Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım şu bir gerçek çavdar ekmeği tatlı ihtiyacını azaltıyor.yediğim zaman tatlı şeyler canım pek çekmiyo yada kendime çok rahat hakim olabiliyorum.

kızlarr iyi gecelerrrr

mucukssssssssssssssssss ben montiye devm bu aradaaaaa...firesizzzz.....
okadar mutluyumki anlatamammm....vericemm inş. bu gidişleee...
ama kabızlık problemi olduu yada hiç çıkamıyorumm 2 günde bir yada 3 günde bir ancaa
((( eşimde bişi yemiyorsun çıkmazsın tabii diyorr.)))))
kaydirigubbakcemile3

güldenimmm kaptanımmmm mucuxxxxxxxxxxxxx opuyorumnanaktan

ben gittim güldenimmm çok uykum varda duş alıp yatacammm gözümden uyku akıyorrrr

bu arada karar verdimm sizide motive itmek için ne yediğimi menümü arada yazacam brayada....zaten 75 olmadan dönmüyorum aranıza....

oo iyi gezmeler sana güldenim..valla en iyisini yapıyorsun gez vaktin varken canım..
çok yorgunum ya bugün kayınvalidemler geliyor ya bir yandan evi toparla bir yandan hazırlık yap..
içli köfte, sarma ve ıspanaklı böreğim dolapta hazırdı Allahtan akşam onları pişirdim servislerini hazırladım..masa örtümü ütüledim..sofrayı hazırladım..
muhallebili kadayıf tatlısı yaptım(ilk defa yaptım ama sanırım muhteşem oldu mantıken içine koyduklarımdan ve görüntüsünden öyle bir sonuca ulaşıyorum malum tadına bakmadım ..bu akşamki yorumlara göre isteyenlere misafirler için tarifini verebilirim..:)
elmalar vardı birsürü ben de akşam meyve yemediğimden çürümeye başlamışlar atmaya kıyamadım hadi dedim akşam yemeğinin yanına komposto yapayım..ama elma,şeker,kabuk tarçın, limon dlimleri ve karanfil de attım şu metobolizma çayından da esinlendim yani..değişik bişi oldu kokusu güzeldi onun da tadına bakmadım kocam güzel ,değişik dedi:)
banyoyu temizledim,toz aldım.nevresimleri ütülemiştim onları ayarladım..gardrobu düzenledim derken hallettim ohh..tabi bunların öncesinde servisten çarşıda inip alışveriş yaptım 20 de eve geldim..

günaydın kızlar dünkü menüm malum gündeydimn

sabah fındık 1 ince dilim kepek ekmeği üzeri labne peyniri

öğlen günde tabağımı yedim
2 minicik poğaça ( çok minikti küçük kurabiye gibiydi) 2 küçük tavuklu börek bunlrda küçüktü patates salatası 5 kaşık ve tavuk göğsü tatlısı küçük bi dilim

akşam aç değildim ama metobolizma için 1 dilim kepekli ekmek ve karpuz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…