aboooo rukiye ablama günaydın dememişim. günydın ablam.
akşam makarna fırında karnıbahar yedim. bide dün biraz fasla kaçırdım gibim sankim.
bide kıslar sirkeli su içiyom ya akşamda içmiştim amaniiin öle bi şişkinliğim varki çook afedersiniz karnım sancıdan ve havadan patlamak üzere.
of kıslarr bide çok ayıptır belkim sölemesi ama kabızlık çekiyorum felaket iç çamaşırım komple kan olmuş dün.
napabilirim sizce
Seher canım azranında dediği gibi activıa 1 hafta boyunca düzenli yersen regl döneminde bile şişlik hissi duymuyorsun ben bunu birçok kez denedim haaa keten tohumlu olanını alırsan daha iyi olur.
Selam arkadaşlar maşallah herkeste güzel ır enerji görüyorum ve sızden banada gectı bende süperım yalnız bu hafta ne varsa yıyecegım kendımı kasmayacagım ondan sonra yola devam cünki çok kötü olmuştum ıkı üç haftadır ama dün gece eşım işten gelırken yanı gece bırde kokorec getırmış yedım malesefklava: klava: ama cok mutlu oldum yıyınce ve emınım gözümde gönlümde doydu daha kacamak yapmam herhalde sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama bu hafta bana musade verın haftaya daha ıyı bır şekılde dıyetıme devam edecagım sözzzzzzz bayanssulusmile zemuszemus aklinialirimsmile eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı hihoyyyt laelaelaelaelae zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Seher canım hoşgeldin nasılsın?
slm sekerler nasılsınız haftasonu ve eşim nöbetci sanki inadımıza yapıolar hep haftasonuna koyuyorlar nböbetini ya(((((((((((((((((
defne hanım yine mıymıy yemio bişey birazdan dışarı cıkcam hava kötü ama napayım almam gerken seyler var
ben bu hafta 1 kilo vermeliyim kendime sart koydum kızlar
sabah lavobodan sonra tartıldım 61.6 dım ve şokkkkkkkkk oysa dün ii de yemiştim böle devam ederim inşallah
suya devam kilolara elveda
sağol canım iyiyim emme heç gitmedimkine ben. epppp burdaydım.
sen nasılsın
ya dünden beri aklım hep bişiyler yemekte neden acebaaaaa
Regl mi olucan acaba günün yakın olunca iştah artıyor ya ondan olabilir.
kıslar lütfen yüksek sesnen konuşmayın alacakaranlık 2 yi isliyom. sesinizden duyamıyom yafssss
Seher canım regl dönemin yakınsa ve sen yediklerine dikkat edersen kilo vermen kolaylaşır çünkü regl döneminde normal güne oranla metabolizma 2 kat daha hızlı çalışıyor.
patladı alttan 2 trane pirinç kadar ne zormuş yaaaa( hiç bişey yemio peşinde dolanıom yapmadıgım sebeklik klmadı (
:roflol::roflol:güldürdün kız beni a.s.
Canım sen bu sözcükleri bana mı söyledin aaaaaa pardon dün akşam sen burda değildin yada mesajları eksik okudun o yüzden bu mesajı yazmadın kabul ediyorum.bana bir iğne batırana ben bir batırırım değer verdiğim kişiye bir batırana ben iki batırırım haksızlığada hiç gelemem benim için burası ve burayı yönetenler hafife alınacak kişiler değil bilmem anlatabildim mi?selmay neden bu kadar kırıcı konuşuyosunuz birbirinize. insanların birbirlerini yanlış anlamışlıkları olabilir dün tansiyon yükseldi çok ama bugün biraz daha olgun yaklaşalım olaylara. sonuçta evet birbirimizi tanımıyoz ama çok şey paylaşıyoz. birbirinizin gönlünü kırmayın lütfen.
Bu sende olsan benim için aynıdır değer verdiğim arkadaşımın herzaman yanında olurum.
patladı alttan 2 trane pirinç kadar ne zormuş yaaaa( hiç bişey yemio peşinde dolanıom yapmadıgım sebeklik klmadı (
düzelir inş. canım hayırlı olsun inciler defnoşumun
ben bugün
sabah
1 dilim ekmek sucuklu yumurta domates peynir yedim
arada
1 elma
öğlen
koca bi kase mısır gevreği kuru üzüm ve süt
şimdi de elmalı metebolizma hızlandıran çay yaptım ama içemiyorum acı ya
akşama ne yesem kızlar eşim nöbetçi makarna mı yapsam:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?