- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.314
- 773
:sinifsinif::uhm:
bende çok su içiyorum 1.5 lt lik şiye koyuyorum canımevet hiç böle olmamıştık galiba herkesin kafası karışık cünkü burdazki herkes anlayışlıdır normalde kaptanı anlıyorum ona sözüm yok cünkü haklı ben pek giremiyorum paylasımım da az ama bundan sonra böle olmayack söz kızlarrr
bugün sabah ceyrek ekmek ve cok az peynir zeytin yedim ardına 2 litre su içtim öğlen de kızıma yaptıgım corbadan bi iki kaşık aldım
içinde kıyma pırasa havuç bulgur kırmızı mercimek patates ve zeytinyağı vardı(vitamin ve mineral deposu :))
şimdi yine su içiyorum elimde şişe su olmadan zayıflayamıyorum ben sizde öle misiniz kızlar
gecen hafta kendime kıyafet almak için cıktım ve yine bana hamile misin diye sordular ya ben cok bol giyiyorum ya da gercekten şişmanım((zaten onun için tekrar başladım rejime
iyi fikir canım:roflol::roflol:of kıslar yaaa bende çok su içmeye çalışıyom ama sürekli wc ye gitmekten bıktım. yakında uzuncana bi hortum bulup bi ucunu wc ye vercem o zaman bol bol içerim hemde sürekli gitmem nasıl fikir ama :roflol::roflol:
şu an dark arkadaşımız gelmedi öle oldu böle oldu takımın kötüye gitmesinin tek sebebi benim sanırm
sanki hergün, ben geldim deyip sanra görüşürüz deyip çıkan sen değilsin azra, herkesde öyle ben 1hafta
tatile çıktım internet yoktu nasıl bildirim yapabilirdim sence, bugünde bebğim ateşlendi gece 10dk da bir
kalktım, sende büyüttün bebek halden anlarsın diye düşünüyorum ben online olup diğer topiklere yazıp
buraya bildirim yapmassam boynum kıldan ince hiç sesimi çıkarmam ama başına bişiymi geldi diye merak bile etmeden yargısız infaz yapıyorsun
o zaman benide çıkar ne yapabilirim kii
ben zaten 80-89 topiiğiyle başladım bu işe belki takımda işler daha sıkıdır diye buraya girdim ama
değişen bişiy yok sadece cuma günleri bilidirim yapılmasında sanırım bu sıkı tutum
takımdan çıkmak benim için dünyanın sonu değil canım canını sıkan sadece bensem
beni çıkar lütfen herşey için teşekkür ederim HERKES İSTEDİĞİ KİLOYA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EN KISA ZAMANDA DÜŞER İNŞALLAH HOŞÇAKALIN...
azra neye karar verdin canım
:gitme::gitmeneyse bn kızımı okuldan alim de gelim
hep bn geldim diyormuşum madem bu seferde değişiklik olsun
BN GİTTİM
iyiyiz abla sen nasılsına.s.nasılsınız kızlarrrrropuyorumnanaktan
:uhm::uhm::uhm:
seher sizle olmayı çok istiyorum ayrıca sizleride çok seviyorum
ama bn bu diet işinde artık olmak istemiyorum
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Nihalciğim geçmiş olsun sıkma canını inşallah herşey yoluna girer.kızlar ben dün diyetisyendeydim öğleden sonra şirkette fenalaştım kustum sonra tansiyonum yükseldi falan(ben tüm organlarımı kusuyorum çünkü çok zorlanıyorum afedersiniz)neyse aygın baygındım servise kadar arkadaşların kollarında gittim..son anda karar değiştirip yok ya nolursa olsun eve değil diyetisyene gitcem dedim o servise bindim gittim..900 gr vermişim son tartıldığımdna beri ama 2-3 hafta olmuştu..herneyse değişim tablolarını falan verdi..artık yumurta,makarna ve pilavı neye göre yiyebileceğimi söyledi..kalori miktarını 1600 a düşürdü..ben sabahları yarım saat spor yapıyorum yapabilirsem akşamları da yapıcam dedim..hayatınız boyunca bir saat spor yapmayacaksanız şimdi de yapmayın..4 gün yarım saat yeter..şimdiden tüm enerjinizi harcarsanız kilo verimi durunca ne yapacaksınız dedi..Yasakladı fazla sporu yani..neyse aa ne güzel bak kadını sevmeye başladım diye içimden geçirirken bombayı patlattı:ben haftaya yokum..başka yere geçtim dedi..ee ben ne yapcam dedim buraya yeni kişi gelecek mi daha bulmaadılar ama 2 haftaya dek bulacaklardır dedi..kimbilir kim gelcek bu da benim gittiğim yerdne bayağı uzak yere gidecekmiş ordan akşamları eve geçmem 1 saati geçer..kafam karıştı moralim de bozuldu..bu arada hala salak gibiyim ve midem de bulanıyor...bağırsaklarım da sabahtan beri durmadı analmadım gitti..bir vürüs var diyolardı işallah onu kapmamışımdır..
a.skızlar ayşe nın net yıne yokmuş tel görüştümm 60 ,5 mış selamı var sızlerede opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?