Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar.
Selmacığım o arkadaşımızı rabbim affetsin mekanı cennet olur inşallah sana başın sağolsun diyorum.
Azracığım boşver kafana tokadan başka birşey takma...
Kızlar bende çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar.
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) azra_sila, AySeCeYLiN+, rukiye_38+, selma12.+, selmaY+
hepini ayrı ayrı öptüm
desteklerinz için
bi nevi hayata döndüm
açıkcası bu ara bunlaımdayım
kilo ile alakalı değil
kendi özelimde de
doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor
öle bi dönem atlatıyorum işteee
Barut gibiyim ne olsun işte.
Üç kuruşluk moralimin içine etti seviyesiz şey...
dark söylediğin şeyler çok üzücü örnek olarak gösterdi seni ve sana değil böyle davranan herkese söyler azra hatasını aynı sekilde selmay da düzenli girmiyordu 1 kere de bildirim de bulunamadı ona da aynı şekilde uyarıda bulundu.
azranın kasteddiği diğer topiğe girip fazlasıyla msj yazman buraya da arada uğramandı.kimse yok diye mazeret göstermeyin siz yazın dedi yani
Hatalarını kabul edemeyecek kadar acizmişsin güzelim benim kadar olamadın önce sen hatanı kabul etmeyi öğren öyle gel cicim .İstersen kusuruma bakcicim senin haddine mi düşmüş takım kaptanına laf söylemek sana değil hiç kimseye hesap vermek zorunda değil .Süreklide girmiş olsan hakaret edemezsin .Anladım güzelim anladım ben senin derdini ...:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
günaydın fıstıklar. maninnnn neler olmuş neler. üzücü olaylar yaşanmış keşke olmasaydı. burda kimse birbirini anımıyor kızlar hepimizin hedefi aynı. bi kilolarımızın dışında burda bir çok şey paylaşıyoruz. ağır sözler sölenmiş. isterseniz herkes birbirinin gönlünü alsında kimse kırgın olmasın.
gelelim sana azra kaptan.
ilk önce işte bu diyorum hoşgeldin diyorum.. inşallah herşey daha güzel olacak. sağol kaptan. a.s.
bu arada kıskandım zannımca sizi. o ne paylaşım olmuş akşam neden ben varkene heç öle olmuyo yaaaa .
ha kısss azra seninde sevenin çokmuş haaaaa opuyorumnanaktan
yaaaa ama ilk önce ben geldim geçmişi okuyana kadar yarım saat geçmiş be yaaa. banane ilk ben geldim. banane babane
kızlar BN GELDİM
yarına bomba gbi giriyorum ve bırakmıyorum sizi
nerden kaldıysam devam
hepinizi mezun etmeden ve bn mezun olmadan da gitmiyorum bu takımdan
selmayım selmam rukiş ablam neslişim ayşem nilberam seherim nihalim ve nazım
bırakmıyorum
yarına bomba gbi kurallarla geliyorum
sevenim çokşakkıdı
sevenemi de çok severimŞeniz
sev bni seveyim seniaklinialirimsmile
gördüm bn seni alta
rukiş ablamdsan önceydiiinboshayallersmile