• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar feci bi gece geçrdim boğaz ağrımn üstüne
bnm kız ateşlendi titredi sıtma tuuttu oonu banyo yaptrdım
çok kötüydü yanii
Çoook geçmiş olsun canım..dikkat et kendine de kuzuna da..

kızlar sizden birde ayrı bi ricam olcak
bu cumaya mahsus bildirim olayı en geç 9:00 kadar olsun
çünkü misafr gelcek bize
biliyorum onlarda sabahtan gelr akşam da gitmezler
ya perşembe gecesi yapın yada cuma erkenden
rica ediyorum bir saat erekn kalkın bnm ve takım için

bana uyar tatlım ben 09.00 da işbaşı yapıyorumn zaten..

günaydınlarrrr

ayşecim, nihalcim teşekkürler güzel yorumlarınıza

azra yavruna geçmişler olsun

perşembe gecesinden yaparım bildirimimi bebek gece uyanıyır çünkü sabah 9da uyanamayabilirim

çünkü misafr gelcek bize

perşembe veya cuma erkenden ben de yazarım azracımopuyorumnanaktan

bn bir çıkım
kıza bakım gelrm yine
bu arada yapraq yok epeydir
selmay da yok
nerdesn selmay

dark menün süper:lepi:

sabah:2 kayısı 3 ceviz..
çavdar ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket etiform
öğle:yarım kase mercmek çorba,kuru fasulye,yoğurt,iki kaşık pilav(aslında bana pilav vermemişti ama çok canım çekti 2 dilim ekmek yerine yarım dilim yedim o nedenle..
ama göbeğim deli gibi şiş kafayı yicem..

sağol seherimmmmm....ya sen nekadr sıcak kanlı birisinnn...yerimm seni....ya iş bitermi çok aksilikler çıktı anlatıp sizide üzmek istememmm...bu c.tesi pazar arkadaşlar ablam kardeşim topalnıp evi bitirmeyi düşünüyoruz oturucak konuma getirmeyi çünkü halen herşey kolidee ve heryer her yerde...:((((..sağol nihalimmm sen nasılsın cicmmmmm....

şımararım bakkk. sende ölesin kizanım. ilk girdiğim sıralarda bana ortim dediydin ya ahanda taaaa o samandan hoşlaştımdı sendenn:kedi:
en kısa zamanda işlerini bitirip keyif yaptığın günler gelir inşşş

ben de sabahları sandviçime koyuyordum birkaç sap..iyi geliyordu ama bu aralar atladımm hep canım..tşkler hatırlattığın için..ben de çok şişim bu aralar..
dün akşam ton balıklı salata yapacaktım eşime ben geç gelicem ben gelene dek göbek alır mısın dedim benim sebzelerle arası süper kocam da gitmiş göbek yerine küçük bir lahana almış:))ee napayım ben de beyaz lahana,kırmızı lahana ve havuç ve ton balıkla salata hazırlayıp onu yedim bir dilim ekmekle..:

allahta seni güldürsün hiç güleceğim yoktu:roflol:

valla canım benim kociş iyidir hoştur da ne zaman birşey istesem tam istediğimi alıp gelmesi çok dert oluyor...dün ondan iki şey istedim:göbek ve etiform..gbek yerine gidip lahana,etiformun da tuzlularından alıp gelmiş..senden iki şey istedim ikisi de yanlış dedim sempatiksalakcinniyaw sen benim ne zaman tuzlu etiform yediğimi gördün diyorum ..canım akşamları tatlı istiyor diye özellikle istedim diyorum ben nerdne bileyim yaw sen nasıl yiyorsun diyor..erkekler bizim kadar dikkatli dğeil sanırım..bizim gibi düşünsünler hissetsinler istiyoruz ama yok yani...kaç kere o bisküviler hakkında yorumda bulundum bişeyler söyledim..aa bak kırmızı meyvelisi ne güzel dedim hiiiç tın..bense onun söylediği herşeyi kayıt altına alırım..zemuszemus

o kadar haklısın ki. eşimini ağzından çıkan bi kelimeyi ikinci kez sölemesine gerek yoktur. ama onlar öyle değil malesef. erkeklerden çok şey beklemezsek mutsuz olma olasuılığımız azalıyor. bunu anladım ben. sen göbek istemişin allahtan hanım göbeği almamış:roflol:

günaydın arkadaşlar feci bi gece geçrdim boğaz ağrımn üstüne
bnm kız ateşlendi titredi sıtma tuuttu oonu banyo yaptrdım
çok kötüydü yanii
çok geçmiş olsun canım. hem sen hem kızın çok zor. evde çocuk haasta olmasınd nolursa olsun. hiç dayanamıyorum onlara. acil şifa diliyorum.

çünkü misafr gelcek bize

tabiki canım ne dimek 8 de bilenem bildirim yaparım. sankim iş yerinde mi tartılıyom da bi kerem yeni tartım var evde.. errrr saat başında tartılabilirim :roflol: havasını attığımda bişiy olsa barima alt tarafı baskül :roflol:

bende cıkıyorum mısafır geldı byopuyorumnanaktan

çalışan kişi olunc misafir olayı çok olmuyo insanın . özlüyorum misafirliğe gitmeyi ve ağırlamayı ama işteee:delphin:

Son düzenleme:
haaa ne yidiğimi sülemeyi unuttum.
sabahı sülemişidım.
arada yarım kadar simit yedim.
öğlende fırın karnıbahar üzerine bi omlet kırdım değişiklik olsun deyi bol yoğuet ve bir dilim ekmekle yedim.

dışardan yemek yemektense ev yemeklerini değerlendirmek daha eyi deel mi. hem karnım doyyo yaa ev yemeki oluncaa.
ha bide nesgayfe içtim.

haaa ne yidiğimi sülemeyi unuttum.
sabahı sülemişidım.
arada yarım kadar simit yedim.
öğlende fırın karnıbahar üzerine bi omlet kırdım değişiklik olsun deyi bol yoğuet ve bir dilim ekmekle yedim.

dışardan yemek yemektense ev yemeklerini değerlendirmek daha eyi deel mi. hem karnım doyyo yaa ev yemeki oluncaa.
ha bide nesgayfe içtim.

canım benim fırın karnıbahar üzerine omleti nasıl kırıverdin anlat bi helekaydirigubbakcemile2

bende egeyi koydum kanguruya, 45 dakika 10kiloluk yükle yürüdüm :jeyyar: canım çıktı ama iyi geldi ya şimdide form çayımı içiyorum 3 kayısı 2 ceviz yedim

isteyen varya buyursun çay ikram edeyim kaydirigubbakcemile3

bende egeyi koydum kanguruya, 45 dakika 10kiloluk yükle yürüdüm :jeyyar: canım çıktı ama iyi geldi ya şimdide form çayımı içiyorum 3 kayısı 2 ceviz yedim

isteyen varya buyursun çay ikram edeyim kaydirigubbakcemile3

ıyı yapmışsın canım bende gezdım carşıda yamur altında

canım benim fırın karnıbahar üzerine omleti nasıl kırıverdin anlat bi helekaydirigubbakcemile2
o gaye sipasiyali oluyo cicim. ısıtırkene üzerine yumurta kırınca ahanda öle oluyo

seherrrrrrrrrrrr nasılsın canım nasıl gıdıyor

iyiyim ablam sen nassın

biz de 6-7 martta abanta gidiyoruz romantik bir gezi yapıcaz kocişle...çok mutluyum..heyyoooo
ahh ah ne güsel. gezin valla bizim içinde gezin

Back