Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu arada biliyorsunuz bende pko var ve çocuk olmuyor dr. kesinlikle kilo veceksin demişti... ve buyüzdende yani kilolu ve pko olduğum içinde adet olmuyorum son 6 aydırda glukofen kullandığım için 45-50 günde bir adet oluyorummm....ama kilo verirsem ilaca bile gerek kalmadan düzene girebileceğini bile bile bunu kendime yapmayacağımmmmm....ve kilo vermek zorundayımmmm....
bebekte istiyoruzzzz ee ozmnnn ben manyakmıyımmmm aklımdan zorummu varrr....

birde bende vucudumda özellikle sırtımda 4-5 tane büyük sert beze varr..dr i göstermiştim yağ bezesi demişit...onun için hiç bişi yapılmaz alınmasıda sen bilirsin demişti....ya resmen kendimize eziyetten başka hiç birşey değilllll....

evet tmm kesinlikleee bu olucakk yapcazzzz hep beraberrr.....
opuyorumnanaktan

amin sehercimmmm aminnnn...

akşama kuran varr ben sizin içinde dua ederimmmmm....

ben kendi eski halimin resmilerini buzdolabına koyacağımmm bir evime geçimdeee daha düzenli bir hayata başlayınca herşey daha ii olucak inşşşş....

canlar ben şimdi çıktım biraz işim varr vakit bulunca tekrar girerimmmm...öpüldünüzz

amınn canım ağzına sağlıkk hepımızın kaldılı mübarek olsunnnopuyorumnanaktan

kızlar bu arada şiman manifosto yu mutlaka okuyunnn...inanın çok etkisini göreceksiniz....:)))))

işte bu kadar.
sen eeeeen geç yaza kilolarını vermiş , thaziranda hamile kalıp martta anne olacaksın bile. abuuuuu ne güsel olar yaaa. yumuk yumuk yerim ben onu.
özellikle neslihan diyeti salladığı zaman bi daha bennen konuşma nesliş. ortin neyim olmam .

tatlım kesinlikle katılıyorum sana..ciddi kurallar getirelim herkes kendine çeki düzen versin..sen de azmini skaın kaybetme ama takım ruhumuzu kaybettik..hükümsüzdür..yeniden canlandırmak da yine bizim elimizde..ben de çok azimliyim bu sefer kg verme konuusnda ama büyük hevesle açıyorum burayı kimsecikler yok bişi soruyorsun yanıt yok hep aynı yüzler..

bende sizi sefiyorummmmmmmmmmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzz

günaydın nihalim hoşgeldin....

selam nesli naber canım..nasıl keyifler..ben burdaydım da geçmişi okuyordum bir de birden yoğunlaştı işler..sabah spor yapıyorum ya duş alıp çıktım saçlarımı da yıkadım kafayı üşüttüm sanırım başım geri geri gidiyor:))

burda önerilerimizi sunalım. sonra cumadan sonra geçerli olsun. uymayan bi şekilde cezalandırılsın.
ama bi yandanda şöyle düşünüyrum. sanki zoraki getirecekmz gibi arkadaşları. ama zorlada güzellik olmaz ki. yani taşıma suyu ile değirmen dönmez..
kısaca herkesin neden girip girmediğiyle ilgli bi düşüncesi vardır. herkes sölesin bizde ona göre yolumuzu belirleyelim.

dün akşam eve gidince evde uunuttuğum sandviçimi zero yla yedim..
ara:1 muz
ve bir şekersiz cappucino içtim..
sabah kalkıp yarım saat leslie yaptım..
kahvaltı:çok tahıllı ekmekten sandviç+şekersiz çay
ara:1 elma

o hatayı yıllarca bende yaptım. asla ama asla saçlarımı yıkamadan çıkmazdım ki kıvırcık saçlarım taranmıyor diye. ama kurutmadan çıkardım. kışın sıcak ortama gelince saçlarımdaki buzların eriyip düştüğünü bilirim. eeee noooldu şimdi saçıma bir fön bile çektiremiyorum acısından. kendim dışında kimse dokunamıyor saçlarıma. dipleri nezle olmuş ve geçmiyor. kuaför gördümde senin saç diplerin gibi hiç görmedim dedi.
anca arkadan toplarım ve tararken sanki işkence çekerim. çektiğim baş ağrılarıda cabasıı
o yüzden dikkat et derim . sonra benim kimin olarsın

heee ben yediklerimi yasmadım dimiiii
akşam bi porsiyon pırasa yemeği bir dilim fırın makarna ve bol yoğurt yedim
sabah sirkeli suyumu içtim
1 saat sonrada (iş yerimde) bir dilim çavdar ekmek biraz peynir ve çay

kahvaltıyı sirkeli su içiyom diye işte yapıyorum ya bu ara o yüzden genelde peynir ekmek oluyo kahvaltım .

bence de canım zorla güzellik olmaz...kurallar getirsek ne olucak ki..otokontrol önemli olan..
ben neden giriyorum öncelikle kendimi rahat hissediyorum burda..benimle aynı durumda olan insanlarla dertlerimi ,kaygılarımı paylaşmak moral bulmak istiyorum..benden bir başkasının önerilerini duymak istiyorum..menülerime sporuma vs yorumda bulunusun istiyorum..kısacası gaz istiyorum gazzzzzzzemuszemus

günaydın kızlar hayırlı sabahlar ayşe neslı rukıye seher nıhal hepınıze hayırlı kendıller allah dualarınızı kabul etsın

canım ya bende iki kafa kadar saç var zaten mübarek ondan sabahları yıkayıp çıkmazdım yazın bile..migren ve sinüzit de var bende...sabahları spor yapınca sadece vücudumu yıkıyordum ama dün akşam saçlarımı yıkayamadım..içinde köpük de vardı..sabah kalkıp ter içinde kalınca iyice kötü oldu ondan canım yoksa yıkamam..önerini de unutmam..sana da üzüldüm be canım..saç nezlesini de ilk defa duyuyorum ha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…