- 19 Temmuz 2007
- 4.205
- 5.424
- 773
:roflol::roflol::roflol:ŞenizŞenizneeee delikafadulden delikafadulden ayşeceylin senin kızın mı...
amaninnn vllah bilmiyidim be yaaaa. belkim benden önce yazmışındır . analı kızlı burdasınız hemiiii.
ayşenin arkasından sakın atmayın annesi yolar valla haaa.
zati ben ayşeceylini çok seviyim br yaaaa:roflol:
:gitme:ahh ya kıyamam yaaa..İşallah kurtulur bebeği için..KIzlar ben bir saat yokum yemekteyim..
neeee delikafadulden delikafadulden ayşeceylin senin kızın mı...
amaninnn vllah bilmiyidim be yaaaa. belkim benden önce yazmışındır . analı kızlı burdasınız hemiiii.
ayşenin arkasından sakın atmayın annesi yolar valla haaa.
zati ben ayşeceylini çok seviyim br yaaaa:roflol:
tebrik ederim helal olsun neslişimalkisalkisalkis:hooray:men deldİmmmm
selma ablam Çok ÜzÜldÜmmm İnan Çok kÖtÜ bİr durummm rabbİm aİlesİne sabır versİn.....
Bu arada ayran detoksun tam gaz devam eden benİ tebİrk edİyorummmmm.....
Herkes yemekteee ben Çıkmadımm tabİkİnİeee....
Kızlarr fecİ kararlıyımmm Şu ŞİŞman manİfostada Çok etkİlİyor benİ...
neslişim bunu anlamıyorum bende çay serbest deniyo çayda kafein var sonra yeşil çayda da fazlasıyla kafein var nasıl olacak:bbo:2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;
2 adet salatalık(rendelenecek) ,
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez)
ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
cay-su serbest sınırsız..kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
ayşecimm çayla pek aram yoktur zatnn bir kahvaltıda içiyorummmm oda1 bardakkk...
amann ne bilim beni ayran tarafı ilgilendiriyorr...bende yeşil çay ii gelir.... zaten protein ağırlıklı bir diyet...proteini normalde çay etkisin götürdüği için bence içilmemesinde yarar var....
ben çiğden ölçüp yapmıştım hepsini bir haşlamıştım. kendimi sıkıp bende yapsam keşkebu 4 kaşık çiğ ölçüsü mü pişmiş ölçüsü mü. birde bu ba malzemelerin hepsini bi haşlasam olur dimi. birde bu karışım 2 günlük mü oliyi
bu 4 kaşık çiğ ölçüsü mü pişmiş ölçüsü mü. birde bu ba malzemelerin hepsini bi haşlasam olur dimi. birde bu karışım 2 günlük mü oliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?