tmm canım opuyorumnanaktanayşecim
bn kzıı okula bırakıp gelcem
sana zahmet
bn yoken
kardeş takım liste kontrrolü için bırakırsa
kontrol edermsn
bizde onu öpüyoruzzzz....a.skızlar ayşe nın net yıne yokmuş tel görüştümm 60 ,5 mış selamı var sızlerede opuyorumnanaktan
kızlar ben dün diyetisyendeydim öğleden sonra şirkette fenalaştım kustum sonra tansiyonum yükseldi falan(ben tüm organlarımı kusuyorum çünkü çok zorlanıyorum afedersiniz)neyse aygın baygındım servise kadar arkadaşların kollarında gittim..son anda karar değiştirip yok ya nolursa olsun eve değil diyetisyene gitcem dedim o servise bindim gittim..900 gr vermişim son tartıldığımdna beri ama 2-3 hafta olmuştu..herneyse değişim tablolarını falan verdi..artık yumurta,makarna ve pilavı neye göre yiyebileceğimi söyledi..kalori miktarını 1600 a düşürdü..ben sabahları yarım saat spor yapıyorum yapabilirsem akşamları da yapıcam dedim..hayatınız boyunca bir saat spor yapmayacaksanız şimdi de yapmayın..4 gün yarım saat yeter..şimdiden tüm enerjinizi harcarsanız kilo verimi durunca ne yapacaksınız dedi..Yasakladı fazla sporu yani..neyse aa ne güzel bak kadını sevmeye başladım diye içimden geçirirken bombayı patlattı:ben haftaya yokum..başka yere geçtim dedi..ee ben ne yapcam dedim buraya yeni kişi gelecek mi daha bulmaadılar ama 2 haftaya dek bulacaklardır dedi..kimbilir kim gelcek bu da benim gittiğim yerdne bayağı uzak yere gidecekmiş ordan akşamları eve geçmem 1 saati geçer..kafam karıştı moralim de bozuldu..bu arada hala salak gibiyim ve midem de bulanıyor...bağırsaklarım da sabahtan beri durmadı analmadım gitti..bir vürüs var diyolardı işallah onu kapmamışımdır..
hayırlı sabahlar canlarım 66 kiloyum sizleri çok seviyorum ve kocaman öpuyorumopuyorumnanaktan
şahidizz cnmmmmm kaydirigubbakcemile5günaydın fıstıklar...
Sadece ve sadece 200 gr vermişim..
geçen hafta:86.5
Bu hafta:86.3
valla diyecek sözüm yok ben elimden geleni yaptım şahitsiniz..moralimi bozmuyorum..
opuyorumnanaktangünaydınlar herkese hayırlı cumalar
mafoldumben lütfennnn sadece zmn olsunn ve uzun süremesinnnn....kendine zarar verirsinnn....olumunekankayizsmilekızlar bu gün aldıgım kararla ben bu işi bırakıyorum azracım haberın olsun yarışmadan cekılıyorum gerı dönmek üzere ayrıldı yaz ben bu işi malesef beceremıyecegımı cok ıyı anladım o yüzden manasız bır şey gelıyor artık
saol nihalim
ama bn iyi değilim
şu takımı görüyormusun
bugün cuma ama takımda sen bn ve seher var
hereks kilosunu yazıyor çıkıyor
yardımcım desen net yok o da yok
bu iş böle olmaz
ve bn suçu kendim de bulup bugünden itibaren takıma elveda diyorum
çok üzülerek
aslında o gün sana da dedim dönecem diye ama hiç bişey değişmiyor
kaptanlık işini yapmak isteyen varmı soruyorum
yoksa bn mecbur aranızdan birini şeçecem
bu işi öğretip gidecem
sehercim
bu takımda tam bir yıldır varım ve bi o kadar da kaptanlık yaptım
ama herkesin kulağından çekip pc başına oturtup burayaı açtıramam
zorla yazdıramam
insanın içinde olmalı
bn biliyorum ki burda paylaşımlar ne kadar fazla ise o kadar motive
ne kadar az ise o kadar da demoralize olunduğunu
önce paylaşım die boşuna demiyorum
ama kimse söz dinlemiyor
tabii herkese 7/24 burda olun demiyorum
ama günlük 5 10 mesajı çok görenler var
bn napiim
kimseyide diskalifiye edemem
örneğin şuan darklove arkadşımz
kendisi ne zmndr takımda ve 12:00 nin en son saat olduğunu çok iyi biliyor olsa gerek
ve kaçkez de uyrı verdim
ama saat 12 ye 5 var kendisi halen yok
paylaşımda yok
gel nasıl diskalifiye edersen et
olmuyor olmujyor olmuyor
kafam karışık seher
kısacası
bundan sonrası için
VAR mısınız YOK musunuz
opuyorumnanaktanŞeniz8. TAKIM * *145.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 119,0 / 119,0 / 0,0 / 0,00% )
neslihan165 ( 82,0 / 83,4 / -1,4 / -1,71% )
selmaY ( 57,1 / 57,1 / 0,0 / 0,00% )
AySeCeYlİn ( 60,7 / 60,5 / 0,2 / 0,33% )
rukiye_38 ( 95,0 / 95,0 / 0,0 / 0,00% )
NİLBERA ( 67,0 / 66,0 / 1,0 / 1,49% )
darkolive ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% )
SEHER YILDIZI ( 80,7 / 79,3 / 1,4 / 1,73% )
elimphia ( 86,5 / 86,3 / 0,2 / 0,23% )
selma12 ( 86,0 / 87,0 / -1,0 -1,16% )
Yapraq ( 62,6 ) diskalifiye
naren05 ( 61,7 / 62,3 / -0,6 / -0,97% ) eski üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 873,7 / 873,9 / -0,2 / -0,02% )
KIZLAR LİSTE BU
daha doğrusu utanç tablosu
bn çıktım
dark seni disklifiye etmedim ama son bu
bn çıktım
takım sana emanet ayşe
ve kızlar karanızı akşama okucam
ama bu sefer kurallar katı olcak çok daha bilesinz
merhaba kızlar gene geç kaldım bebeğim bu aralar biraz huysuz gece ateşlendi 10dk da bir kontrol etme ihtiyacı hissettim sonrada uyuyakalmışım kusura bakmayın zaten ayran detoksundan sonra 1kilo fazla çıkmıştım yavaş verdim onları neyse şu anda
geçen hafta 77.900
bu hafta 77.700 malesef
bu hafta full spor başlıyor haftaya meyvesini toplarım inşallah daha bu saate kadar sadece limonlu ılık suyumu içtim 1 lokma bişiy yemedim şimdi kahvaltımı yapıcam
gayecim çok tatlı dilli gönlü güzel bir insansın buraya girdiğimde sadece seninle sohbet edebiliyorduk hoş sohbetin için sanada teşekkür ederim kendine iyi bak canım..:a015:
merhaba kızlar gene geç kaldım bebeğim bu aralar biraz huysuz gece ateşlendi 10dk da bir kontrol etme ihtiyacı hissettim sonrada uyuyakalmışım kusura bakmayın zaten ayran detoksundan sonra 1kilo fazla çıkmıştım yavaş verdim onları neyse şu anda
geçen hafta 77.900
bu hafta 77.700 malesef
bu hafta full spor başlıyor haftaya meyvesini toplarım inşallah daha bu saate kadar sadece limonlu ılık suyumu içtim 1 lokma bişiy yemedim şimdi kahvaltımı yapıcam
canım teşekkür ederim.
azra zor bi dönem geçiriyor. biz onu ikna etmeye çalışıyoruz. o bütün takım için bişiyler söyledi sadece seni örnek gösterdi. tabiki hepimizin uygun olmadığı zamanlar oluyo hele konu bebekse akan sular durulur. takımda herkes kendinden sorumlu neden tek sorumlusu sen olasınki .dediğim gibi hiç bi yere gitmiyorsun. lütfen bugün takımımızı komple bir araya getireceğiz. rica ediyorum sende gitme. azranın sözleri hepimize kendine bana sana yani herkese. yarın komple bütün bir takım olarak yeniden başlıyoruz. bundan öncesini unutun. bugün hepimize geldi bu soru vrmıyız okmuyuz diye. sende varsın var ol emi
gel ağzını öpem gülüm..izlemin de bebişi hasta diye onun da sinirleri bozuk o da böyle bir tepki verdi..izlemcim canım benim sıkma canını takıma senin bişi yaptığın yok belli bir saat var ya bildiirmle ilgili kaptan onu dedi üzerine alınma lütfen..
bu arada ben de sonuna kadar varım kızlar..
yok toprağım sinirlerim bozuk filan değil bebeğimde normale döndü allahıma çok şükür zemuszemus
ben takımdan çekiliyorum... azrada haklı sonuçta, kilo bildirimimi zamanında yapamadım konu bebeğimde olsa, sonuçta daha çok küçük bi dahaki seferlerin zamanında olacağına dair bir söz veremem, robot değilim ki, ben takımdan isteğimle çekiliyorum herkese çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
yok toprağım sinirlerim bozuk filan değil bebeğimde normale döndü allahıma çok şükür zemuszemus
ben takımdan çekiliyorum... azrada haklı sonuçta, kilo bildirimimi zamanında yapamadım konu bebeğimde olsa, sonuçta daha çok küçük bi dahaki seferlerin zamanında olacağına dair bir söz veremem, robot değilim ki, ben takımdan isteğimle çekiliyorum herkese çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?