Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yaprak çok geçmiş olsun canım ya neler gelmiş başına ama Allah beterindne korusun tabi..valla beni kilo mevzu al verlerle devam ediyordu 90 ı bile gördüm şimdi 85.4 e düştüm..dr fevzi beye gidiyorumm iyi gidiyor şimdilik..kendine dikkat et canım...bekleriz yine gel:)
gaye naber canım gel kayfe içek..

naber kızlarrrr bugün biraz cnm sıkkınnnn

ayy valla kızlarr cnm bir bebek istiyorki sornmayınnn...şöyle 9 ay ben hamileyim diye dolaşsammm yada bir yere gittiğimde çocuk varmı dediklerinde var desemmmm ne güsel olurrr...

dün gece de rüyamda eşimin tarafından bir kadını gördümm bütün aile bize gelmişler beni zorla dr. götürüceklermişş neden çocuğum olmuyor diyeee...kan ter içinde uyandımmm(((

normalde bilmezler benim problemimim çocuk istemiyorum sanarlar....

neslişim allahım sanada bi bebek nasip etsin inşş. sen böle yapınca sanki kendimmişim gibi bir üzülüyom ki sorma. az kaldı allahın izniyle sende göbelek göbelek gezeceksin. kurban olduğum rabbim o günleri o duyguları yaşatsın sana.

hamile kalıp karnını içine çekmeden gezmeyi nasip etsin rabbim sana :):ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar aranızda anika yıkama makinası kullanan varmı.
yada hangisini kullanıyorsunuz. memnunmusunuz kullandıklarınızdan
bnmkisi ihlaasın halı yıkmaSI
o da güzel
ama arnicayıda tavsiye ederim
onu kullananlarda memnun

aman da aman yarım milyon kuman olur canım vazgeç bu sevdadankaydirigubbakcemile3
duz bastın yarama:çok üzgünüm:
kaçak nerdesin
çook geçmiş olsun

neslihan ne diyim bn sana
daha yaşın kaç
elbet olacak
tıb da herşeyin çaresi var artık
geçenlerde duydum
erkekte 0 sprem olsa bile
bi şekilde bulup canlandrp döllendiriyorlar
sen önce şu kiloları ver

canlarım hayırlı akşamlar azra_sılamın internetinde sorun olduğu için giremiyor haber vermemi istedi hepinizi kocaman öpuyorum​
saol cnmmm sölediğin için
bi an için dellendim
millet sigara tiryakisi bnde netkaydirigubbakcemile3

a.s. nasılsın azracımm opuyorumnanaktan

ablam nasılsın yaa
özledim walla yoksun
neden?
kilo dsurumn nasıl 2 3 haftadr çıkştan bu hafta dilerim eksidesindr

ablam nasılsın yaa
özledim walla yoksun
neden?
kilo dsurumn nasıl 2 3 haftadr çıkştan bu hafta dilerim eksidesindr
[/QUOTE]

ıyım azracımmm dıyet yapamıyorumm dıkat etmeye calışıyomm ya ne olacak bu halımm kendıme cok kızıyorummm buna bı son vermek lazımmm kısmet olursa pazartesınden ıtaberen sıkı bi dıyete başlamak ıstıyommm ve yedıklerımıde yazacammm artık böyle olmuyo kendımı ıyıce saldım yeter artık bu kılolar gıdecek opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…