Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Naren05 (naz) nasılsın fıstık birden verip birden almaktansa gram gram vermek daha sağlıklı baksana bana geri alıyorum bundan sonra çok dikkat etmeye çalışacağım inşallah.

akşama etli nohut yapıyorum eşim çok seviyor ama ben cok az yiycem çünkü iştahım giderek kapanıyor(

eşim zayıf ya onada ilo aldırıcı bişeyler önerir misinizkızlarr

canım ye sende vitaminli vitaminli
vallaha benim eşimde zayıf vucut yapısı öyle 17 sene tekvando yapmış o yüzden vücudu oturmuş ince ve uzun.kilo aldığında da göbekten alıyo küçük bi göbek çıkıyokaydirigubbakcemile3
hamur işi yedir bol bol

akşama etli nohut yapıyorum eşim çok seviyor ama ben cok az yiycem çünkü iştahım giderek kapanıyor(

eşim zayıf ya onada ilo aldırıcı bişeyler önerir misinizkızlarr

benim diyet anlayışım tatlı ve ekmeği bide hamur işini kesmek değil azaltmak valla ben öle kaşıkla filan ölçerek yemiyorum. abur cuburu kestim. çok ekmek yemiyom o kadar. onun dışında ne yemek varsa bal gibide yiyom karnımı doyuruyom. yememezlik yapma sende. diyet aç kalmak değil haaa.
benim kocişte zayıf yok yok zayıf deel zaaaapzayıf kemikleri sayılıyo. abartı değil kemer beline iki kere dolanıyo arkadaşları kemiksiz kaç kilo çekiyon diyolarmış. bende ne bulursam eşimin ağzına atıyom ama yok almıyo çıta kimin.

Arkadaşlar merhabaaaa ben geldim 1 km. yürüyüş nefes nefese kaldım.

şu sporu bi de ben yapsam verdiğim kilolar belli olcek emme olmiyi işte

Selmacığım bak yazda geliyor bu işe asıl şimdi başlaman lazım inan bana çıkacak olursan birkaç gün sonra pişman olursun.Şimdi kabanları giyerek kiloları kapatıyoruz iyi güzel ama ya bir ay sonra nasıl kapatacağız o yüzden çıkmadan önce iyi düşün derim.

Azraaaaa sakııııın ben kendi adıma söz veriyorum Allahtan bi sorun çıkmazsa düzenli gireceğim.

azracım bızı bırakma bende elımden geldıği kadar gırıyorum kurallar neyse onasa uyarım sen olmazsan bende durmam burda bızı bırakma:gitmepuyorumnanaktan

Kaptanım bu konuda sehere katılıyorum bırakma kendini bizim başkalarından neyimiz eksik bizde başarabiliriz.

Al bendende o kadar bu takımı sensiz düşünemiyorum bile...

netim geldi selmay abla ama sorun var her an gidebilir malesef:sinifsinif:

Ayşe canım hoşgeldin inşallah bi sorun çıkmaz.Ayşe canım takımımızın bazı kuralları vardı ya ayda bi kere artı bikere sabit çıkabilir falan filan işte o kuralları bi tekrar alıntılasana bende yapardım ama sen yardımcı olduğun için bu daha çok sana yakışır.Hadi hep birlikte el birliğiyle birbirimizi ayağa kaldıralım ne dersin.

Heeeey selma kız fıstık toparla kendini biraz birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için.

Ayşe canım netin hep böyle olacak değil ya sorun çözülür inşallah.Bu düşünceleri kafandan atsan iyi olur.

hoşbulduk selma ablacım nasılsın görüşmeyeli evet gram gram veriom bakalım nolcaksam:)) doğumdan beri hala 50li rakamları göremedim ben ((

öyle haklısın ki selmacım. abartı sanmayın bütün kışı 2 pantolon 2 kazakla geçirdim.hoş kimse görmedi paltomun önü hep kapalıi işte bile palto ile oturdum soğuk diye bahane atarak. mide karın löp diye fışkırıyo. bi kaç gündür montumu çıkardım. görüntü belki aynı ama ben rahatım pantolon sıkmıyor. bide bunun yazı var iyi düşünün.
ben çıkıyom kıslar. başım çok ağrıdı bugün. umarım yarına güzel kararlar verirsiniz yoksa burda olmanın bi anlamı kalmayacak.
bence YA HEP BİRLİKTE DEVAM yada artık tamam. siz bilirsiniz.

hoşbulduk selma ablacım nasılsın görüşmeyeli evet gram gram veriom bakalım nolcaksam:)) doğumdan beri hala 50li rakamları göremedim ben ((

Görürsün görürsün merak etme bende 59.9' u rüyamda bile göremem derdim ama hepinizin sayesinde buda oldu çok şükür .Sen iste yeter başarırsın istemek yetmez derler ama istemekte başarmanın yarısıdır öyle değil mi arkadaşlar?

neyse bn kızımı okuldan alim de gelim
hep bn geldim diyormuşum madem bu seferde değişiklik olsun

BN GİTTİM

lmaz: olumunekankayizsmile

:uhm::uhm::uhm:

seher sizle olmayı çok istiyorum ayrıca sizleride çok seviyorum
ama bn bu diet işinde artık olmak istemiyorum

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hepimizin inan kafası çok karışıkk kimse güle oynaya diyette yapmıyorrr inan kaptanımmm...ben hele 1 sene oalcak takıma gireli aynı kilodayımmm üstelik takım 82,8 miydi neydi başladığımdaa...ne olmuşş hiç birşeyyy....ben ne yapımmm...bırakıp gidimmi..
hep tmm şimdi oldu diyorummm....şimdi karar verdim diyorumnmmm....ama bitmiyor birtanemmmm....evet ancak birlikte elele başaracazz....ya hepimiz ya hiççççç......[/COLOR]

aynnn valla şimdi bri kazakla bile kapanıyorr ama yazınnn....millet tril tril gezerkenn biz oramızı buramızı örtmek için giyiniyyoruzzz...zevki falanda kalmadı.... mafoldumben :sinifsinif:

azracım bızı bırakma bende elımden geldıği kadar gırıyorum kurallar neyse onasa uyarım sen olmazsan bende durmam burda bızı bırakma:gitmepuyorumnanaktan

ablamm diyor belki büyüktür diye onun sözünü dinlersinn heee....

ne olacak gidiceksinnn olcan bir dünyaa gelcenn yine aynııı...en azından burada killarımızı koruyoruzzz...bak gidenlere nasıl dönüyorlarrr...nihalim bile kaçla gitti kaçla geldi...

bende gitsemm en az 100 le dönerimm biliyrum çünkü kendim....

Rabbim bize sabır versinnn....ne olurr bırakmayalım kendimizi...kimse için değilll kendimiz içinn....Mutlu olmak içinn...Her ortamda dışlanmamak için....Yemek yerkenn bön bön bakanlar için; lokmalarımızı sayıp bu halinle halern yiyormusun diyenler için...inadına vermeliyiz....Bak şişman manifosta yani demetee nasıl azmetmişş...140 kilolardan şimdi 80 lere inmişş....biz ve senn de başarabiliriz...SAdece zmnnnn...biz ghemen olsun istiyoruzz...2 günde 10 kilo verelim istiyoruzz....

valla ben şahsen hedefim 64 dimi 1 hazirana kendime gün verdimm 70 olarak ya olucamm ya olucammm...olmazsamm demiyorumm çünkü olucamm.... lütfenn haydi yaz gelmeden kendimizi gösterelimmm...
turkbayragi :enbuyukkk:

Ya ben napayım kızlar 1 ay önce iyi zayıfladım diye aldığım 6 tane kot pantolon aldım ve şimdi içine sığmıyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.

azracım gelsin bi giriş yapsın kesin ve katı kurallar koyalım 1 ay yarışması yapalım herkes hedefini söylesin. hedefine ulaşamayana ceza verelim.
düzenli paylaşımda bulunamayan olmasın artık daha dogrusu gün içinde fırsat buldukça herkes kendinden haberdar etsin ve önemli bi mazereti olmadan 2 gün üst üste takıma girmeyen ve paylaşımda bulunmayan takımdan çıkarılsın.haftasonunu hariç. seherin evde pc yok çoçumuzun eşi evde haftasonunu saymıyorum ama hafta içi 2 gün mazeretsiz topiğe girmeyen uzaklaştırılsın takımdan.
1 aylık düzenleyeceğimiz yarışmanın cezası takımdan uzaklaşmak olmasın farklı bi ceza bulalım daha çok şevke getirecek bi ceza olmalıki herkes kg vermek için caba harcasın.
düzenli mönü paylaşımı olsun ve kimse sok diyet yapmasın birden kg vermeye çalışmasın çünkü 1 hafta sonra birden giden kg lar + olarak dönüyor arkadaşlar...
gram gram verelim her hafta verelim + çıkmayalım.
diyet diyet diye kendimizi bunaltmayalım görüyorum ki herkes sıkıldı bunaldı
biraz daha esnek herşeyden yiyerek ama küçük porsiyonlarda bu şekilde bi beslenme şeklini deneyelim. mesala kolari metreden herkes neyi ne kadar yedi hesaplasın 1600 kaloriyi geçmeyelim gibi.
herkes sporunu yapmaya çalışsın tv izlerken yerinde saysın vs.
şimdilik aklımdan geçen bunlar bilmem katılır mısınız bana şekerler

Son düzenleme:
Arkadaşlar çıkmak istiyorsanız çıkın oda çıksın bende çıkayım şuda çıksın buda çıksın . Şunu unutmayınki Bizim türk toplumunun zayıflamaya başlayacağım bugünden itibaren diyeceği günlerdeyiz .Zayıflama takımlarına girebilmek için asıl şimdilerde başvurular artacak bunu unutmayın o arkadaşlarımızın bizim yerimizde olmayı isteyeceği bir zamanda böyle güzel bir fırsatı bizim elimizin tersi ile iteklememiz bende dahil hiç kusura bakmayalım ama bu bir salaklık olur. Hiç unutmadım bu takıma girmek için 3 hafta boyunca yer açılsada bende girebilsem dediğim günleri. Eğer ki çıkarsak kaybeden bizden başkası olmaz insan ne yaparsa kendine yapar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…