Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nihalim
kaç kiloydun kaç oldun:jeyyar:
yarın bildirm yapacakmısın
kızlar yarın birdr ricam sizden 11 e kadar bildirim olayı bitsin
yeni gelen arkadaşlardan da ricam
8.takıma yazdııkların gün ve yarın kaçtılar kaç oldular
ona göre listeye alcam
malum 23 nisan okulda şenlik var 9 ile 10:30 arası
hmn bilidirm yapıp çıkcam bnde
çünkü kk da anneler günü çekilişi var bana çıkar arkadaşa hedaye alıp yollucam

güldenim aşık mısın kız sana yazmıştım yakaydirigubbakcemile3
benim buraya tekrar döndüğüm kilom 90.3
karboksiye başladığım kilom :87.5
geçen hafta:86.2
bu hafta:85.4
giden kilo:800 gr canım..
hedef:65(dr a göre 59.9)
sana kolay gelsin canım..

genel ve özel açıklamn için teş ederimaklinialirimsmile
dipnot aşık değelemkaydirigubbakcemile3

kızlar aranızda anika yıkama makinası kullanan varmı.
yada hangisini kullanıyorsunuz. memnunmusunuz kullandıklarınızdan

canım ben arnikanın suya çeken elektrik süprügesini kullanıyorum..çok memnunum..alırken halı yıkmalısı da vardı gerek yok diye almamıştım..keşke alsaydım diyorum şimdi..
tipine baksan ne uyduruk dersin ama süper çekyor ve suya çektiği için artı çok tozlanma falan da olmuyor evin havası da temizleniyor..
tek kötü yanı var:inanılmaz ses çıkarıyor kafanı şişiriyor..

sormayın kızlar ne güzel en son annemlere gideceğim demiştim size gittim de ama annemlerde sol dizime bir ağrı girdi yürüyemedim şişmeye başladı diz kapağım dr gittik acil menüsküs demesin mi dr (( hemde 3 yırtık o gün bugündür annemde kaldım evime gelmedim tedavi gördüm annem saolsun bana baktı moralim alt üst oldu çok sıkıntılı günler geçirdim( hatırlarsınız kondisyon bisikleti aldım demiştim ondan mı oldu bilmiorum bu rahatsızlık dr de bir sebeb bulamadı ( şu an dikkat ediorum egzersizlerimi yapıorum...
sizleri merak ettim durdum valla :) en son seher yıldızı kayıptı herkese soruyordum :) kaybolmamış burdap
elimphia senide gördüğüme sevindimm :)
eeee kilolar ne oldu :) merak ettimm???

yok yok ben kayıp deelim. canım çok geçmiş olsun. bildiğim menisküs dizin yerle yada sert cisimlerle temesında çok oluyor. ıspartada kadınlar dizlerinin üstünde halı dokudukları için yaşlıların yarısından fazlasında menisküs varmış ordan biliyim. ama başkada olabilir sebebi. çok çok geçmis olsun bacımm..

teşekkurler seher yıldızı.valla özeldeki doktorların hepsi ameliyat dedi hemde hemen.Ama tanıdık vasıtasıyla bir doktor bulduk adam ameliyat yapmam dedi fizik tedavi yapcaksın dedi unut ordaki yırtığı felan dedi şimdilik böyle devam ediorum dikkat ediyorum namazı oturarak kılıorum merdiven çıkmıyorum bakalım ne olcak mayısta yine kontrolum var hiç aklıma gelmeyen başıma geldiAllah daha beterinden saklasın...Senin dediğinde doğru doktorda bana öyle söyledi 100 kişiden 60 ı menüsküstür ama bilmezlermiş..
sen ankaradaydın değilmi seher yıldızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…