Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aboooo rukiye ablama günaydın dememişim. günydın ablam.

akşam makarna fırında karnıbahar yedim. bide dün biraz fasla kaçırdım gibim sankim.
bide kıslar sirkeli su içiyom ya akşamda içmiştim amaniiin öle bi şişkinliğim varki çook afedersiniz karnım sancıdan ve havadan patlamak üzere.
of kıslarr bide çok ayıptır belkim sölemesi ama kabızlık çekiyorum felaket iç çamaşırım komple kan olmuş dün.

napabilirim sizce

bakıcı ve okul konusunda yüzün gülmüş nazcım bnde çok sevndm
o dişi hiç sorma şimdi tam zamnları
allah yardımcın olsun
göbekkısmına da kesinlikle mekik çek derim
çok çok faydasını görürüsün
atıyorum bugün 10 tane yaptın yarın 20 yap
ve şekil şekil yap

gunaydın azracım evet erkencıyım bugun cok ışim var evde gömdolap yaptırıyorum bugun gelecek :Saruboceq: cok işim var cokkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
ablam kolay gelsin

kayısı hoşafı yapsaydın evde iken
şu activya mı ney ii gelmiyormu
hiç denedin mi

gunaydın sehercımmm okumadan önce yazsaydın ohhhhhhh senden önce ben ben actımmm dükkanıııı zemuszemus:CüvCüv:vereliniortak

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok denemedim o aktiviyayı canım yaaa. evdede bu ara biraz sıkıntılarım var evde kolumu bile kaldırasım gelmiyor. otururken bile zorlanıyorum canım yanıyor valla.
ben bi kaffaltımı ediyim emme burdayım yine.
bi bardak çay bi dlim çavdar ekmeği ve biraz peynir. sankin kaç gündür farklı bişiy yiyomda

canım benim 4 gün gidiyosun demek çok güzel çok sevindim ohh bakıcı da sinmiş içine.opuyorumnanaktan
dişi çıktı mı defnoşun ceylinin üstler patladı arada iştahsızlaşıyo huuysuzlanıyo günü gününü tutmuyo anlayacağın:ecrin_bebek:

göbek ve bel için
mekik
çapraz mekik
bi sopa yada oklavayı al ben onla yapıyorum omuzlarının üstüne koy sağ ve sola cevir 5 dk yap
sonra ayağa kalk ayaklarını omuz hizasında aç ellerini başının üzerine koy sağa ve sola esne çok etkili bi hareket yanlar için.
yaptığım bir kaç hareket daha var karın ve bel içn resimlerini bulayım öyle anlaşılır onlara ancak

Selam arkadaşlar maşallah herkeste güzel ır enerji görüyorum ve sızden banada gectı bende süperım yalnız bu hafta ne varsa yıyecegım kendımı kasmayacagım ondan sonra yola devam cünki çok kötü olmuştum ıkı üç haftadır ama dün gece eşım işten gelırken yanı gece bırde kokorec getırmış yedım malesef klava:klava: ama cok mutlu oldum yıyınce ve emınım gözümde gönlümde doydu daha kacamak yapmam herhalde sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama bu hafta bana musade verın haftaya daha ıyı bır şekılde dıyetıme devam edecagım sözzzzzzz bayanssulusmile zemuszemus aklinialirimsmile eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı hihoyyyt laelaelaelaelae zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kızlar tarıfı olmayan bır enerjı var bu gün gercekten dünki depresyondan sonra kendımı ıyı hıssedıyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sositososito sositososito sositososito sositososito

ohhh ohhh selma ablammm yee yediğin içtiğin senin oılsun ama ç.okkk kaçırma olurmu ablammm....

ama lütfenn gelll ve gitmee...çünkü ipin ucunu kaçırırsan daha kötü olursunnn...

birde unutma herşey elimizdee...

demetin sitesini okuyunnn en zoru başarmışş ve başarmaya devam ediyorrr...50 kilo vermek ne demekkk....ama vermnişşş....ee bizde verebiliriz....demet yapmışş bizde yaparız kızlarrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…