benmde net yeni geldi dabahtan beri yoktu bu haftaya 63 ile başladım çarsamba ölctüğümdde 62.9 dum şimdi ise 62.3 üm yani gram gram gidio inşallah daha da vercem kızlar hepinizi öptüm aslında kaptanımıza attım msj ama yine de kendim yazayım dedim net gelince
akşama etli nohut yapıyorum eşim çok seviyor ama ben cok az yiycem çünkü iştahım giderek kapanıyor(
eşim zayıf ya onada ilo aldırıcı bişeyler önerir misinizkızlarr
akşama etli nohut yapıyorum eşim çok seviyor ama ben cok az yiycem çünkü iştahım giderek kapanıyor(
eşim zayıf ya onada ilo aldırıcı bişeyler önerir misinizkızlarr
Arkadaşlar merhabaaaa ben geldim 1 km. yürüyüş nefes nefese kaldım.
kızlar bu gün aldıgım kararla ben bu işi bırakıyorum azracım haberın olsun yarışmadan cekılıyorum gerı dönmek üzere ayrıldı yaz ben bu işi malesef beceremıyecegımı cok ıyı anladım o yüzden manasız bır şey gelıyor artık
saol nihalim
ama bn iyi değilim
şu takımı görüyormusun
bugün cuma ama takımda sen bn ve seher var
hereks kilosunu yazıyor çıkıyor
yardımcım desen net yok o da yok
bu iş böle olmaz
ve bn suçu kendim de bulup bugünden itibaren takıma elveda diyorum
çok üzülerek
aslında o gün sana da dedim dönecem diye ama hiç bişey değişmiyor
kaptanlık işini yapmak isteyen varmı soruyorum
yoksa bn mecbur aranızdan birini şeçecem
bu işi öğretip gidecem
zati bu takımın payaşımı böyle devam ederse ve diğer takımlara geçme şansımız varsa bende başka takıma geçmek isterim. biz böylemi motive ediyoz birbirimizi. bu kilolar bizde senelerdir var ve bi anda gitmez ki. verenlerin hiç bir fazlası yok bizden. herkes kendine gelsin ve takımın biucundan tutsun. gülden silkelen bi ve ben bu işi yaparım de arkadaşım şu takıma çeki düzen ver lütfen yaaa
canım o zaman sende ona göre davran. bugün hepimiz konuşalım şartlar koy mesela ki zaten dediğin gibi eğer burası ihmal edilmeye başlamışsa diyet isteğide azalmış demektir. kurallara uymayanlar (özel sebepler dışında tabiki) mesela 1 yada2 hafta devam ederse diskalifiye et. ne bileyim yaptırımlarımız olsun zaten gelmeyen yine gelmez ve burda olmak isteyenle istemeyeni anlamış oluruz.
tabi benimde şartım var eğer sen kaptanlığa devam edersen burdayım yok değilsen bende kendime yeni bi takım aramaya başlayacağım.
netim geldi selmay abla ama sorun var her an gidebilir malesef:sinifsinif:
arkadaşlar cok cok haklısınız ama benım gercekten ara vermem gerek cok bunalımdayım kendımı ıyı hıssetmıyorum artık burda olmamın o yüzden manası yok ama ben yıne takımdaymışım gıbı burdayım azrayada katılıyorum bazılarının umrunda bıle degıl ben mesela sabah elektırıkler yoktu ama hemen mesaj attım kız beklemesın dıye ben şöyle ır ıkı ay musade ıstıyorum kendımı toparlamam gerek sadece kg bıldırımı yapmıyacagım degılse buradayım hergün yıne düzenlı gırıp yazacagım ama bu aradada yanlışımı ulmak ıstıyorum nerede nasıl hata yapıyorum abladınızmı canlarım ben sızlerı asla bırakmam
ben geldim
takım dağılmış görüyorum ki:gitme:
bende yardımcılık yapamıyorum bi faydam olmadı azraya zaten
şimdi de net gidip geliyo sorun çözülmedi hala o yüzden yeniden bi yardımcıda şecelim
tabi kim kaldı takımda bilemiyorum:gitme:
hoşbulduk selma ablacım nasılsın görüşmeyeli evet gram gram veriom bakalım nolcaksam:)) doğumdan beri hala 50li rakamları göremedim ben((
neyse bn kızımı okuldan alim de gelim
hep bn geldim diyormuşum madem bu seferde değişiklik olsun
BN GİTTİM
:uhm::uhm::uhm:
seher sizle olmayı çok istiyorum ayrıca sizleride çok seviyorum
ama bn bu diet işinde artık olmak istemiyorum
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Selmacığım bak yazda geliyor bu işe asıl şimdi başlaman lazım inan bana çıkacak olursan birkaç gün sonra pişman olursun.Şimdi kabanları giyerek kiloları kapatıyoruz iyi güzel ama ya bir ay sonra nasıl kapatacağız o yüzden çıkmadan önce iyi düşün derim.
azracım bızı bırakma bende elımden geldıği kadar gırıyorum kurallar neyse onasa uyarım sen olmazsan bende durmam burda bızı bırakma:gitmepuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?