Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selmacığım o arkadaşımızı rabbim affetsin mekanı cennet olur inşallah sana başın sağolsun diyorum.

amın canım allah kımsenın aklını başından almasın degılse can tatlı 7 kattan ınsan kendını nasıl atar ıyıkı ben görmemışım deyılse kafayı yerdım cok üzücü keşke yapmasaydı o mınıcık kuzusuda kaldı bır başına allah kımseye yaşatmasın öyle bır acı

hatta ölümden başka hiç bır dert dermansız degıldır azracım o yüzden emın ol hem dolar hemde alır

kaptanım defne iştahsız diş cıkarıo ömür törpüsü oldu (

bakıcı buldum canım şimdilik ii gidio maşallah diim ii bakıo şükür temiz de marifetli bi hatun

okula da alıştım açıkçası korktugum gibi olmadı rabbime şükürler olsun

cumam boşaltıldı müdürle konustuk 4 gün gidiyorum servis evin önünden gecio allah yüümüze bakıo inan bazen kendimi şanslı hissediyorum ne kdar şükretsek az aslında

bende dediğim gibi akşam yarım porsiyon etli nohut ve roka salatası yedim ekmeksiz

1 ltre su ve bir portakalla kapadım günü

yani bugün ii gecti bakalım

yemeden olmaz ki arkadaslar az ve sık yemek önemli haaa dediğniz gibi su şart şükür hep suyla aram ii oldu

bir de mekik cekebilsem benim tek sorunlu bölgem göbeğimm ( ve yanlar yani kalın olan belim yoksa görünürde herkes zayıfsın dio bacak ve kollar ince ve yüzümde küçük olunca

nasıl ceksem mekik bi fikri olan var mı günde kaç taneyle başlayım??

Barut gibiyim ne olsun işte.
Üç kuruşluk moralimin içine etti seviyesiz şey...

:umursamaz: bunlar hiç hoş sözler değil... bana seviyesiz diyorsun ama herşey ortada...

ewet canım çok çok üzüldüğüm için sarfettim bu sözleri benimde kalbim kırıldı sürekli haketmediğim halde benim ismim geçiyor herkesin birbirinde telefon numarası var haberleşiyor sanırım ama benim öyle bir durumum yok malesef

benim karşımda başbakan mı var ki ben düşündüklerimi söyleyemiycem hiç bir zaman yalakalık yapmam arkadaşım...

lütfen reel hayatla sanal hayatı birbirine karıştırmayın :1no2:

bu arada ben kimsenin şahsına saldırıda bulunmadım arkadaşlar sadece haksızlığa uğradığım için hazmedemedim bu durumu, sürekli iyi dileklerde bulunuyorum genede cımbızla çekilip olumsuz taraflar söz konusu oluyor, sürekli ben olumsuz örnek gösterildiğim için, bu olay burda kapansın kızlar inşallah herkes emeline ulaşır ve hepinizin başarı hikayesini okur tebriklerimi bildiririm ben kin tutmam kesinlikle herkesin yolu açık olsun...

eğer söylemek istediğiniz cevabını almak istediğiniz bişiy olursa özel mesaj atın lütfen arkamdan konuşmayın bulamayabilirim bana yöneltilen yazıları, en güzel günler sizin olsun

günaydın fıstıklar. maninnnn neler olmuş neler. üzücü olaylar yaşanmış keşke olmasaydı. burda kimse birbirini anımıyor kızlar hepimizin hedefi aynı. bi kilolarımızın dışında burda bir çok şey paylaşıyoruz. ağır sözler sölenmiş. isterseniz herkes birbirinin gönlünü alsında kimse kırgın olmasın.

gelelim sana azra kaptan.
ilk önce işte bu diyorum hoşgeldin diyorum.. inşallah herşey daha güzel olacak. sağol kaptan. a.s.
bu arada kıskandım zannımca sizi. o ne paylaşım olmuş akşam neden ben varkene heç öle olmuyo yaaaa .

ha kısss azra seninde sevenin çokmuş haaaaa opuyorumnanaktan

sevenim çokşakkıdı
sevenemi de çok severimŞeniz
sev bni seveyim seniaklinialirimsmile

yaaaa ama ilk önce ben geldim geçmişi okuyana kadar yarım saat geçmiş be yaaa. banane ilk ben geldim. banane babane

gördüm bn seni alta
rukiş ablamdsan önceydiiinboshayallersmile

sevenim çokşakkıdı
sevenemi de çok severimŞeniz
sev bni seveyim seniaklinialirimsmile

gördüm bn seni alta
rukiş ablamdsan önceydiiinboshayallersmile

bugün herbiyerinden enerci fışkırıyo maşallah diyom saan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…