günaydın hatunlar.
güzel bir gün diliyorum hepinize
kızlar
cuma günü 23 nisana denk geliyor
bi problem olurmu acaba sizler için çalışanlar için
birde gayee nerde
geçmişe bakim gelim
nihalcim mükemmel gidiyorsungüldenim bende kayınvalidemler olacak ya giremeyebilirim..ama bne zaten dr daki kilomu söylüyorum..
geçen hafta:86.2
giden:800 gr
bu hafta:85.4
böyle alabilirsin tatlım..
cnm belkide azı dişlerini çıkartıyordurazracım çok şükür daha iyi. sadece 2 yaş sendromumudur nedir ara sıra ağlama krizine girip benide krize sokuyor. inatçı dediğim dedik. aferdersiniz şeyiyle tuz yalatıyor. onun dışında iyi teyzesii.
günaydın ayşecemgünaydın kızlar
günaydın cnmcımgünaydınlar.....güzel bir gün dilerim hepinize...
Aynen canım o dediklerinden bizde de var zaten bu 2 yaş dönemi ergenlikle aynıymış his olarak..:) çekicez artık ve sabırlı olmaya çalışcaz yoksa herşey daha kötü oluyor test ettim öyle..azracım çok şükür daha iyi. sadece 2 yaş sendromumudur nedir ara sıra ağlama krizine girip benide krize sokuyor. inatçı dediğim dedik. aferdersiniz şeyiyle tuz yalatıyor. onun dışında iyi teyzesii.
Aaa bende balıkesirliyimmmmm :))) hatta nihalcim hatırlarsan geçen yaz hep akçaydaydım hiç dememiştin ..bu yaz gidersen o tarafa araşalım,görüşelim canım ok..Ohh ne güzel valla mis gibi olmuş evin canım ellerine sğalık..havalar güzeleşince yürürsün sıkma canını..
hemşehriyiz o zaman canım benim de annem tarafı ve babamın babası balıkesirli..bizim yazlık da Altınolukta...biz anca bayramlarda falan gidiyoruz işte..
Var ya keyif sende ohhh nasıl canım çekti ne kadar zaman oldu kimbilir bu dediğini yapamayalı..kitaplığım okumak için heveslenip aldığım ama zaman bulup okuyamadığım kitaplarla dolu yaaa..bugün hiç çalışasım yok kızlar..
eve gidip şöyle yatağa uzanıp battaniyeyi dizlerime çekip sufi müzik eşliğinde kitap okumak istiyorum..
Çok saol tatlım gerçekten uygulanabilir gözüküyor zaten benim beslenme şeklime de uyuyor deneyebilirim..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-498.html
kızlarrr Özellikle Deryacığım sen sormuştunnn bende çok yeniyim yeni yeni öğreniyorumm o yüzden bu topiği okuyabilirsinn zaten 1. sayfayı ve son 30 sayfayı okusan yeterli yeni gelenler olduğu için herşey baştan anlatılıyorr....
Hadi yaaaa umarım bizde de böyle şeyler çıkmaz gerçi onun emmekle derdi yok ,derdi memeler yani ağız alışkanlığı durumu yok bizde..dün gece emiyim mi diye sırıta sırıta yüzüme bakıyordu gecenin 4 de kıyamadım artık verdim.. ama sadece gece!ayy hiç sorma adanada yanıyor
ellerin dert görmesin ellerine kollarına sağlık
ay hiç söleme bn kızım meme sapıklığından dolayı 3 yaşında kestim
kestim ama gelde bana sor ardından daha kötü bi alışkanlığa sahip oldu parmak emiyor şimdi de
amnan sende dikkat et
bnmkisi tam memeden kestikten sonra oldu
:lepi::lepi::lepi::lepi:
merhaba arkadaşlar...
kaptanım anlayışın ve güzel yüreğin için teşekkür ederim...
deryacım....gönlü geniş arkadaşım benim....eline sağlık hepsi öyle güzel ki,benim için hiç üşenmedin snradan gönderdiğim fotolar da olsun diye 2. kez slayt gösterisi hazırladın...Çok teşekkür ederim canım benim,bu stresli,yoğun ve yorgun dönemim de bir de bunlara kafa yormuyor olmak benim için büyük bir şans oldu...Teşekkür ederim yeniden...
nihalcim ve henüz tanışamadığımız bütün arkadaşlar hepinizi kocaman öperim.Ada kız düğün telaşında cumartesi günü kısmetse evet diyecek :)))
aydin gelin çay içek:)) kaffede olar...
ben patrondan bahsettim mi bilmiyim emme benim patronda o bier hapını kullandı. ilscı kullndığı dönemde 1 ay gibi nerdeyse hiç bişiy yemedi. bisküvi nryim geçiştirdi. bırakınca dahada açıldı iştahı verdirdiği (ki o aç kalmayla az bile verdi) 3 4 kiloyu fazlası ile aldı. ben kesinlikle karşıyım ilaçlara. sağlığımdan olmaktansa şiko olmak daha iyi. sakın haa ilaç neyim içim deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?