Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar feci bi gece geçrdim boğaz ağrımn üstüne
bnm kız ateşlendi titredi sıtma tuuttu oonu banyo yaptrdım
çok kötüydü yanii
Çoook geçmiş olsun canım..dikkat et kendine de kuzuna da..

bana uyar tatlım ben 09.00 da işbaşı yapıyorumn zaten..

günaydınlarrrr

ayşecim, nihalcim teşekkürler güzel yorumlarınıza

azra yavruna geçmişler olsun

perşembe gecesinden yaparım bildirimimi bebek gece uyanıyır çünkü sabah 9da uyanamayabilirim

perşembe veya cuma erkenden ben de yazarım azracımopuyorumnanaktan

bn bir çıkım
kıza bakım gelrm yine
bu arada yapraq yok epeydir
selmay da yok
nerdesn selmay

dark menün süper:lepi:

sabah:2 kayısı 3 ceviz..
çavdar ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket etiform
öğle:yarım kase mercmek çorba,kuru fasulye,yoğurt,iki kaşık pilav(aslında bana pilav vermemişti ama çok canım çekti 2 dilim ekmek yerine yarım dilim yedim o nedenle..
ama göbeğim deli gibi şiş kafayı yicem..

şımararım bakkk. sende ölesin kizanım. ilk girdiğim sıralarda bana ortim dediydin ya ahanda taaaa o samandan hoşlaştımdı sendenn:kedi:
en kısa zamanda işlerini bitirip keyif yaptığın günler gelir inşşş

allahta seni güldürsün hiç güleceğim yoktu:roflol:

o kadar haklısın ki. eşimini ağzından çıkan bi kelimeyi ikinci kez sölemesine gerek yoktur. ama onlar öyle değil malesef. erkeklerden çok şey beklemezsek mutsuz olma olasuılığımız azalıyor. bunu anladım ben. sen göbek istemişin allahtan hanım göbeği almamış:roflol:

günaydın arkadaşlar feci bi gece geçrdim boğaz ağrımn üstüne
bnm kız ateşlendi titredi sıtma tuuttu oonu banyo yaptrdım
çok kötüydü yanii
çok geçmiş olsun canım. hem sen hem kızın çok zor. evde çocuk haasta olmasınd nolursa olsun. hiç dayanamıyorum onlara. acil şifa diliyorum.

tabiki canım ne dimek 8 de bilenem bildirim yaparım. sankim iş yerinde mi tartılıyom da bi kerem yeni tartım var evde.. errrr saat başında tartılabilirim :roflol: havasını attığımda bişiy olsa barima alt tarafı baskül :roflol:

bende cıkıyorum mısafır geldı byopuyorumnanaktan

çalışan kişi olunc misafir olayı çok olmuyo insanın . özlüyorum misafirliğe gitmeyi ve ağırlamayı ama işteee

Son düzenleme:
haaa ne yidiğimi sülemeyi unuttum.
sabahı sülemişidım.
arada yarım kadar simit yedim.
öğlende fırın karnıbahar üzerine bi omlet kırdım değişiklik olsun deyi bol yoğuet ve bir dilim ekmekle yedim.

dışardan yemek yemektense ev yemeklerini değerlendirmek daha eyi deel mi. hem karnım doyyo yaa ev yemeki oluncaa.
ha bide nesgayfe içtim.

canım benim fırın karnıbahar üzerine omleti nasıl kırıverdin anlat bi helekaydirigubbakcemile2

bende egeyi koydum kanguruya, 45 dakika 10kiloluk yükle yürüdüm :jeyyar: canım çıktı ama iyi geldi ya şimdide form çayımı içiyorum 3 kayısı 2 ceviz yedim

isteyen varya buyursun çay ikram edeyim kaydirigubbakcemile3

ıyı yapmışsın canım bende gezdım carşıda yamur altında

canım benim fırın karnıbahar üzerine omleti nasıl kırıverdin anlat bi helekaydirigubbakcemile2
o gaye sipasiyali oluyo cicim. ısıtırkene üzerine yumurta kırınca ahanda öle oluyo

seherrrrrrrrrrrr nasılsın canım nasıl gıdıyor

iyiyim ablam sen nassın

biz de 6-7 martta abanta gidiyoruz romantik bir gezi yapıcaz kocişle...çok mutluyum..heyyoooo
ahh ah ne güsel. gezin valla bizim içinde gezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…