How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

naber gülden nasılsın canım...

saol nihalim
ama bn iyi değilim
şu takımı görüyormusun
bugün cuma ama takımda sen bn ve seher var
hereks kilosunu yazıyor çıkıyor
yardımcım desen net yok o da yok
bu iş böle olmaz
ve bn suçu kendim de bulup bugünden itibaren takıma elveda diyorum
çok üzülerek
aslında o gün sana da dedim dönecem diye ama hiç bişey değişmiyor
kaptanlık işini yapmak isteyen varmı soruyorum
yoksa bn mecbur aranızdan birini şeçecem
bu işi öğretip gidecem

nooluyor bizim takıma yaaaa.
ohooo herkes çıkıp gidiyor. hele kaptan bile bunu yaparsa.
güldenim biliyorum pisikolojin iyi değil ama bırakma takımı. biraz sık dişini. bak şişman manifestyu okuyunca insana azim geliyor yine. ama paylaşım yok o zaman takımda olmanında bi manası yok .

zati bu takımın payaşımı böyle devam ederse ve diğer takımlara geçme şansımız varsa bende başka takıma geçmek isterim. biz böylemi motive ediyoz birbirimizi. bu kilolar bizde senelerdir var ve bi anda gitmez ki. verenlerin hiç bir fazlası yok bizden. herkes kendine gelsin ve takımın biucundan tutsun. gülden silkelen bi ve ben bu işi yaparım de arkadaşım şu takıma çeki düzen ver lütfen yaaa

ben de sehere katılıyorum valla...herkes gidecekse biz ikimizin bu takımda durmamızın anlamı da yok..ee nolcak ana babaları boşanan çcouklar gibi kimimiz orda kalcak kimimiz burda yazık valla..ben kaptan olamam çünkü şirkette excell kayıtlı değil pc de artı anlamam o işlerden artı güldencim sendsin kaptanımız bırakmayız sseni..

zati bu takımın payaşımı böyle devam ederse ve diğer takımlara geçme şansımız varsa bende başka takıma geçmek isterim. biz böylemi motive ediyoz birbirimizi. bu kilolar bizde senelerdir var ve bi anda gitmez ki. verenlerin hiç bir fazlası yok bizden. herkes kendine gelsin ve takımın biucundan tutsun. gülden silkelen bi ve ben bu işi yaparım de arkadaşım şu takıma çeki düzen ver lütfen yaaa

sehercim
bu takımda tam bir yıldır varım ve bi o kadar da kaptanlık yaptım
ama herkesin kulağından çekip pc başına oturtup burayaı açtıramam
zorla yazdıramam
insanın içinde olmalı
bn biliyorum ki burda paylaşımlar ne kadar fazla ise o kadar motive
ne kadar az ise o kadar da demoralize olunduğunu
önce paylaşım die boşuna demiyorum
ama kimse söz dinlemiyor
tabii herkese 7/24 burda olun demiyorum
ama günlük 5 10 mesajı çok görenler var
bn napiim
kimseyide diskalifiye edemem
örneğin şuan darklove arkadşımz
kendisi ne zmndr takımda ve 12:00 nin en son saat olduğunu çok iyi biliyor olsa gerek
ve kaçkez de uyrı verdim
ama saat 12 ye 5 var kendisi halen yok
paylaşımda yok
gel nasıl diskalifiye edersen et
olmuyor olmujyor olmuyor

sehercim
bu takımda tam bir yıldır varım ve bi o kadar da kaptanlık yaptım
ama herkesin kulağından çekip pc başına oturtup burayaı açtıramam
zorla yazdıramam
insanın içinde olmalı
bn biliyorum ki burda paylaşımlar ne kadar fazla ise o kadar motive
ne kadar az ise o kadar da demoralize olunduğunu
önce paylaşım die boşuna demiyorum
ama kimse söz dinlemiyor
tabii herkese 7/24 burda olun demiyorum
ama günlük 5 10 mesajı çok görenler var
bn napiim
kimseyide diskalifiye edemem
örneğin şuan darklove arkadşımz
kendisi ne zmndr takımda ve 12:00 nin en son saat olduğunu çok iyi biliyor olsa gerek
ve kaçkez de uyrı verdim
ama saat 12 ye 5 var kendisi halen yok
paylaşımda yok
gel nasıl diskalifiye edersen et
olmuyor olmujyor olmuyor

canım o zaman sende ona göre davran. bugün hepimiz konuşalım şartlar koy mesela ki zaten dediğin gibi eğer burası ihmal edilmeye başlamışsa diyet isteğide azalmış demektir. kurallara uymayanlar (özel sebepler dışında tabiki) mesela 1 yada2 hafta devam ederse diskalifiye et. ne bileyim yaptırımlarımız olsun zaten gelmeyen yine gelmez ve burda olmak isteyenle istemeyeni anlamış oluruz.
tabi benimde şartım var eğer sen kaptanlığa devam edersen burdayım yok değilsen bende kendime yeni bi takım aramaya başlayacağım.

ben de sehere katılıyorum valla...herkes gidecekse biz ikimizin bu takımda durmamızın anlamı da yok..ee nolcak ana babaları boşanan çcouklar gibi kimimiz orda kalcak kimimiz burda yazık valla..ben kaptan olamam çünkü şirkette excell kayıtlı değil pc de artı anlamam o işlerden artı güldencim sendsin kaptanımız bırakmayız sseni..

aynen katılıyom valla bende sana.

aaa bu arada selmecım sende gitme bi yere. bugün yerni sayfa açalım kendimize sil baştan başlayalım ve bu yaz bizim için gelsin

arkadaşlar cok cok haklısınız ama benım gercekten ara vermem gerek cok bunalımdayım kendımı ıyı hıssetmıyorum artık burda olmamın o yüzden manası yok ama ben yıne takımdaymışım gıbı burdayım azrayada katılıyorum bazılarının umrunda bıle degıl ben mesela sabah elektırıkler yoktu ama hemen mesaj attım kız beklemesın dıye ben şöyle ır ıkı ay musade ıstıyorum kendımı toparlamam gerek sadece kg bıldırımı yapmıyacagım degılse buradayım hergün yıne düzenlı gırıp yazacagım ama bu aradada yanlışımı ulmak ıstıyorum nerede nasıl hata yapıyorum abladınızmı canlarım ben sızlerı asla bırakmam

arkadaşlar cok cok haklısınız ama benım gercekten ara vermem gerek cok bunalımdayım kendımı ıyı hıssetmıyorum artık burda olmamın o yüzden manası yok ama ben yıne takımdaymışım gıbı burdayım azrayada katılıyorum bazılarının umrunda bıle degıl ben mesela sabah elektırıkler yoktu ama hemen mesaj attım kız beklemesın dıye ben şöyle ır ıkı ay musade ıstıyorum kendımı toparlamam gerek sadece kg bıldırımı yapmıyacagım degılse buradayım hergün yıne düzenlı gırıp yazacagım ama bu aradada yanlışımı ulmak ıstıyorum nerede nasıl hata yapıyorum abladınızmı canlarım ben sızlerı asla bırakmam

tşk ederm mesaj için
jherzmn öle düşüncelisin cnm bnm

kafam karışık seher

canım buraya emek veriyorsun ve karşılığını (hem kilo hem takımdan) alamıyorsun belki haklısın. iyi bile sabretmişsin. ama kilo verenlerden hiiiç bir eksiğimiz yok inan bana.
kardeşim 82 kilo idi. diyet yaptı spor yaptı yok yok yok olmadı. 7 ay bırak kiloyu gram veremedi anam sonra kız bi kaç ay içinde 20 kilo birden verdi iyiki bırakmamışım abla dedi.

hepimizin bünyesi farklç bak ben buraya geleli 1,5 2 ay olmuştur 6 kilo verdim ama göbek aynı göbek görünüş aynı görünüş çünkü etim cıvık. kimse inanmıyor kilo verdiğime . ama ben inanıyorum ve biliyorum.

sende ilk başta kendine sonra takıma bi şans daha ver.
selmayı anlıyoruz yine burda olmak kaydıyla biraz dinlensin ama diğerleriyle tek tek konuşlaım gerçekten burda olmak isteyenler burda olsun.
sonuncu olmayı göze alıp beni takıma aldın kırmadın beni , bir kere daka kırmaa.

ben geldim
takım dağılmış görüyorum ki:gitme:
bende yardımcılık yapamıyorum bi faydam olmadı azraya zaten
şimdi de net gidip geliyo sorun çözülmedi hala o yüzden yeniden bi yardımcıda şecelim
tabi kim kaldı takımda bilemiyorum:gitme:

canım buraya emek veriyorsun ve karşılığını (hem kilo hem takımdan) alamıyorsun belki haklısın. iyi bile sabretmişsin. ama kilo verenlerden hiiiç bir eksiğimiz yok inan bana.
kardeşim 82 kilo idi. diyet yaptı spor yaptı yok yok yok olmadı. 7 ay bırak kiloyu gram veremedi anam sonra kız bi kaç ay içinde 20 kilo birden verdi iyiki bırakmamışım abla dedi.

hepimizin bünyesi farklç bak ben buraya geleli 1,5 2 ay olmuştur 6 kilo verdim ama göbek aynı göbek görünüş aynı görünüş çünkü etim cıvık. kimse inanmıyor kilo verdiğime . ama ben inanıyorum ve biliyorum.

sende ilk başta kendine sonra takıma bi şans daha ver.
selmayı anlıyoruz yine burda olmak kaydıyla biraz dinlensin ama diğerleriyle tek tek konuşlaım gerçekten burda olmak isteyenler burda olsun.
sonuncu olmayı göze alıp beni takıma aldın kırmadın beni , bir kere daka kırmaa.

işte böle mesajlar istiyorum
arkadaşlar
bugün girip bu yazıları okuyan herkes bi yorum yapsın
bn akşama gelcem ve tüm yazıları okuyup ona göre bi karar vercem
ya tamam ya devam
ama eskisi gbi olmayacak devam edersem bilesinz

işte böle mesajlar istiyorum
arkadaşlar
bugün girip bu yazıları okuyan herkes bi yorum yapsın
bn akşama gelcem ve tüm yazıları okuyup ona göre bi karar vercem
ya tamam ya devam
ama eskisi gbi olmayacak devam edersem bilesinz

evimde pc yok. işten çıkarılmadığım sürece bütün şartlarına sonuna kadar varım.
ahanda saan hodri meydan...

Back