Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın güsel bayanlar...
akşam ıspanak ve bulgur pilavı yedim yoğurtlaa. sonra bol bol çay ve bir minik çikolataa. onuda hiç beğenmedim boşa kalori oldu annayacağınızz.
sabahta minicik bi parça ekmeke iki zeytin koyup yedim. ama miğdemde değil karnımda sölemesi aıp öyle bi şişkinlik gaz gibi var ki nefes alamıyorum. maden suyu içtyim şimdi belkm iyi gelir.
öğlenede büyük ihtimal karnıbahar ve yoğurt yerim aydi hayırlısı bakemm

günaydın cancağazlarımmmm

çok feci uykusuzummm...iki gün giremedimm kus. bakmayınn...dün girilmiyordu zaten kk da çalışma var diyordu sürekli..p.teside çok yoğundu burası kafayı yiyordum az dahaa migrenle bitti p.tesi günümmm...

kızlarr çok şişlik varr feciyim hiç sormayınnn....ödem atıcı bişiler yapmam lazımmm...(((

uy benim gucummmm (oğluş bana böle iyo oy benim kuzummm demek yanakları sıkarak ama) yorulmuş mu yaaa. bitti mi ev işin tamamen daha çok mu var yoksa.. allah yardımcın olsun inş. bende yazdım sabah bende çok şişim yaaa offf

kızanlarım şincik uzman tv de dinnedim. sabahları alınan yarım kase kadar maydonoz vücuttaki ödem için çok faydalı imiç bu ısırgan otu kiraz sapı gibi bitkilerden çok daha faydalıymış bilginizeeeeee

sağol seherimmmmm....ya sen nekadr sıcak kanlı birisinnn...yerimm seni....ya iş bitermi çok aksilikler çıktı anlatıp sizide üzmek istememmm...bu c.tesi pazar arkadaşlar ablam kardeşim topalnıp evi bitirmeyi düşünüyoruz oturucak konuma getirmeyi çünkü halen herşey kolidee ve heryer her yerde...(((

sağol nihalimmm sen nasılsın cicmmmmm....

ben de sabahları sandviçime koyuyordum birkaç sap..iyi geliyordu ama bu aralar atladımm hep canım..tşkler hatırlattığın için..ben de çok şişim bu aralar..
dün akşam ton balıklı salata yapacaktım eşime ben geç gelicem ben gelene dek göbek alır mısın dedim benim sebzelerle arası süper kocam da gitmiş göbek yerine küçük bir lahana almış:))ee napayım ben de beyaz lahana,kırmızı lahana ve havuç ve ton balıkla salata hazırlayıp onu yedim bir dilim ekmekle..:

oyy nihall sabah sabah ihiç gülesim yoktuu feci koptummmm....:))))))))))) aynı şey benimde başıma çok geldide...:))))))))))))))))) aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

iyiyim ben de neslim nolsun kör topal devam ediyoruz işte..aslına bakarsan bıraktığın yerdeyim valla..gıdım gıdım gidiyorum haftasonu kötü geçti onu toparlamaya çalışıyorum..yardıma gelelim gülüm sana..bir elden bitiriveririz hemnen işlerini:)

günaydın fıstık bugün misafirim var koşuşturuyorum daha işlerim var

dark süpersin harikasın maşallah sana

oyy nihall sabah sabah ihiç gülesim yoktuu feci koptummmm....:))))))))))) aynı şey benimde başıma çok geldide...:))))))))))))))))) aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

valla canım benim kociş iyidir hoştur da ne zaman birşey istesem tam istediğimi alıp gelmesi çok dert oluyor...dün ondan iki şey istedim:göbek ve etiform..gbek yerine gidip lahana,etiformun da tuzlularından alıp gelmiş..senden iki şey istedim ikisi de yanlış dedim sempatiksalakcinniyaw sen benim ne zaman tuzlu etiform yediğimi gördün diyorum ..canım akşamları tatlı istiyor diye özellikle istedim diyorum ben nerdne bileyim yaw sen nasıl yiyorsun diyor..erkekler bizim kadar dikkatli dğeil sanırım..bizim gibi düşünsünler hissetsinler istiyoruz ama yok yani...kaç kere o bisküviler hakkında yorumda bulundum bişeyler söyledim..aa bak kırmızı meyvelisi ne güzel dedim hiiiç tın..bense onun söylediği herşeyi kayıt altına alırım..zemuszemus

bn varım ablam
film çok güzeldi
tavsiye ederim romantik komedi
ama maalesef 20 lik diş ağrım tutu yine
aslında dişim ağrmıoo boğazıma ve kulağıma vuruyor
canım çok geçmiş olsun ayy o diş ağrısını bilirim canım ya Allah kolaylık versin..tez zamanda geçsin işallah..
hangi film bu merak ettim..

izlemcim süper gidiyorsun canım ya valla helal olsun sana idolümsün

günaydın arkadaşlar feci bi gece geçrdim boğaz ağrımn üstüne
bnm kız ateşlendi titredi sıtma tuuttu oonu banyo yaptrdım
çok kötüydü yanii

kızlar sizden birde ayrı bi ricam olcak
bu cumaya mahsus bildirim olayı en geç 9:00 kadar olsun
çünkü misafr gelcek bize
biliyorum onlarda sabahtan gelr akşam da gitmezler
ya perşembe gecesi yapın yada cuma erkenden
rica ediyorum bir saat erekn kalkın bnm ve takım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…