Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnmkisi ihlaasın halı yıkmaSIkızlar aranızda anika yıkama makinası kullanan varmı.
yada hangisini kullanıyorsunuz. memnunmusunuz kullandıklarınızdan
duz bastın yarama:çok üzgünüm:aman da aman yarım milyon kuman olur canım vazgeç bu sevdadankaydirigubbakcemile3
kaçak nerdesinsormayın kızlar ne güzel en son annemlere gideceğim demiştim size gittim de ama annemlerde sol dizime bir ağrı girdi yürüyemedim şişmeye başladı diz kapağım dr gittik acil menüsküs demesin mi dr (( hemde 3 yırtık o gün bugündür annemde kaldım evime gelmedim tedavi gördüm annem saolsun bana baktı moralim alt üst oldu çok sıkıntılı günler geçirdim( hatırlarsınız kondisyon bisikleti aldım demiştim ondan mı oldu bilmiorum bu rahatsızlık dr de bir sebeb bulamadı ( şu an dikkat ediorum egzersizlerimi yapıorum...
sizleri merak ettim durdum valla :) en son seher yıldızı kayıptı herkese soruyordum :) kaybolmamış burdap
elimphia senide gördüğüme sevindimm :)
eeee kilolar ne oldu :) merak ettimm???
neslihan ne diyim bn sananaber kızlarrrr bugün biraz cnm sıkkınnnn
ayy valla kızlarr cnm bir bebek istiyorki sornmayınnn...şöyle 9 ay ben hamileyim diye dolaşsammm yada bir yere gittiğimde çocuk varmı dediklerinde var desemmmm ne güsel olurrr...
dün gece de rüyamda eşimin tarafından bir kadını gördümm bütün aile bize gelmişler beni zorla dr. götürüceklermişş neden çocuğum olmuyor diyeee...kan ter içinde uyandımmm(((
normalde bilmezler benim problemimim çocuk istemiyorum sanarlar....
saol cnmmm sölediğin içincanlarım hayırlı akşamlar azra_sılamın internetinde sorun olduğu için giremiyor haber vermemi istedi hepinizi kocaman öpuyorum
a.s. nasılsın azracımm opuyorumnanaktan