Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

8. TAKIM * *145.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 119,0 / 119,0 / 0,0 / 0,00% )
neslihan165 ( 82,0 / 83,4 / -1,4 / -1,71% )

selmaY ( 57,1 / 57,1 / 0,0 / 0,00% )
AySeCeYlın ( 60,7 / 60,5 / 0,2 / 0,33% )
rukiye_38 ( 95,0 / 95,0 / 0,0 / 0,00% )
NıLBERA ( 67,0 / 66,0 / 1,0 / 1,49% )
darkolive ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% )
SEHER YILDIZI ( 80,7 / 79,3 / 1,4 / 1,73% )
elimphia ( 86,5 / 86,3 / 0,2 / 0,23% )
selma12 ( 86,0 / 87,0 / -1,0 -1,16% )
Yapraq ( 62,6 ) diskalifiye
naren05 ( 61,7 / 62,3 / -0,6 / -0,97% ) eski üye
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 873,7 / 873,9 / -0,2 / -0,02% )

KIZLAR LıSTE BU
daha doğrusu utanç tablosu
bn çıktım
dark seni disklifiye etmedim ama son bu
bn çıktım
takım sana emanet ayşe
ve kızlar karanızı akşama okucam
ama bu sefer kurallar katı olcak çok daha bilesinz

a.skızlar ayşe nın net yıne yokmuş tel görüştümm 60 ,5 mış selamı var sızlerede opuyorumnanaktan
bizde onu öpüyoruzzzz....

geçmiş olsun cnm çok dikkat et kendinee bende diyetisyene gitmeye karar verdimmmm...

hayırlı sabahlar canlarım 66 kiloyum sizleri çok seviyorum ve kocaman öpuyorumopuyorumnanaktan​

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar...
Sadece ve sadece 200 gr vermişim..
geçen hafta:86.5
Bu hafta:86.3
valla diyecek sözüm yok ben elimden geleni yaptım şahitsiniz..moralimi bozmuyorum..
şahidizz cnmmmmm kaydirigubbakcemile5

günaydınlar herkese hayırlı cumalar
opuyorumnanaktan

mafoldumben lütfennnn sadece zmn olsunn ve uzun süremesinnnn....kendine zarar verirsinnn....olumunekankayizsmile

cnm ben inan sabah çok zor şartlar altında girip yazıyorumm...hatta burayı açık tutamadığım için başka yere yazıp buraya kopyalayıp gönderim hemen kapatıyorumm...
işyerinde herkes burda oluyor muhakkak hergün fulüz zatenn...bir öğlenleri oda 5-10 dk..
beni bu şekilde isterseniz devam ederim ama yok dersenizz takımdan atsanızda sizi takibe gelirim sadecee....çünkü bende kilo vermeye kararlıyım ve diyetisyene gitmeyede karar verdim...

cnmm inan işyerinden sürekli burda olamam girebildiğimde de girip zaten yazıyorummm...sizin için yeterli ise ben varım ama yok değil nesli olmaz öyle derseniz de razıyımmm...

kafam karışık seher

sen bunalımdasınn inan seni çok iyi anlıyorummm....

kısacası
bundan sonrası için
VAR mısınız YOK musunuz

dediğim gibi gültenimmm....benim var olup olmayacağımı sana bırakıyorummm...
bu şartlarda nesli kabul edemem seni dersen giderim ama yok yeter seni idare ederiz dersenn (işten veya evden) hergün 2-3 kerede olsa girmeye çalışırımmm...
zaten diyetisyene gidicem bende çok sıkı başladımm...
karar senin kaptanımmm....benim için son kararı sen ver....herşeye varımm olumluda olumsuzda olsa....
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanŞeniz

neyse canlar ben şimdi yemeğe gidiyorummm....
bugün artık akşama girebilirim oda annemlerde net olursa tabii biraz sorunlu onlardada...SAlı günü geçiyorum inş. yeni evimeee....tabi int .açılması falan 15-20 günü bulurr....
en kötüsü sabah girerimmm

öptüm sizi

menümü yazayım
akşam yarım kase çorba bi porsiyon da izmir köfte yedim. (patateside köfteside kızartmadan tencerede pişirdim gayette güzel ve hafif oldu.
sabah bi dilim çavdar ekmeği bi parça peynir ve çay
öğlende bir simit bir küçük ayran içtim.

merhaba kızlar gene geç kaldım bebeğim bu aralar biraz huysuz gece ateşlendi 10dk da bir kontrol etme ihtiyacı hissettim sonrada uyuyakalmışım kusura bakmayın zaten ayran detoksundan sonra 1kilo fazla çıkmıştım yavaş verdim onları neyse şu anda

geçen hafta 77.900
bu hafta 77.700 malesef

bu hafta full spor başlıyor haftaya meyvesini toplarım inşallah daha bu saate kadar sadece limonlu ılık suyumu içtim 1 lokma bişiy yemedim şimdi kahvaltımı yapıcam

çok geçmiş olsun bebeğine. evde bebeğim hasta olmasında ben olayım derim hep. içim eriyor onlar hasta olunca çünkü...

şu an dark arkadaşımız gelmedi öle oldu böle oldu takımın kötüye gitmesinin tek sebebi benim sanırm

sanki hergün, ben geldim deyip sanra görüşürüz deyip çıkan sen değilsin azra, herkesde öyle ben 1hafta

tatile çıktım internet yoktu nasıl bildirim yapabilirdim sence, bugünde bebğim ateşlendi gece 10dk da bir

kalktım, sende büyüttün bebek halden anlarsın diye düşünüyorum ben online olup diğer topiklere yazıp

buraya bildirim yapmassam boynum kıldan ince hiç sesimi çıkarmam ama başına bişiymi geldi diye merak bile etmeden yargısız infaz yapıyorsun

o zaman benide çıkar ne yapabilirim kii

ben zaten 80-89 topiiğiyle başladım bu işe belki takımda işler daha sıkıdır diye buraya girdim ama

değişen bişiy yok sadece cuma günleri bilidirim yapılmasında sanırım bu sıkı tutum

takımdan çıkmak benim için dünyanın sonu değil canım canını sıkan sadece bensem

beni çıkar lütfen herşey için teşekkür ederim HERKES İSTEDİĞİ KİLOYA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EN KISA ZAMANDA DÜŞER İNŞALLAH HOŞÇAKALIN...

gayecim çok tatlı dilli gönlü güzel bir insansın buraya girdiğimde sadece seninle sohbet edebiliyorduk hoş sohbetin için sanada teşekkür ederim kendine iyi bak canım..:a015:

canım teşekkür ederim.
azra zor bi dönem geçiriyor. biz onu ikna etmeye çalışıyoruz. o bütün takım için bişiyler söyledi sadece seni örnek gösterdi. tabiki hepimizin uygun olmadığı zamanlar oluyo hele konu bebekse akan sular durulur. takımda herkes kendinden sorumlu neden tek sorumlusu sen olasınki .dediğim gibi hiç bi yere gitmiyorsun. lütfen bugün takımımızı komple bir araya getireceğiz. rica ediyorum sende gitme. azranın sözleri hepimize kendine bana sana yani herkese. yarın komple bütün bir takım olarak yeniden başlıyoruz. bundan öncesini unutun. bugün hepimize geldi bu soru vrmıyız okmuyuz diye. sende varsın var ol emi

canım kıyamam ben oğluşuna çok çok geçmiş olsun..sen de dikkat et kendine çok yormamaya çalış...

gel ağzını öpem gülüm..izlemin de bebişi hasta diye onun da sinirleri bozuk o da böyle bir tepki verdi..izlemcim canım benim sıkma canını takıma senin bişi yaptığın yok belli bir saat var ya bildiirmle ilgili kaptan onu dedi üzerine alınma lütfen..
bu arada ben de sonuna kadar varım kızlar..

yok toprağım sinirlerim bozuk filan değil bebeğimde normale döndü allahıma çok şükür zemuszemus

ben takımdan çekiliyorum... azrada haklı sonuçta, kilo bildirimimi zamanında yapamadım konu bebeğimde olsa, sonuçta daha çok küçük bi dahaki seferlerin zamanında olacağına dair bir söz veremem, robot değilim ki, ben takımdan isteğimle çekiliyorum herkese çok teşekkür ederim
opuyorumnanaktan

tamam canım nasıl istersen baskı yok..80-89 da birlikteyiz nasılsa..ama bu gidişle takımda adam kalmıcak ha dökülüyoz...

**** 6.TAKIM 145 .ETAP ****

Naz ( 64,4 / 63,7 / 0,7 / 1,09 % )
melek ( 72,2 / 72,2 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 95,2 / 98,3 / -3,1 / -3,26 % )
narin_nezenin ( 76,7 geri dönmek üzere ayrıldı
lilyum ( 74,0 / 74,0 / 0,00 / 0,00 % )
lightlife ( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00 % )
sultan_gibi ( 63,0 / 62,0 / 1,0 / 1,59 % )
macigdarkwish ( 65,0 / 63,8 / 1,2 / 1,85 % )
7beyaz ( 83,1 / 82,7 / 0,4 / 0,48 % )
bigudi54 ( 83,2 / 83,2 / 0,00 / 0,00 % )
ecetin ( 67,0 / 64,5 / 2,5 / 3,73 % )
derya_lim ( 82,0 / 80,9 / 1,1 / 1,34 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KıLO (829,1 / 825,3 / 3,8 / 0,46 % )

KARDEŞ TAKIMCIĞIM LıSTEMıZı KONTROL EDEBıLıRMıSıNıZ.

canım bi kez daha düşünsen olmas mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…