günaydın kızlar hayırlı sabahlar ayşe neslı rukıye seher nıhal hepınıze hayırlı kendıller allah dualarınızı kabul etsın
günaydın selmacım hoşgeldin..senin de kandilin mübarek olsun..naıslsın?yarın ahazır mıısn geçicem seni bak hazır olkaydirigubbakcemile2
malesef hazır degılım nıhalcım bu gün lahana yıyecegım sabıt cıkabılmek ıcın reglıyıyım ne kadar artıdayım bılmıyorum gec sen benı haftaya görüşürüz bende bu hafta sabıt cıkarsam sevınecegım ınşallah
bence de canım zorla güzellik olmaz...kurallar getirsek ne olucak ki..otokontrol önemli olan..
ben neden giriyorum öncelikle kendimi rahat hissediyorum burda..benimle aynı durumda olan insanlarla dertlerimi ,kaygılarımı paylaşmak moral bulmak istiyorum..benden bir başkasının önerilerini duymak istiyorum..menülerime sporuma vs yorumda bulunusun istiyorum..kısacası gaz istiyorum gazzzzzzzemuszemus
evet kızlar gırıyoruz cıkıyoruz kımsecıkler yok takımda eksık varsa azraya söylüyelim bır kac kişi cagırsın paylaşımı bol bırılerını
kızlar kilo verdiğini hisseden var mı
haftaya bende katılayım yarışına hemiiimızıkçılık yapma ben de reglim bi kere..bugün son günüm..reglin 3. gününden itibaren şişlik gidiyormuş hem..
tamam haftaya da görüşürüz kaçamazsın benden ..ne kadardın sen ?benden azdın zaten..
kızlar kilo verdiğini hisseden var mı
haklısın aynenn..
azra bi gelse ilk önce onu yolacam burda . ama gelmiyi ki...
haftaya bende katılayım yarışına hemiii
olur canım gel senle de kapışak..sen kaçsın bakem?
ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrr felaket bırşey oldu kadının bırısı bızım sıteden kendını atmış 7 kattan şu an elım ayagım tıtrıyor ambulans geldı götürdü nasıl oldu acaba
ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrr felaket bırşey oldu kadının bırısı bızım sıteden kendını atmış 7 kattan şu an elım ayagım tıtrıyor ambulans geldı götürdü nasıl oldu acaba
günaydın kızlar hayırlı sabahlar ayşe neslı rukıye seher nıhal hepınıze hayırlı kendıller allah dualarınızı kabul etsın
rukiye abla resimdeki bebek torun filan mı. yanlış nlama asker çağında oğlun varya ondan sordum...
ay bilmıyorum ya yenı dogum yapmışmış bebegı küvözdeymış ne bıleyım acaba ondanmı oldu bilmıyorum ya bende merek edıyorum ama kımse bırşey bılmıyor düşmemiş ıntıhar etmış her yerı paramrcaymış[/QUOTE
Allahım yerdım etsin şimdi 2 kat daha üzüldüm inş. ölmemiştir
ay bilmıyorum ya yenı dogum yapmışmış bebegı küvözdeymış ne bıleyım acaba ondanmı oldu bilmıyorum ya bende merek edıyorum ama kımse bırşey bılmıyor düşmemiş ıntıhar etmış her yerı paramrcaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?