Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar
cuma günü 23 nisana denk geliyor
bi problem olurmu acaba sizler için çalışanlar için
birde gayee nerde
geçmişe bakim gelim

güldenim bende kayınvalidemler olacak ya giremeyebilirim..ama bne zaten dr daki kilomu söylüyorum..
geçen hafta:86.2
giden:800 gr
bu hafta:85.4
böyle alabilirsin tatlım..

güldenim bende kayınvalidemler olacak ya giremeyebilirim..ama bne zaten dr daki kilomu söylüyorum..
geçen hafta:86.2
giden:800 gr
bu hafta:85.4
böyle alabilirsin tatlım..
nihalcim mükemmel gidiyorsun
farkındasın değil mi? a.s.

azracım çok şükür daha iyi. sadece 2 yaş sendromumudur nedir ara sıra ağlama krizine girip benide krize sokuyor. inatçı dediğim dedik. aferdersiniz şeyiyle tuz yalatıyor. onun dışında iyi teyzesii.
cnm belkide azı dişlerini çıkartıyordur
çünkü bu dönemde olur
o da çok zor çıkar
sende yala annnesi tuzubu dakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
günaydın ayşecem
ceylinn fotoları ne kadar tatlı yaaazemuszemus
aynı senkaydirigubbakcemile5

günaydınlar.....güzel bir gün dilerim hepinize...
günaydın cnmcım
heyecan tavan yapmıştr sendedelikafadulden
yarın kına ondan sonrada büyük gün
bak fotolarına bakcaz ama değelmi :)bayanssulusmile
sana takjıma giriş şartımaklinialirimsmile

herkese selamlar.. ben bugün tatile gidiyorum ama malesef tartı yok gideceğim yerde paylaşım yapabilirm ama kilomu söyleyemeyebilirim... bugunkü kilom 72.5 geçen haftayı hatırlamıyorum
menümüde yazayım hemen.. sabah normal kahvaltımı ettim öğlen dolmalık biber bir tane akşamda çorba salata

azracım çok şükür daha iyi. sadece 2 yaş sendromumudur nedir ara sıra ağlama krizine girip benide krize sokuyor. inatçı dediğim dedik. aferdersiniz şeyiyle tuz yalatıyor. onun dışında iyi teyzesii.
Aynen canım o dediklerinden bizde de var zaten bu 2 yaş dönemi ergenlikle aynıymış his olarak..:) çekicez artık ve sabırlı olmaya çalışcaz yoksa herşey daha kötü oluyor test ettim öyle.. Aaa bende balıkesirliyimmmmm :))) hatta nihalcim hatırlarsan geçen yaz hep akçaydaydım hiç dememiştin ..bu yaz gidersen o tarafa araşalım,görüşelim canım ok..
bugün hiç çalışasım yok kızlar..
eve gidip şöyle yatağa uzanıp battaniyeyi dizlerime çekip sufi müzik eşliğinde kitap okumak istiyorum..
Var ya keyif sende ohhh nasıl canım çekti ne kadar zaman oldu kimbilir bu dediğini yapamayalı..kitaplığım okumak için heveslenip aldığım ama zaman bulup okuyamadığım kitaplarla dolu yaaa..

Çok saol tatlım gerçekten uygulanabilir gözüküyor zaten benim beslenme şeklime de uyuyor deneyebilirim..
Hadi yaaaa umarım bizde de böyle şeyler çıkmaz gerçi onun emmekle derdi yok ,derdi memeler yani ağız alışkanlığı durumu yok bizde..dün gece emiyim mi diye sırıta sırıta yüzüme bakıyordu gecenin 4 de kıyamadım artık verdim.. ama sadece gece!

Adacım bişey değil tatlım,bu dönemleri çok çok iyi biliyorum birileri bişeyin ucundan tutsa çok mutlu oluyordum ben..o yüzden destek olmak istedim sana umarım başarabilmişimdir..hadi bakalım son günler!

Son düzenleme:
Kızlar ben o kadar yavaşkilo veriyorum ki çıldırcam.. bu günlerde aklımda acaba acı biber hapı alsam mı fikri var ,memeyi tam kessem düşünebilirim hani diyorum her gün düzenli almasam da 2 günde bir falan azıcık metabolizma hızlandırırmı ki?

veee sonunda gelebildim şükür işallah sorun olmaz birdaha..
güldenin tşk ederim canım çok hızlı vermiyorum ama şimdilik iyi gidiyor bu sisteme vücudum alıştı..regl olmama rağmen canım tatlı istemiyor,açlık krizlerine inmiyorum,moralim iyi vs..
deryacım sen geçen sene aylarca akçayda mıydın canım ya ben tatildeyim lafını duydum da akçaydan haberim yoktu tatlım..bizim tunus planları iptal olduğuna göre bu sene iki haftayı da yazlıkta geçircem kısmetse ilk tatilim haziranın son haftası, sonra da ağustosun ilk haftasında gidicem..oralarda olursan mutlaka görüşelim canım..
şu biber hapını da duymamış olayım deryacım..onun yüzünden genç bir adam öldü hatırlamıyor musun artı bir arkadaşın kardeşi kullanmıştı gayenin galiba çok fazla yan etkisi var diyordu..sakın ha..sen sporunu yap diyetine dikkat et her nasılsa vereceksin varsın yavaş olsun sağlıklı olsun tatlım..

aydin gelin çay içek:)) kaffede olar...
ben patrondan bahsettim mi bilmiyim emme benim patronda o bier hapını kullandı. ilscı kullndığı dönemde 1 ay gibi nerdeyse hiç bişiy yemedi. bisküvi nryim geçiştirdi. bırakınca dahada açıldı iştahı verdirdiği (ki o aç kalmayla az bile verdi) 3 4 kiloyu fazlası ile aldı. ben kesinlikle karşıyım ilaçlara. sağlığımdan olmaktansa şiko olmak daha iyi. sakın haa ilaç neyim içim deme.

koy kahveyi geliyom canım..şekersiz olsun..
kesinlikle katılıyorum canım bne de karşıyım ilaçlara..

kızlar biriniz bana denek olur musunuz...
ben inanılmaz merak ediyorum şimdi benim beslendiğim gibi beslenip(sadece bir gün)acıkma ve tatlı ihtiyacı olcak mı olmayacak mı?yani bunu sağlayan sadece gaz mı yoksa yediklerim mi..
gönüllüler el kaldırsın..
bugünkü menümü yazayım:
sabah:bol peynirli omlet
bir avuç fındık ceviz..
1 dilim çavdar ekmek
öğle:
1 tabak bamya
1plaza köfte(ne demekse çok güldüm dünden kalan ıspanakları köfte gibi bişi yapıp üstüne koymuşlar:))
1 kase yoğurt
saat 17.20 de 2 kivi
1 çilekli activia
1 avuç fındık
5 çilek(bu fazla oldu)
akşama da bir bardak süt içerim..
ben şimdi aramı yaptım ya gece yatana kadar hiç ama hiç acıkmıyorum..
tatlı krizleri için de kivi ve meyveli activiaları tavsiye ederim kızlar..ben herakşam kendimi tatlı yiyormuş gibi hissediyorum nasıl keyifle yiyorum anlatamam yanına da fındık ohhhh tam tatlı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…