naber gülden nasılsın canım...
zati bu takımın payaşımı böyle devam ederse ve diğer takımlara geçme şansımız varsa bende başka takıma geçmek isterim. biz böylemi motive ediyoz birbirimizi. bu kilolar bizde senelerdir var ve bi anda gitmez ki. verenlerin hiç bir fazlası yok bizden. herkes kendine gelsin ve takımın biucundan tutsun. gülden silkelen bi ve ben bu işi yaparım de arkadaşım şu takıma çeki düzen ver lütfen yaaa
sehercim
bu takımda tam bir yıldır varım ve bi o kadar da kaptanlık yaptım
ama herkesin kulağından çekip pc başına oturtup burayaı açtıramam
zorla yazdıramam
insanın içinde olmalı
bn biliyorum ki burda paylaşımlar ne kadar fazla ise o kadar motive
ne kadar az ise o kadar da demoralize olunduğunu
önce paylaşım die boşuna demiyorum
ama kimse söz dinlemiyor
tabii herkese 7/24 burda olun demiyorum
ama günlük 5 10 mesajı çok görenler var
bn napiim
kimseyide diskalifiye edemem
örneğin şuan darklove arkadşımz
kendisi ne zmndr takımda ve 12:00 nin en son saat olduğunu çok iyi biliyor olsa gerek
ve kaçkez de uyrı verdim
ama saat 12 ye 5 var kendisi halen yok
paylaşımda yok
gel nasıl diskalifiye edersen et
olmuyor olmujyor olmuyor
ben de sehere katılıyorum valla...herkes gidecekse biz ikimizin bu takımda durmamızın anlamı da yok..ee nolcak ana babaları boşanan çcouklar gibi kimimiz orda kalcak kimimiz burda yazık valla..ben kaptan olamam çünkü şirkette excell kayıtlı değil pc de artı anlamam o işlerden artı güldencim sendsin kaptanımız bırakmayız sseni..
kafam karışık seher
arkadaşlar cok cok haklısınız ama benım gercekten ara vermem gerek cok bunalımdayım kendımı ıyı hıssetmıyorum artık burda olmamın o yüzden manası yok ama ben yıne takımdaymışım gıbı burdayım azrayada katılıyorum bazılarının umrunda bıle degıl ben mesela sabah elektırıkler yoktu ama hemen mesaj attım kız beklemesın dıye ben şöyle ır ıkı ay musade ıstıyorum kendımı toparlamam gerek sadece kg bıldırımı yapmıyacagım degılse buradayım hergün yıne düzenlı gırıp yazacagım ama bu aradada yanlışımı ulmak ıstıyorum nerede nasıl hata yapıyorum abladınızmı canlarım ben sızlerı asla bırakmam
kafam karışık seher
canım buraya emek veriyorsun ve karşılığını (hem kilo hem takımdan) alamıyorsun belki haklısın. iyi bile sabretmişsin. ama kilo verenlerden hiiiç bir eksiğimiz yok inan bana.
kardeşim 82 kilo idi. diyet yaptı spor yaptı yok yok yok olmadı. 7 ay bırak kiloyu gram veremedi anam sonra kız bi kaç ay içinde 20 kilo birden verdi iyiki bırakmamışım abla dedi.
hepimizin bünyesi farklç bak ben buraya geleli 1,5 2 ay olmuştur 6 kilo verdim ama göbek aynı göbek görünüş aynı görünüş çünkü etim cıvık. kimse inanmıyor kilo verdiğime . ama ben inanıyorum ve biliyorum.
sende ilk başta kendine sonra takıma bi şans daha ver.
selmayı anlıyoruz yine burda olmak kaydıyla biraz dinlensin ama diğerleriyle tek tek konuşlaım gerçekten burda olmak isteyenler burda olsun.
sonuncu olmayı göze alıp beni takıma aldın kırmadın beni , bir kere daka kırmaa.
tabiki bozma çok güzel saglıklı bi şekilde uyuyorsun diyetine karşılığını mutlaka alacaksın tatlımgünaydın fıstıklar...
Sadece ve sadece 200 gr vermişim..
geçen hafta:86.5
Bu hafta:86.3
valla diyecek sözüm yok ben elimden geleni yaptım şahitsiniz..moralimi bozmuyorum..
işte böle mesajlar istiyorum
arkadaşlar
bugün girip bu yazıları okuyan herkes bi yorum yapsın
bn akşama gelcem ve tüm yazıları okuyup ona göre bi karar vercem
ya tamam ya devam
ama eskisi gbi olmayacak devam edersem bilesinz
kısacası
bundan sonrası için
VAR mısınız YOK musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?