- 19 Temmuz 2007
- 4.205
- 5.424
- 773
limonlu form çayı iç canım süper..hem hafif..
ben geldım
hoşgeldin ablacım naıslsın yarına hazır mısın?bu arada gülden gelecek mi yarın ya biz bilmiyoz lste falan yapmayı takım olarak uyarı almayalım..ama gelir ya...bırakmaz biziiiiiiiiiiiiii
ben geldım
canım ya ben çay kahve ve ara sıra ıhlamur dışında öyle çok bişiy içemem. geçen yeşil çay aldım ölcem sandım miğde bulantısından. form çayı dediğin işe yarıyor mu. ben hafta sonu 5 bir yerde alı diyom ama herkes bişiy diyo bilmiyom karar veremedim yani
hadi yaaaa. çok üzüldüm yaa. sebep ne imiş bişiy öğrendin mi pekihoşuldu sehercım malesef kadın ölmüş şu an cok üzgünüm
ben bi karar verdim bi daha cumalar dışında tartılmayacağımıyım canım ben buhafta sabıtım canımÇok üzgünüm çoook dun tartılmiştım bakalım yarın nasıl cıkacak opuyorumnanaktan
ben de bildiğin sulu sepken ne bulsam içerim valla..elma çayı,böğürtlen çayı,yeşilçay,elmalı karışım çayı,5 i biyerde,kahve,türk kahvesi,cappucino(favorim)süt,sütlü kahve..ohh bana sıvı olsun da nolursa olsun bir ayranla pek aram yoktur..
bu bağırsakları çalıştırıyor içimi kolay ve ben de işyerinde çok çay tüketiyorum her sigara molasına çıkarken çay içiyorum nu azaltmak adına bunları deniyorum işte akşama doğru midem bulanıyor çünkü tatlandırıclı içiyom ya...
selmacım çok üüzldüm kadına ben de inan..ben de şimdi öğrendim dün bizim plazada temizlik yapan bir kadın da kalp krizinden ölmüş..30 yaşındaymış:gitme:
ben de bildiğin sulu sepken ne bulsam içerim valla..elma çayı,böğürtlen çayı,yeşilçay,elmalı karışım çayı,5 i biyerde,kahve,türk kahvesi,cappucino(favorim)süt,sütlü kahve..ohh bana sıvı olsun da nolursa olsun bir ayranla pek aram yoktur..
bu bağırsakları çalıştırıyor içimi kolay ve ben de işyerinde çok çay tüketiyorum her sigara molasına çıkarken çay içiyorum nu azaltmak adına bunları deniyorum işte akşama doğru midem bulanıyor çünkü tatlandırıclı içiyom ya...
selmacım çok üüzldüm kadına ben de inan..ben de şimdi öğrendim dün bizim plazada temizlik yapan bir kadın da kalp krizinden ölmüş..30 yaşındaymış:gitme:
hoşgeldın selmacım cok üzüldüm bende ya allah sabır versin ailesıne
hoşbulduk ablacım nasılsın
ıyım selmacım kadını duyunca cok kötü oldum allah rahmat eylesın ailesıne sabır versınn Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?