• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

allah kadına yardım etsin bebeği için ilk başta. belkim bebeğinin psikolojisini kaldıramadı ondan yaptı. allahım yardım eyle yarabbim...

öğlene bi tabak limonlu pırasa bi dilim çavdar ekmeği yedim. bir sebze bu kadarmı güzel olur be yaaaa...

neeee delikafadulden delikafadulden ayşeceylin senin kızın mı...
amaninnn vllah bilmiyidim be yaaaa. belkim benden önce yazmışındır . analı kızlı burdasınız hemiiii.
ayşenin arkasından sakın atmayın annesi yolar valla haaa.
zati ben ayşeceylini çok seviyim br yaaaa:roflol:
:roflol::roflol::roflol:ŞenizŞeniz

neeee delikafadulden delikafadulden ayşeceylin senin kızın mı...
amaninnn vllah bilmiyidim be yaaaa. belkim benden önce yazmışındır . analı kızlı burdasınız hemiiii.
ayşenin arkasından sakın atmayın annesi yolar valla haaa.
zati ben ayşeceylini çok seviyim br yaaaa:roflol:

a.s.aklinialirimsmilesempatiksalakcinniolumunekankayizsmile

men deldımmmm

selma ablam Çok ÜzÜldÜmmm ınan Çok kÖtÜ bır durummm rabbım aılesıne sabır versın.....

Bu arada ayran detoksun tam gaz devam eden benı tebırk edıyorummmmm.....
Herkes yemekteee ben Çıkmadımm tabıkınıeee....

Kızlarr fecı kararlıyımmm Şu ŞıŞman manıfostada Çok etkılıyor benı...

2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.

sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

2 saat arayla en son saat 22:00

2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;
2 adet salatalık(rendelenecek) ,
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez)
ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.

cay-su serbest sınırsız..kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

men deldİmmmm

selma ablam Çok ÜzÜldÜmmm İnan Çok kÖtÜ bİr durummm rabbİm aİlesİne sabır versİn.....

Bu arada ayran detoksun tam gaz devam eden benİ tebİrk edİyorummmmm.....
Herkes yemekteee ben Çıkmadımm tabİkİnİeee....

Kızlarr fecİ kararlıyımmm Şu ŞİŞman manİfostada Çok etkİlİyor benİ...
tebrik ederim helal olsun neslişimalkisalkisalkis:hooray:

2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.

sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

2 saat arayla en son saat 22:00

2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;
2 adet salatalık(rendelenecek) ,
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez)
ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.

cay-su serbest sınırsız..kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
neslişim bunu anlamıyorum bende çay serbest deniyo çayda kafein var sonra yeşil çayda da fazlasıyla kafein var nasıl olacak:bbo:

ayşecimm çayla pek aram yoktur zatnn bir kahvaltıda içiyorummmm oda1 bardakkk...

amann ne bilim beni ayran tarafı ilgilendiriyorr...bende yeşil çay ii gelir.... zaten protein ağırlıklı bir diyet...proteini normalde çay etkisin götürdüği için bence içilmemesinde yarar var....

nesli bak 80-89 topiğindeki melocum da yapıyordu 2. gün çok kötü olmuş o da bırakmış..haberin olsun gülüm dikkat et kendine..şişman manifestooyu ben de takip ediyorum ve ksinlikle burdaki herkesin okuması gerek..

bu 4 kaşık çiğ ölçüsü mü pişmiş ölçüsü mü. birde bu ba malzemelerin hepsini bi haşlasam olur dimi. birde bu karışım 2 günlük mü oliyi

ayşecimm çayla pek aram yoktur zatnn bir kahvaltıda içiyorummmm oda1 bardakkk...

amann ne bilim beni ayran tarafı ilgilendiriyorr...bende yeşil çay ii gelir.... zaten protein ağırlıklı bir diyet...proteini normalde çay etkisin götürdüği için bence içilmemesinde yarar var....

evet hani yeşil çaya serbest diyolarda onu dA içmemek lazım kafeinli ıhlamur içeceksin en iisi yada sadece suaklinialirimsmile

hoşgeldin ablacım naıslsın yarına hazır mısın?bu arada gülden gelecek mi yarın ya biz bilmiyoz lste falan yapmayı takım olarak uyarı almayalım..ama gelir ya...bırakmaz biziiiiiiiiiiiiii

kıslar acıkır gibi oldum nedense. harbi yaaa azra gelirmi ki yarına. ben hazırım yarına yuppiii (bide + 2 çıkıyomuşum aboooov)

çay içmekten harap oluyom ama yinede içiyomm

Back