Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sehercım nasılsın

iyiyinm canım sen nasılsın

allah bozmasın hiç

ben onu okuyom

selma ablam eşine sor bakalım kokoreçin içine nasıl bir enerji atmışşş...

bu arada hayatımda yemediğimmm 2 şeyden biridir kokoreç....hayatta ağzıma sürmedim sürmemde....

bende öle diyodum ama kokusuna bitiyorum kokoreçin. bağırsak olduğunu düşünmezsek çok güzel aslında. yediklerimizsucuklar salamlar çok mu temiz ki

bende şimdi 1 portikil yedimm ortişimmmmmm
afiyet olsun canım

ay neslı ben cok sevıyorum tavsıye ederım bende cünkı yemıyordum ama güzel ıryerde yemelısın

harbi söle 75 filan görüyüm de kendime güzel bi ziyafet çekçem bi öğünlük

slm sekerler nasılsınız haftasonu ve eşim nöbetci sanki inadımıza yapıolar hep haftasonuna koyuyorlar nböbetini ya (((((((((((((((((

defne hanım yine mıymıy yemio bişey birazdan dışarı cıkcam hava kötü ama napayım almam gerken seyler var

ben bu hafta 1 kilo vermeliyim kendime sart koydum kızlar

sabah lavobodan sonra tartıldım 61.6 dım ve şokkkkkkkkk oysa dün ii de yemiştim böle devam ederim inşallah

suya devam kilolara elveda

slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM
çok tatlısınız yaaa

kızlar şimdi nilberam bzde oturuyoruz
o kahve içiyor bn size bakıyorum :)))
afiyet olsun canım. bende öğle yemekimi yidim. fırında karnıbahar kızartma ve makarna. ya kaçırmış olabilirim emme nilbera ile tanışıklıkınız nerdenn

bende en az 1,3 vermek istiom emme nerdeeee. dün akşamdan beri acayip şeler istiyo canım. regl yaklaşıyo ondanmıdır bilmiyim emme. inşalah bakalım.

kızlar şimdi nilberam bzde oturuyoruz
o kahve içiyor bn size bakıyorum :)))
ohh kankiler buluşmuş yine:lepi:
benim eşimde nöbetçi :gitme:
hadi inş. verirsin tatlım
sabak msj yazdım görmedin mi bacımmmbilmiyorumkismile defnoşun dişleri patladı mı

Kızlar bi sinek vızıldadı sanki hıh

birkerem o alacakaranlık 2 değelll....new moonn...yani yeni ayy...

:jeyyar: naniknanik :roflol: :roflol:

patladı alttan 2 trane pirinç kadar ne zormuş yaaaa( hiç bişey yemio peşinde dolanıom yapmadıgım sebeklik klmadı (

yerim onun dişlerini ben. ah ah bilmezmiyiz zorluklarını. benim oğluşum martta 2 yaşını bitirecek. çok şükür yükü daha az ki zaten zor bibebek olmadı hiç. hastalanmaları hariç

Kızlar bi sinek vızıldadı sanki hıh
selmay neden bu kadar kırıcı konuşuyosunuz birbirinize. insanların birbirlerini yanlış anlamışlıkları olabilir dün tansiyon yükseldi çok ama bugün biraz daha olgun yaklaşalım olaylara. sonuçta evet birbirimizi tanımıyoz ama çok şey paylaşıyoz. birbirinizin gönlünü kırmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…