramaz...biraz kendini toparlayıp spora yönelsen...kısa süreliğine de olsa sıkıntılarından sıyrılmış olursun...spor herşeyi unutturuyor...

Merhaba kizlar nasil gidiyor ? umarim hersey yolundadir. Ben esimin is yerine geldim Allahim olecem sandim nasil sicak hava. Ac hissediyordum kendimi ama sicaktan sanirim butun acligim gitti, ama yemek zorundayim ogun atlamak istemiyorum. Yakinlarda market var hazir dogranmis salatalardan alacam. aksam icin bezelye yemegi yapmistim eve gidincede onu yicem.
Bugunde kacamaksiz gecerse bravo dicem kendime.

2 kayık dilim karpuz + 1 dilim beyaz peynir + 1 dilim ekmek = 250 - 300 kalori
Yaz ayları için hafif ve iyi bir seçimdir. Karpuzu tek başına yemek yerine peynir ile yemek daha doğru. Böylece kan şekerinde hızlı bir yükselme yaşanmaz. Ancak karpuzun tüketim miktarı da önemlidir günlük 3-4 porsiyon meyve ihtiyacının tamamını karpuz olarak tüketmek yerine, günün farklı zaman dilimlerinde farklı meyveler yemek dengeli beslenme açısından daha doğru.

Karnıyarık + pirinç pilavı + cacık = 800 - 900 kalori
Karnıyarık yaparken, harç ve patlıcan kızartılarak değil de çiğden pişirilmeli. Bu mönüden pilav çıkartılarak, cacık yağsız yoğurttan yapılırsa sağlıklı bir mönü hazırlamış olursunuz.

3 adet sosis kızartma + 1 tabak patates kızartması + 2 kutu bira = 800 - 900 kalori
Yüksek yağlı bir seçim. Yaz boyunca çok sık tekrar etmemekte fayda var, sosisi çok sevenler ızgara veya haşlama yapıp üzerine bol domates sosu ekleyebilir. Biranın alkol oranı düşüktür ama her gün tüketilmesi uygun olmaz.

Kebap (Adana) + ayran + salata = 1000 - 1200 kalori
Pidesiz veya lavaşsız, porsiyon azaltarak yiyebilirsiniz. Ancak çok sıcak günlerde ağır gelebileceğinden mümkünse daha farklı ve daha hafif mönüleri tercih edin.

Mantı + kola = 600 - 700 kalori
Üzerine tereyağı eklemeden yenilmesi daha uygun olur. Bu öğünde alınacak fazla karbonhidrat günün diğer öğününde sebze ve salata ile dengelenmeli.

Hamburger patates kızartması + kola ya da bira = 900 - 1000 kalori
Bu mönüyü alışkanlık halinde değil de, bir kereye mahsus ya da nadiren tüketenler şunu hatırlamalı: “Hayatta bütün lezzetler tadılmalıdır” ancak eğer böyle bir mönüyü tercih ettiyseniz, diğer öğünlerinizde bunu dengeleyin ve hareket ederek sıvı tüketiminizi arttırın.

Sucuklu yumurtalı pide + kola= 900 - 1000 kalori
Yaz ayları için çok ağır bir seçim, bunun yerine beyaz peynirli, sebzeli, mantarlı bir pide ve ayran daha iyi bir tercih olabilir, yağsız kıymalı pide de yiyebilirsiniz.

Midye tava + bira = 600 - 700 kalori
Çok sık tercih edilmemeli. Kolesterol ve yağ içeriği yüksek bir seçim. Diğer öğünde sebze, salata, meyve ve yoğurt yiyerek dengeleyebilirsiniz.

1 tabak domatesli makarna + kola ya da bira veya şarap = 500 - 600 kalori
Güzel bir seçim, içecek olarak şekerli veya alkollü bir seçim yerine ayran da tercih edebilirsiniz.

Köfte + patates + kola = 650 - 700 kalori
Bu üçlüyü tüketmek istiyorsanız, kalorilerini azaltarak yiyebilirsiniz. Köfteyi yağsız kıymadan yaparak, fırında pişirir; patatesleri kızartmak yerine onları da fırınlarsınız, kola isteğinizi de diyet olanı tercih ederek giderebilirsiniz. Ancak bu mönü şöyle düzenlenebilir; yağsız 5 adet küçük köfte, yeşil salata, ayran...

3 dilim kavun + 2 dilim beyaz peynir + 2 duble rakı = 800 - 900 kalori
Miktarlar yarıya indirilerek kalori azaltılabilir, akşam yemeği olarak tercih edilecekse başka hiçbir şey yenmemeli. Yaz akşamları için hafif görünse de aslında kalori olarak tek bir öğün için oldukça fazla.

1 orta boy imambayıldı + salata = 300 - 400 kalori
Patlıcanı kızartmak yerine fırında yapmak daha uygun olur. Patlıcan kızartılmadan önce düşük kalorili bir sebze olmasına rağmen kızartılınca aşırı yağ çeker. Yanına cacık veya yoğurt eklenirse iyi bir seçim olur.

Izgara balık + salata + 2 duble rakı = 700 - 800 kalori
Balığın ızgara olması iyi bir seçim. Kalori miktarını azaltmak için rakı yerine şarap tercih edilebilirsiniz.

1 tabak karışık kızartma + domates sosu ve yoğurt = 600 - 700 kalori
Yaz ayları için yüksek yağlı bir seçim. Sebzeler ızgara yapılıp veya az yağda sotelenip üzerine domatesli sos ve yoğurt ilavesi de lezzetli olabilir. Ancak kızartmayı çok sevenler ayda 1 -2 kez yiyip aynı gün diğer öğünlerde yağ içermeyen seçimler yapabilir. Her gün yenilmediği takdirde sorun yaratmaz.

2 adet zeytinyağlı biber dolma + ayran = 400 - 500 kalori
Uygun bir seçim. Pişirirken pirinç yerine bulgur ile karıştırarak iç hazırlamak ve fazla yağ ilave etmeden pişirmek daha iyi olur

1 tabak zeytinyağlı taze fasulye + 3-4 kaşık pilav + cacık = 400-500 kalori

neden güzel şeyler bu kadar kalorili yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…