• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aboooo rukiye ablama günaydın dememişim. günydın ablam.

akşam makarna fırında karnıbahar yedim. bide dün biraz fasla kaçırdım gibim sankim.
bide kıslar sirkeli su içiyom ya akşamda içmiştim amaniiin öle bi şişkinliğim varki çook afedersiniz karnım sancıdan ve havadan patlamak üzere.
of kıslarr bide çok ayıptır belkim sölemesi ama kabızlık çekiyorum felaket iç çamaşırım komple kan olmuş dün.

napabilirim sizce

Seher canım azranında dediği gibi activıa 1 hafta boyunca düzenli yersen regl döneminde bile şişlik hissi duymuyorsun ben bunu birçok kez denedim haaa keten tohumlu olanını alırsan daha iyi olur.

Seher canım azranında dediği gibi activıa 1 hafta boyunca düzenli yersen regl döneminde bile şişlik hissi duymuyorsun ben bunu birçok kez denedim haaa keten tohumlu olanını alırsan daha iyi olur.

tamam canım pazartesi alırım inşallah
(aylık günümüzde o yüsden :roflol::roflol:

Selam arkadaşlar maşallah herkeste güzel ır enerji görüyorum ve sızden banada gectı bende süperım yalnız bu hafta ne varsa yıyecegım kendımı kasmayacagım ondan sonra yola devam cünki çok kötü olmuştum ıkı üç haftadır ama dün gece eşım işten gelırken yanı gece bırde kokorec getırmış yedım malesef :oklava::oklava: ama cok mutlu oldum yıyınce ve emınım gözümde gönlümde doydu daha kacamak yapmam herhalde sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama bu hafta bana musade verın haftaya daha ıyı bır şekılde dıyetıme devam edecagım sözzzzzzz bayanssulusmile zemuszemus aklinialirimsmile eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı hihoyyyt laelaelaelaelae zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Selmacığım aslında abartmayacak şekilde haftada bir gün izin vermek lazım.

slm sekerler nasılsınız haftasonu ve eşim nöbetci sanki inadımıza yapıolar hep haftasonuna koyuyorlar nböbetini ya :((((((((((((((((((

defne hanım yine mıymıy yemio bişey birazdan dışarı cıkcam hava kötü ama napayım almam gerken seyler var

ben bu hafta 1 kilo vermeliyim kendime sart koydum kızlar

sabah lavobodan sonra tartıldım 61.6 dım ve şokkkkkkkkk oysa dün ii de yemiştim böle devam ederim inşallah

suya devam kilolara elveda

İnşallah devanı getiririz bendede 200 gr. gitmiş çok değil ama...

Seher canım regl dönemin yakınsa ve sen yediklerine dikkat edersen kilo vermen kolaylaşır çünkü regl döneminde normal güne oranla metabolizma 2 kat daha hızlı çalışıyor.

aboooo (oluş şebeklik yaparken böle yapıyoda)
o saman bi ay yiyim yiyim regl döneminde epppp aç kalayım.
şaka şaka o zaman biraz dişimi sıkmam lazımda çok zor be yaaaa. şu ana kadar bi kaçamak yok emme yidede korkuyom be yaaa

selmay neden bu kadar kırıcı konuşuyosunuz birbirinize. insanların birbirlerini yanlış anlamışlıkları olabilir dün tansiyon yükseldi çok ama bugün biraz daha olgun yaklaşalım olaylara. sonuçta evet birbirimizi tanımıyoz ama çok şey paylaşıyoz. birbirinizin gönlünü kırmayın lütfen.
Canım sen bu sözcükleri bana mı söyledin aaaaaa pardon dün akşam sen burda değildin yada mesajları eksik okudun o yüzden bu mesajı yazmadın kabul ediyorum.bana bir iğne batırana ben bir batırırım değer verdiğim kişiye bir batırana ben iki batırırım haksızlığada hiç gelemem benim için burası ve burayı yönetenler hafife alınacak kişiler değil bilmem anlatabildim mi?

patladı alttan 2 trane pirinç kadar ne zormuş yaaaa:(( hiç bişey yemio peşinde dolanıom yapmadıgım sebeklik klmadı :((

düzelir inş. canım hayırlı olsun inciler defnoşumun

ben bugün
sabah
1 dilim ekmek sucuklu yumurta domates peynir yedim
arada
1 elma
öğlen
koca bi kase mısır gevreği kuru üzüm ve süt
şimdi de elmalı metebolizma hızlandıran çay yaptım ama içemiyorum acı ya:kahve:
akşama ne yesem kızlar eşim nöbetçi makarna mı yapsam:uhm:

düzelir inş. canım hayırlı olsun inciler defnoşumun

ben bugün