Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmacım ayşem balım sıze ıyı geceler benım cok uykum geldın ben cıkıyorumm boshayallersmile opuyorumnanaktan

kız naren05 im ben selmacım hatırlamadın mı aşkolsun ((

azram dan cevap geldi tekrardan aranızdayım ii paylaşımlar elveda kilocuklar yağcıklar

kız naren05 im ben selmacım hatırlamadın mı aşkolsun ((

azram dan cevap geldi tekrardan aranızdayım ii paylaşımlar elveda kilocuklar yağcıklar

ayyyyyyy kesın ben kafayı yedım kusura bakma narencım hatırladım nerelerdeydın hoş geldın aramıza tekrardan neden nikın degıştı

günaydın kızlar. güzel bir gün dülüyorum hepinize.
kızlar bence konuşmanın zamanı geldi. gereken ne ise yapalım. kimse gelmiyor gitmiyor. bi mantığı yok o zaman bu takımda olmanın. diğer takımımdada o kadar kilo vermiştim sonra takım böyle bi dağıldı sonra ne takım toplandı ne de ben. yine aynı olmak istemiyorum. bu azimle bu kiloları vermem lazım. konuşalım herkes isteğini beklentisini sölesin. uyulmayana yaptırım olsun ne bilim yaaa. yanlız iki üç kişiyle girip girip çıkıyoz.

AZRACIMM bak takımımıza ne halde olduğumuzu görde geri dön. silkelenin kızlar. yaz geliyor minicik minicik yazlıkları koyarlar vitrinlere biz yine böle melül melül bakarız karşıdan.

gÜnaydın fıstıklarrrrrr

valla bÜtÜn gÜn aklım burada sehercımm ama gıremıyorummmm....yenı evıme taŞınınca akŞamları rahat rahat gırıceĞım ınŞŞŞŞ....ama ıŞyerınde sÜreklı gırmem mÜmkÜn deĞıll.....

Bu arada bugÜn ayran detoksuna baŞladımmmmm......hadı bana kolay gelsn bu konudaaaa....

Bır ark. Var demıŞtım ya zayıf ve benı denetleyennn pazar gÜnÜ restını Çektı....2 ayda 10 kıloyu vermezsennn ben sana yapacaĞımı bılırım dedıı...pıstır huyu ne yapcaĞı bellı olmaz ama ıı oldu zaten ıstıyordum u dÖnÜŞÜ yapmakkk...valla benı hırslandırdııı....:))))) senı sefıyorumm can dostum ıyıkı varsınnnn....gerÇı o burayı bılmıyor ama olsun ben yazımmm....

Azrammm nerelerdesın demıyorummm farkındayım zamana ıht. Varrr...ama bu zmn Çok.k. Uzamasınnn...bızı Üzme olurmu bırtanecımmmmm

gunaydın nesliş kolay gelsın :Saruboceq: cok kılo
verrırsın tatlımm hayırlısı olsunn opuyorumnanaktan

aminn rukiye ablacığımmmmm....

çok feci gaza geldim yalnızzz anlatamammmm...

inş. verecez bu sefer hep beraberrr.....hepimiz bu yaz mezun olucaz inşşşşş....

nazcım hoşgeldin aramızaaa...bu arada olmam gereken kilodasınnn ne güsellll...:))))) bayanssulusmile

bu arada canlarımmm; Kandiliniz Mübarek dualarınız kabul olsun inşallah. Rabbim herşeyi gönlümüze göre versinnn....aminnnnn...

işte bizim takımımıza yakışan paylaşım bu. bencede hepimiz bu sene mezun olcağız. yazın hepimiz 50 60 kilo arası kilo vermek isteyenler topikinden bile mezun duruma düşeceğiz.düşmek zorundayız. mağazaların kıyısında köşesinde kalmış anne kıyafetlerinden değil vitrine serilmişlerden seçeceğiz yazın .(inşallahhh amiiin) yılmak yok bırakmak yocumak yok. valla dellendirmeyin beni yaaaa

kızlar bu arada şiman manifosto yu mutlaka okuyunnn...inanın çok etkisini göreceksiniz....:)))))

ay bugün kandil miii? çok ayıp bana yaa haberim yoktu tühhh. allahım affet.

ey yüce rabbim herşeyin hayırlısını ver, darda olana , borcu olana , yaşlısı olana yardım et.
hastası olana şifa cenazesi olana sabır ölmüşlerimize rahmet et,
bebeği olmayanlara hayırlısı ile bebekler nasip et..
analarımıza babalarımıza aile ve evlatlarımıza uzunn ömürler nasip et sağlıkla sıhatle huzur mutlulukla...
askerlerimizi polislerimizi koru , onları kanatlarının altına al sevdiklerine bekleyenlerine kavuştur...
işi olmayana iş evi olmayana ev nasip eyle...
sen herşeyin en iyisini bilirsin 8 takımdaki herkesin hakkında hayırlısını eyleee...
hayırlısı ile hepimize öyle bir nefis öyle bi azim verki hepimizin istediğimiz kiloları görmeyi nasip eyle.
amiiiin
kandiliniz mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…