- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.323
- 773
yaaaa ama ilk önce ben geldim geçmişi okuyana kadar yarım saat geçmiş be yaaa. banane ilk ben geldim. banane babane
gunaydın sehercımmm okumadan önce yazsaydın ohhhhhhh senden önce ben ben actımmm dükkanıııı zemuszemus:CüvCüv:vereliniortak
ablamsın ben açtım diyosan sen açmışsındır. okaaaa .eyvallahh a.s. ahanda bunlarda sana
kaptanım defne iştahsız diş cıkarıo ömür törpüsü oldu(
bakıcı buldum canım şimdilik ii gidio maşallah diim ii bakıo şükür temiz de marifetli bi hatun
okula da alıştım açıkçası korktugum gibi olmadı rabbime şükürler olsun
cumam boşaltıldı müdürle konustuk 4 gün gidiyorum servis evin önünden gecio allah yüümüze bakıo inan bazen kendimi şanslı hissediyorum ne kdar şükretsek az aslında
bende dediğim gibi akşam yarım porsiyon etli nohut ve roka salatası yedim ekmeksiz
1 ltre su ve bir portakalla kapadım günü
yani bugün ii gecti bakalım
yemeden olmaz ki arkadaslar az ve sık yemek önemli haaa dediğniz gibi su şart şükür hep suyla aram ii oldu
bir de mekik cekebilsem benim tek sorunlu bölgem göbeğimm( ve yanlar yani kalın olan belim yoksa görünürde herkes zayıfsın dio bacak ve kollar ince ve yüzümde küçük olunca
nasıl ceksem mekik bi fikri olan var mı günde kaç taneyle başlayım??
ablam kolay gelsingunaydın azracım evet erkencıyım bugun cok ışim var evde gömdolap yaptırıyorum bugun gelecek :Saruboceq: cok işim var cokkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
aboooo rukiye ablama günaydın dememişim. günydın ablam.
akşam makarna fırında karnıbahar yedim. bide dün biraz fasla kaçırdım gibim sankim.
bide kıslar sirkeli su içiyom ya akşamda içmiştim amaniiin öle bi şişkinliğim varki çook afedersiniz karnım sancıdan ve havadan patlamak üzere.
of kıslarr bide çok ayıptır belkim sölemesi ama kabızlık çekiyorum felaket iç çamaşırım komple kan olmuş dün.
napabilirim sizce
gunaydın sehercımmm okumadan önce yazsaydın ohhhhhhh senden önce ben ben actımmm dükkanıııı zemuszemus:CüvCüv:vereliniortak
kaptanım defne iştahsız diş cıkarıo ömür törpüsü oldu(
bakıcı buldum canım şimdilik ii gidio maşallah diim ii bakıo şükür temiz de marifetli bi hatun
okula da alıştım açıkçası korktugum gibi olmadı rabbime şükürler olsun
cumam boşaltıldı müdürle konustuk 4 gün gidiyorum servis evin önünden gecio allah yüümüze bakıo inan bazen kendimi şanslı hissediyorum ne kdar şükretsek az aslında
bende dediğim gibi akşam yarım porsiyon etli nohut ve roka salatası yedim ekmeksiz
1 ltre su ve bir portakalla kapadım günü
yani bugün ii gecti bakalım
yemeden olmaz ki arkadaslar az ve sık yemek önemli haaa dediğniz gibi su şart şükür hep suyla aram ii oldu
bir de mekik cekebilsem benim tek sorunlu bölgem göbeğimm( ve yanlar yani kalın olan belim yoksa görünürde herkes zayıfsın dio bacak ve kollar ince ve yüzümde küçük olunca
nasıl ceksem mekik bi fikri olan var mı günde kaç taneyle başlayım??
a.s kızlar işim cok geldım gıdıyorum nasılsınızz sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?