- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende şimdi 1 portikil yedimm ortişimmmmmm
sehercım nasılsın
kızlar tarıfı olmayan bır enerjı var bu gün gercekten dünki depresyondan sonra kendımı ıyı hıssedıyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sositososito sositososito sositososito sositososito
ohhh ohhh selma ablammm yee yediğin içtiğin senin oılsun ama ç.okkk kaçırma olurmu ablammm....
ama lütfenn gelll ve gitmee...çünkü ipin ucunu kaçırırsan daha kötü olursunnn...
birde unutma herşey elimizdee...
demetin sitesini okuyunnn en zoru başarmışş ve başarmaya devam ediyorrr...50 kilo vermek ne demekkk....ama vermnişşş....ee bizde verebiliriz....demet yapmışş bizde yaparız kızlarrr....
selma ablam eşine sor bakalım kokoreçin içine nasıl bir enerji atmışşş...
bu arada hayatımda yemediğimmm 2 şeyden biridir kokoreç....hayatta ağzıma sürmedim sürmemde....
afiyet olsun canımbende şimdi 1 portikil yedimm ortişimmmmmm
ay neslı ben cok sevıyorum tavsıye ederım bende cünkı yemıyordum ama güzel ıryerde yemelısın
çok tatlısınız yaaaslm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM
afiyet olsun canım. bende öğle yemekimi yidim. fırında karnıbahar kızartma ve makarna. ya kaçırmış olabilirim emme nilbera ile tanışıklıkınız nerdennkızlar şimdi nilberam bzde oturuyoruz
o kahve içiyor bn size bakıyorum :)))
slm sekerler nasılsınız haftasonu ve eşim nöbetci sanki inadımıza yapıolar hep haftasonuna koyuyorlar nböbetini ya (((((((((((((((((
defne hanım yine mıymıy yemio bişey birazdan dışarı cıkcam hava kötü ama napayım almam gerken seyler var
ben bu hafta 1 kilo vermeliyim kendime sart koydum kızlar
sabah lavobodan sonra tartıldım 61.6 dım ve şokkkkkkkkk oysa dün ii de yemiştim böle devam ederim inşallah
suya devam kilolara elveda
ohh kankiler buluşmuş yine:lepi:kızlar şimdi nilberam bzde oturuyoruz
o kahve içiyor bn size bakıyorum :)))
benim eşimde nöbetçi :gitme:slm sekerler nasılsınız haftasonu ve eşim nöbetci sanki inadımıza yapıolar hep haftasonuna koyuyorlar nböbetini ya (((((((((((((((((
defne hanım yine mıymıy yemio bişey birazdan dışarı cıkcam hava kötü ama napayım almam gerken seyler var
ben bu hafta 1 kilo vermeliyim kendime sart koydum kızlar
sabah lavobodan sonra tartıldım 61.6 dım ve şokkkkkkkkk oysa dün ii de yemiştim böle devam ederim inşallah
suya devam kilolara elveda
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1closedeyes:kıslar lütfen yüksek sesnen konuşmayın alacakaranlık 2 yi isliyom. sesinizden duyamıyom yafssss
kıslar lütfen yüksek sesnen konuşmayın alacakaranlık 2 yi isliyom. sesinizden duyamıyom yafssss
:umursamaz: bunlar hiç hoş sözler değil... bana seviyesiz diyorsun ama herşey ortada...
ewet canım çok çok üzüldüğüm için sarfettim bu sözleri benimde kalbim kırıldı sürekli haketmediğim halde benim ismim geçiyor herkesin birbirinde telefon numarası var haberleşiyor sanırım ama benim öyle bir durumum yok malesef
benim karşımda başbakan mı var ki ben düşündüklerimi söyleyemiycem hiç bir zaman yalakalık yapmam arkadaşım...
lütfen reel hayatla sanal hayatı birbirine karıştırmayın :1no2:
bu arada ben kimsenin şahsına saldırıda bulunmadım arkadaşlar sadece haksızlığa uğradığım için hazmedemedim bu durumu, sürekli iyi dileklerde bulunuyorum genede cımbızla çekilip olumsuz taraflar söz konusu oluyor, sürekli ben olumsuz örnek gösterildiğim için, bu olay burda kapansın kızlar inşallah herkes emeline ulaşır ve hepinizin başarı hikayesini okur tebriklerimi bildiririm ben kin tutmam kesinlikle herkesin yolu açık olsun...
eğer söylemek istediğiniz cevabını almak istediğiniz bişiy olursa özel mesaj atın lütfen arkamdan konuşmayın bulamayabilirim bana yöneltilen yazıları, en güzel günler sizin olsun
birkerem o alacakaranlık 2 değelll....new moonn...yani yeni ayy...
:jeyyar: naniknanik :roflol: :roflol:
patladı alttan 2 trane pirinç kadar ne zormuş yaaaa( hiç bişey yemio peşinde dolanıom yapmadıgım sebeklik klmadı (
selmay neden bu kadar kırıcı konuşuyosunuz birbirinize. insanların birbirlerini yanlış anlamışlıkları olabilir dün tansiyon yükseldi çok ama bugün biraz daha olgun yaklaşalım olaylara. sonuçta evet birbirimizi tanımıyoz ama çok şey paylaşıyoz. birbirinizin gönlünü kırmayın lütfen.Kızlar bi sinek vızıldadı sanki hıh